- 2023 07 24, 19:24
Aš nieko nebeskaitau. Pasiėmus knygą iš bibliotekos, jau beveik 2 mėnesiai praėjo, o aš jos net neatsiverčiau... Turbūt taip ir grąžinsiu neskaitytą. Nors noro yra skaityti, bet kažkaip mintys plaukioja, nesusikaupiu. O knyga vadinasi "Sutrikę". Autorius Richard Powers.
Opaque rašė:Cognitive Psychology vadovėlis ?
Manga For Dummies
Artists Drawing Techniques
Skaitau dvi knygas apie piešimą. Viena moko kaip piešt mangą. Pauglystėj buvau pasinešus piešt anime stilium. Dabar laukia skyrius apie realistišką drabužių ant kūno piešimą. Kita knyga vakarietiška apie piešimą grafitiniu pieštuku, anglimi, tušu, spalvotais pieštukaus ir pastelėmis. Knygos skyriai suskirstyti į pradinukų, vidutinio lygio ir pažengusiųjų skyrelius. Dabar biškį įstrigus skyriui apie piešimą tušu. Šioj knygoj daug iliustracijų, pasakojama ir kartu iliustruojama kaip žingsnis po žingsnio nupiešt po vieną piešinį kiekviename skyrelyje, naudojantis prieš tai paaiškintomis piešimo technikomis. Dar nebaigiau skaityt Cognitive Psychology vadovėlio. Berods liko paskutinė dalis, jei gerai pamenu apie mąstymą ir emocijas. Bent jau tikiuosi, kad paskutinė. Kiekviena dalis šitam vadovėlį turi 4-6 skyrius, todėl skaitymo nemažai. Nors yra noras pamest skaityt jį
Ketipinor 300 mg, Haloperidol 1 mg