Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1032 nedaugoka. dabar mes pazistam visos viena kita, bet veliau ateis i foruma ir visiskai nezinomu veidu. o kasdien rasant zinutes nesunku bus 100 surinkti.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1033 nu is tikruju. dabar va prisiregistraves itartinas vartotojas, as net speju kas ten gali but... reik ji priziuret, kad zalos nepridarytu :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1035 parasyk man i a.z. savo nuomone.
ParašėLiepa
#1042 sutinku, kad ne visiems dalinsim prisijungimo duomenis. Ir manau, kad 100 žinučių nėra per daug.
Parašė Neringa
#1577 noreciau pasiulyt tokia tema "koks tikslas cia besilankanciu ,kurie neserga depresija " ....manau svarbu suvokti ko ateina zmones neturintys sios ligos ...ar nori pagelbet ,ar seip info iesko ,ar paplepet ,ar mokyt ...ir tt.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1590 neringa, puiku :) uzvesk :)
Parašė Neringa
Agni rašė:neringa, puiku :) uzvesk :)

kur?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1597 na, kad ir siame skyriuje.
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#5367 Labai gerai padarėte, kad tik registruotiems vartotojams tapo pasiekiamos asmeniškos temos. Liuks padirbėjote.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5368 ačiū. bent jau kažkokia minimali apsauga. nesinori įvesti griežtesnius apribojimus.
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#5373 Griežtesnių ir nereik.
Man tai patinka tokia tvarka, nes norisi privatumo. Dėl namiškių. Landžioja po history ir kapsto kur ką veikei.. smalsumas toks, atsiprašant.
ParašėBegaline
svajone rašė:Griežtesnių ir nereik.
Man tai patinka tokia tvarka, nes norisi privatumo. Dėl namiškių. Landžioja po history ir kapsto kur ką veikei.. smalsumas toks, atsiprašant.

:shock: nors ten, kur seniau gyvenau, mane irgi butu sekiojusi mama. o dabar su vyru. tai ramybe. jis mato, kad sedziu sitam forume, kituose, laisvai galetu paziuret visas zinutes. bet nelenda, ir aciu D.
Parašė autumn
#34396 Aš pagalvojau, kad galėtų būti nustatyta taip, kad forumuose tekstas būtų formatuojamas su 1,5 tarpais tarp eilučių. Nes skaityti būtų lengviau, ypač ilgus pranešimus.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#106189 skaitau kt tema ir mintis kilo, o gal ivest forume feiskontrol'a :D jei tavo snukutis piktas nepatikimas ar jame neatsispindi depresija (o neduokdieve tai zmogaus kenciancio nuo panikos sutrikimo veidas panikos metu :bloga :x ) :D :D nu tada banas forever :D

o gal bandom diagnozuot sergi ar ne pagal IP? :bloga ir pendelterapy pavaryt jei paskutinis skaitmuo pvz nelyginis, nu labai nepatikimas useris bus
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#106332 tai jei paskutinis nelyginis, kaip tik reikia palikt.
lyginėmis pabaigomis turi tie, kam OKS :x

Virtual, o kodėl išvis kilo tokie pasvarstymai? (suprantu, kad ironija.)