Так откуда взялась печаль?
Moderatorius: Astro-Meška
- 2007 10 29, 11:50
nu is tikruju. dabar va prisiregistraves itartinas vartotojas, as net speju kas ten gali but... reik ji priziuret, kad zalos nepridarytu
- 2007 10 29, 11:54
sutinku, kad ne visiems dalinsim prisijungimo duomenis. Ir manau, kad 100 žinučių nėra per daug.
- 2007 10 31, 10:54
noreciau pasiulyt tokia tema "koks tikslas cia besilankanciu ,kurie neserga depresija " ....manau svarbu suvokti ko ateina zmones neturintys sios ligos ...ar nori pagelbet ,ar seip info iesko ,ar paplepet ,ar mokyt ...ir tt.
Nori pagauti kiškį ? ...atsistok už medžio ir skleisk morkos garsus
- 2007 11 24, 14:49
nors ten, kur seniau gyvenau, mane irgi butu sekiojusi mama. o dabar su vyru. tai ramybe. jis mato, kad sedziu sitam forume, kituose, laisvai galetu paziuret visas zinutes. bet nelenda, ir aciu D.
svajone rašė:Griežtesnių ir nereik.
Man tai patinka tokia tvarka, nes norisi privatumo. Dėl namiškių. Landžioja po history ir kapsto kur ką veikei.. smalsumas toks, atsiprašant.
nors ten, kur seniau gyvenau, mane irgi butu sekiojusi mama. o dabar su vyru. tai ramybe. jis mato, kad sedziu sitam forume, kituose, laisvai galetu paziuret visas zinutes. bet nelenda, ir aciu D.
- 2009 02 25, 08:43
skaitau kt tema ir mintis kilo, o gal ivest forume feiskontrol'a jei tavo snukutis piktas nepatikimas ar jame neatsispindi depresija (o neduokdieve tai zmogaus kenciancio nuo panikos sutrikimo veidas panikos metu :x ) nu tada banas forever
o gal bandom diagnozuot sergi ar ne pagal IP? ir pendelterapy pavaryt jei paskutinis skaitmuo pvz nelyginis, nu labai nepatikimas useris bus
o gal bandom diagnozuot sergi ar ne pagal IP? ir pendelterapy pavaryt jei paskutinis skaitmuo pvz nelyginis, nu labai nepatikimas useris bus
abilify 30 mg, quetiapine 200 mg, paroxetine 40 mg, valdoxan 50 mg