Moderatorius: Astro-Meška
- 2009 09 25, 20:19
kodėl turėčiau naikint? nesiruošiu to daryti.
- 2009 09 26, 10:04
taip, tada aš dar pati sirgau, be to buvo sunku valdyt sparčiai augantį klubą ir žmones su tokiomis problemomis, tapatindavausi su jais ir dažnai jausdavausi išduota ir įskaudinta, kai kas per psichozės priepuolį prikalbėdavo kokių kliedesių. dabar į klubą, žiūriu kaip į darbą. tikrai netrinsiu, tai mano autorinis darbas, mano idėja, mano projektas ir mylimas kūdikis.
kartais man atrodo, kad būtent klubas yra didžiausias mano gyvenimo pasiekimas.
kartais man atrodo, kad būtent klubas yra didžiausias mano gyvenimo pasiekimas.
- 2009 09 26, 12:49
...Agni,prieš tave reikia nulenkti galvą už tai, ką padarei...kiek vienišų širdžių čia randa paguodą ir nusiraminimą....žmonės ieško panašių į save,kad suprastų vieni kitus ir palaikytų...apie jokią meškos paslaugą neverta net kalbėti....
SEKMĖS tau visuose darbuose!!!
SEKMĖS tau visuose darbuose!!!
- 2009 09 30, 23:53
taip nes čia beveik visi serga o forumas reikalingas palaikymui vienas kito, nes kartais kiti žmonės nesupranta, kas ta depresija o čia visi tokie savi, su panašiais pojūčiais, mintim, problemom...
Rudenė rašė:Kol kas nežinau. Labai daug verkšlenančių čia. Per didelis dėmesys irgi vargu ar padeda. Juk realybė nepasikeis.
taip nes čia beveik visi serga o forumas reikalingas palaikymui vienas kito, nes kartais kiti žmonės nesupranta, kas ta depresija o čia visi tokie savi, su panašiais pojūčiais, mintim, problemom...
Dirbk taip lyg tau nereikėtų pinigų.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.