Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
SSRI_slave rašė:
Agni rašė:tą būtent ir galite rašyti savo dienoraščiuose bei skyriuje mes sveikstam.

Nu kad lievai. Man pvz. dabar kad surast ligos istorijas, reikia apžiūrėt visus dienoraščius. Ir šiaip jei kažkam bus įdomu kaip kiti serga depresija jis tiesiog neras, nes dienoraščių daug, jose daug prirašyta ir prirašyta šiaip visko.

Rasyk cia http://www.depresijosklubas.lt/forumas/ ... m.php?f=39 matysis progresas. Jei atsiras daugiau rasanciu sia tema be abejo toks skyrius atsiras.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#226774 bandyk paziuresim kas is to gausis
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#239671 Labai norėčiau, kad moderatoriai/administratoriai padarytų taip, kad būtų galima redaguoti/ištrinti savo žinutę.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#239853 Dar kelintą kart nukenčiu, kai užtrunki rašyt dienoraštį, ir paspaudus siūsti, įjungia kad turi prisijungti, ir visa rašliava ilgai kurta prapuola.. :( Gal galima tada sakau ilgesnį laiką padaryt ar ką, kad neatjungtų..
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#240138 pas mane niekada neatsijungia.
Parašėnemoku
#240140 Ar dar kam nors nepavyksta su Opera naršykle iš karto prisijungti? Aš suvedu savo duomenis, spaudžiu prisijungti ir mane numeta į pagrindinį puslapį atjungtą, turiu išjungti DK tabą ir iš naujo eiti.
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
Lifelover rašė:Labai norėčiau, kad moderatoriai/administratoriai padarytų taip, kad būtų galima redaguoti/ištrinti savo žinutę.

tikrai pritariu
Parašėnemoku
#240176 Kažkada buvo galima redaguoti, tai kiek pamenu, atsirado tuo piktnaudžiaujančių.
Pvz dienorašty žmogus su kuo nors diskutuoja, jam nepatinka kitų narių komentarai, todėl savus ištrina. Tada kiti atrodo kaip su savim besikalbantys debilai.
Aš tai išmokau prieš išsiųsdama žinutę pažiūrėti ar klaidų nėra...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#240466 dėl tos priežasties, kaip nurodė nemoku, to nebus.
Parašė pakeleivis
Gr3ta rašė:
Lifelover rašė:Labai norėčiau, kad moderatoriai/administratoriai padarytų taip, kad būtų galima redaguoti/ištrinti savo žinutę.

tikrai pritariu

Aš irgi taip manau. Gal ir yra priežaščių, ypač iš forumo tvarkytojų pusės, prieš, tačiau visgi kiek man yra tekę susidurti praktika yra ta, kad redaguoti ir ištrinti yra ir turi būti leidžiama.

Jeigu taip jau atsitinka, kad žmogus savo žinutes, pvz. dienoraštyje, ištrina, reikia tiesiog užrakinti temą ir jau kam reikės tas susigaudys kad kiti pašnekovai nėra "su savim besikalbantys debilai". Man tai yra visiškai nesuprantamas ir savanaudiškas argumentas, atsiprašau jei įžeidžiu.

Dar vienas argumentas yra toks, kad tokiame forume kartais apsilanko ir paranoiški žmonės bei žmonės su didele, nežinau kaip išversti, social anxiety. Nemanau, kad jų atžvilgiu yra teisinga neleisti pakeisti ar ištrinti savo žinučių - nesvarbu kokio senumo. Tai tiesiog prieštarauja visai tokio forumo logikai.

Manau, kad tai taipogi pažeidžia žmogaus laisves (nors šitas punktas yra neesminis taigi prašau jo nepriimti kaip pagrindinio). Tai ką aš parašiau turiu ir teisę atsiimti; tai svarbu ir dėl privatumo priežaščių.

Jeigu žmonės piktnaudžiauja juos galima išbanint. Jeigu žmonės tiesiog ištrina visus įrašus, tai čia nėra nieko blogo - jeigu juos pakeičia taip, kad pašnekovas atrodytų blogai - tai jau yra vandalizmas. Visur galima rasti kompromisa tačiau tiesiog nelanksčiai primesti savo taisykles yra nesąžininga. Manau, kad turėtų būti balsavimas ir postas su argumentais už/prieš.

Man tai yra opi problema ir manau, kad ne tik man.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#241289 Į visus šiuos argumentus galima atsakyti labai paprastai...
"Think before you post"

O su paranojom ir realiais persekiojimo atvejais galima tvarkytis individualiai. Tereikia susisiekti su forumo administraciją ir problema bus sprendžiama.

Ši tema (žinučių redagavimo/trynimo galimybės sugražinimo) yra iškeliama vėl ir vėl, tačiau karti patirtis rodo, kad situacija nesikeičia.

Jei manai, kad ateity kažkokį postą reikės trinti ir/ar keisti pagal aplinkybes, gal geriau jo nerašyti išvis?
Parašėnemoku
#241293 Kalbant apie zmogaus laisves - ar realiam gyvenime galima istrinti tai, ka pasakei? :) Todel ir reikia mastyti pries sakant.
Buna tikrai aplinkybiu, kai tenka pasigaileti savo zodziu. Tokiu atveju, jei per daug paatviraujat, galima paprasyt moderatoriu ir jie tvarkingai istrins. Nes jei pradetu zmones patys trint, tikrai butu didele netvarka, vis atsiranda kas tuo piktnaudziauja. Man tai normali si taisykle atrodo.
Parašė pakeleivis
DankanasMaklaudas rašė:Į visus šiuos argumentus galima atsakyti labai paprastai...
"Think before you post"

O su paranojom ir realiais persekiojimo atvejais galima tvarkytis individualiai. Tereikia susisiekti su forumo administraciją ir problema bus sprendžiama.

Ši tema (žinučių redagavimo/trynimo galimybės sugražinimo) yra iškeliama vėl ir vėl, tačiau karti patirtis rodo, kad situacija nesikeičia.

Jei manai, kad ateity kažkokį postą reikės trinti ir/ar keisti pagal aplinkybes, gal geriau jo nerašyti išvis?

Manau, kad tai yra neįtikėtinai netolerantiškas ir siauras požiūris (tikrai nenoriu įžeisti, bet nesuprantu Jūsų pozicijos).

Iš tokio forumo tikėčiausi daugiau. Bet jeigu Jūsų tokia politika aš ją gerbiu ir tokią problemą sprendžiu paprastai - einu į kitą forumą. Tiesiog norėjau pasidalinti mintimis, galbūt yra žmonių kurie to nepasako. Sėkmės Jums.

(Realiam gyvenime tai ką pasakai neišlieka 'amžiams'. Ir be to tam ir reikalingi forumai.. Yra didžiulis skirtumas tarp gyvenimo ir virtualios erdvės ir man gaila, kad kai kurie žmonės to nesugeba suprasti. Be to šitaip atkirsti žmogui kurį kankina paranoja bei bendravimo nerimas, netgi virtualaus!, yra tiesiog kvaila. Tai yra mano nuomonė ir ja aš nenoriu nieko įžeisti; aš jaučiuosi įsižeidęs šitos laisvės nebuvimu. Jeigu nesugebama kontroliuoti forumo reikia arba daugiau moderatorių arba dar vienos atrankos kontrolės registracijoje arba leisti redaguoti tik tam tikrose forumo vietose.

Juk dažnai čia užsuka jautrūs, nedrąsūs žmonės kurie galbūt ir nežino kaip išreikšti savo mintis, pasako kažką ko nenorėjo ir tada visą dieną juos kankina nerimas. Arba žinodami, kad negali pakeisti savo žodžių prie vieno sakinio save kankina valandą. Ir šitas 'think' bus skaudžios ašaros. Bet gal ir teisinga - taip jūs parodote poziciją, kad šis forumas yra veikiau informacijos pasikeitimas ir čia tokios problemos tiesiog nebus suprastos. Ir mano nuomonė visiškai nesvarbi - galima padaryti balsavimą. Gal ir dauguma manys, kad su tuo susijusios bėdos yra pernelyg didelės. Tada ir toliau eisiu pas savo draugus butelį ir kaubojų. Ir tai būtų nieko jeigu visuose forumuose tokios galimybės nebūtų, bet kaip minėta - ji dažniausiai yra.)