Moderatorius: mango

Parašė 2R
#230927 Jau kuris laikas esu prisakytas psichologės piešti tokius kringelius ir spalvinti. Pradžiai galima spalvinti, bet įdomiau pačiam improvizuoti.

"Mandalos piešimas – tai maloni aktyvios meditacijos forma, kurios tikslas – prislopinti loginio mąstymo procesus ir suaktyvinti intuiciją bei kūrybinį įkvėpimą. Tai padeda atsipalaiduoti, sumažinti įtampą ir stresą, išmokti susikaupti.

Mandala – tai daugiau nei piešinys popieriuje. Nagrinėjant asmeninės spontaniškos mandalos formas, simbolius ir spalvas galima suvokti vidinius KONFLIKTUS, paslėptus JAUSMUS, rasti naujas pozityvaus KEITIMOSI GALIMYBES. Mandalų kūrimas padeda apjungti mintis, jausmus, emocijas, išreikšti juos materijoje apčiuopiama forma. Taip pat padeda sukaupti reikiamą kiekį VIDINĖS ENERGIJOS būtinos žmogaus VIENTISUMUI, jo RAMYBEI ir LYGSVARAI palaikyti."

Ar teko kam nors piešti? Kokie pojūčiai?

Paveikslėlis Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#230952 Teko, kai neturiu ką veikt pripaišau tokių.
Tik dabar kraunas telefonas, negaliu nufotkint ir įkelt, vėliau gal įkelsiu =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#230956 aš mandalas irgi dažnokai paišau.tikrai padeda ir yra veiksminga.
pvz Jungas kiekvieną dieną nusipiešdavo po mandalą ir analizuodavo,pagal savo idinę savijautą.todėl jis mokėjo iš mandalų suprasti žmonių savijautą.dabartiniai psichoterapeutai tą irgi moka =)
ParašėCikadelė
#230957 Yra kokios mandalų piešimo taisyklės?Ir gal kas žino kur galima būtų nusipirkti gerų spalvotų pieštukų?Iki kokių 40Lt.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#231015 Gražu =)
Parašė 2R
#231202 Gražios mandalos :super
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#231212 Kaip gražu-reiks ir man pabandyti :da
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#245220 teko piesti kolegijoje.patiko.savotiskai ramina.aciu kad priminet,reikes isbandyti :) kazko reikia imtis,norisi kazka pradeti veikti :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
ladyruby rašė:teko piesti kolegijoje.patiko.savotiskai ramina.aciu kad priminet,reikes isbandyti :) kazko reikia imtis,norisi kazka pradeti veikti :)
Bet cia reikia tureti kantrybes taip graziai nupiesti,tai ne zinute parasyti.Man paziureti patinka,o piesti negaleciau mandalu.Nors prisimenu mokykloje megau daile.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
ladyruby rašė:teko piesti kolegijoje.patiko.savotiskai ramina.aciu kad priminet,reikes isbandyti :) kazko reikia imtis,norisi kazka pradeti veikti :)
Bet cia reikia tureti kantrybes taip graziai nupiesti,tai ne zinute parasyti.Man paziureti patinka,o piesti negaleciau mandalu.Nors prisimenu mokykloje megau daile.

O man patinka su maze spalvint, irgi ramina :super
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
Cikadelė rašė:Yra kokios mandalų piešimo taisyklės?Ir gal kas žino kur galima būtų nusipirkti gerų spalvotų pieštukų?Iki kokių 40Lt.
Jei Vilniuj tai nulek i Dailes reikmenis, (kiek zinau, taisykles neleidzia rasyt kur) neblogi ''Faber-Castle'' piestukai, yra dar brangesniu, bet pradziai uzteks 36 ar 60 atspalviu.