Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#141061 atidaviau - direktoriui taip patiko kad suteiktos tadien paslaugos nekainavo nieko :angel bet man nesmagu kad ta moteriske kuri dare jauciu babkiu negavo tai padariau jai padekla. Jei spesiu nufotografinsiu.

va koks padeklas gavosi =)

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#141176 Niu bet kookia tu šaunulė apie vską pagalvoji :super B) kaaaip gražuuuu :angel
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#142072 o mergaitės , noriu paklausti ar skiedžiate dekupažo klijus? man neseniai parduotuvėje pasakė , kad reikia skiesti?????????
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#142153 as neskiedziu. Turiu 2 rusiu - artmanijos ir rayher. Artmanijos klijai tirsti, gal teoriskai ir galima butu skiesti. As juos naudoju didesniems motyvams, ne taip greit perslampa servetele. O rayher skystoki bet idealiai tinka nedideliems motyvams.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#142882 cia rusu forume uzmaciau pamokele:

siuvam is medziagytes katina, prikamsom sinteponu, uzgruntuojam lipalu

Paveikslėlis

Paveikslėlis

apacioj prisiuvam medziaga su priklijuota kartonke, kad negriutu katinas ant sono

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

dekupazinam ne klijais o iskart laku, patepam katina, dedam servetele, lakuojam per virsu. dekupazinam nuo nugaros is virsaus i apacia.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#142890 Virtual, net seilė nutįso-žiūrint. Įtariu laisvai galėtum vest dekupažo kursus ir pinigėlius imt už juos.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#142896 tas katinas tai ne mano gamybos =)

kursus vedu po truputi, visuomeniniais pagrindais =)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#142900 Galėtum ir ne visuomeniniais, manau turi pakankamai tam patirties. :flo
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#142916 Eina sau, va čia tai bent :super Reeras neatsistebiu kiek visokų technikų yra :super Be galo įdomu. Beje, pritariu Būsenai dėl kursų :da
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#142947 ...nuostabu, zavinga... :)))
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#142976 labai elegantiškas ir originalus katinas :super
Vartotojo avataras
Parašė mango
#142995 Je, fainas katinas užsinorėjau tokio namuose :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#143149 ilgai kankintas darbelis - einu i krikstynas tai va krikstadeze:

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#143150 super
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#143157 Vaaau, kaaip gražu.. tyyra.. Ir iš kur tu tokį paveiksliuką gavai?.. O beje, pas mus ir galimos krikštynos tai susidomėjau kam jikrikštažė) skirta, tipo gal ir man reikia :achtung