Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#154406 Aga teisingai supratai. Jei gerai įžiūriu tai sumegzt kas antroj eilėj, tiksliau kiekvienoj gerojoj(blogojoj) eilėj. ir pradžioj kelios eilės dar nesumezgant ir sumezginėt imant sumegstą aki ir akį į vidurį. Hm, patarėja tokia iš manęs..va dabar žiūriu į koją ir mastau, kad gal beveik ir kiekvienoj eilėj umegzt reiktų, žiūrint kokio storio siūlai(virbalai) ir kiek bendrai eilių gausis.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#154416 riešinės tai nerealios, o jos įdomu nesmūksta?
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#154454 ačiū, šmėkla, pabandžiau vakar, tai gavosi viena tapkutė, o tą "sumezgimą" visgi ne kiekvienoj eilėj reikia taikyti. Na bet dabar jau kiek aiškiau, išbandžiau vieną, antrą-trečią kartą gausis vis geriau. Eisiu turgun prekiaut :D

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo mumu 2009 10 19, 11:39. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#155273 Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#155277 Vaaaau!! :DD :super Niu bet tu ir šaunuolė :super Supper fainai.. net pavydu tavo panelėm kai taip prižiūrimos :D Nuostabu! Respeckt tau! :flo
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#155289 Yra dabar pardavime žurnale "Pačios" modeliai blauzdinėms ir riešinėms, su paaiškinimais ir schemomis. Vis noriu nusipirkt, bet pamirštu. Bet tikrai mačiau ir seilę varvinau, tik labai skubėjau, tad nenusipirkau.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#155391 mumu, labai graži liemenė :da ir aš tokios noriu =)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#155423 ačiū :))) Agni, reiktų tavo išmatavimų =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#155432 oi, kad tai būtų neįtikėtino dydžio išmatavimai, nebūna tokių ilgų siūlų :achtung
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#155438 tai kad siūlų ilgis neturi jokios įtakos :D

nusipirkau Bitės Majos rekomenduotą "Pačios" žurnalą :DD
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#155579 vakar nusimezgiau dar vienas tapces iš labai negražių, tamsių, nereikalingų siūlų, proporcijų pabandymui :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#155581 ir dar surišau savo mergytei "draugystės" apyrankę :)

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#155582 O man patinka juodos:),su ruzavais padailinimais:)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#155585 :super :flo Niu sakau kad tu labai labai gabi :flo A6 tai žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau kaip tan rišti, o taip gražu :heart Tapces pagal tą pačią schemą mezgei? Ir ar ten tokie stori tie rausvi ar kaip ten taip gražiai užtaškavai, beto manau labsai prktiška tokios tamsios po grindis vaikščiot :super
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#155628 O čia mano mezgineliai
Darbo procesas: Aš ir katytė mano
Paveikslėlis
Darbo produktai:
Paveikslėlis