Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė maraija
#161032 ...ačiū, labai malonu , čia ne dekupažinis popierius, servetėlės iš Maximos :)))
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#161054 GRAZU NEREALIAI,NET PAVYDET PRADEJAU(aisku is gerosios puses) IS KUR PAS ZMONES TOKIE GABUMAI???PASIZIURIU I TOKIUS DARBUS IR PASIJAUCIUSIU TOKIA NIEKO NEMOKANCIA,KAD.....
LB GRAZU!!!!!!!! ;liuliu
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#161056 man padet kanors butu gaila ant tokio grazaus staliuko :D gaila butu grozi paslept..
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#161061 aviete, dar truputi papavydek o paskui biski paskaityk ir pirmyn

skaityt gali cia: http://www.supermama.lt/forumas/index.p ... pic=507675

arba cia: http://www.craftladies.puslapiai.org/de ... 0b6b0e8e38

http://www.auksarankes.com/forumas/index.php

gali reikalaut prisiregistruot
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#161070 didelis aciu B) tikrai yra ka paskaityt ir pamatyt :super ....bet,kad as nemoku piesti,cia visa esme... :birst:
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#161072 aviete, aš dekupažu (dar) neužsiimu, bet kaip suprantu, čia piešimo nė nereikia =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#161088 Aga... Nereikia. Tik čiut čiut kai kur gali prireikti darant papuošalus ir prie visokių perėjimų. Mane Virtual pramokė dekupažo. Tai barake, kai užėjo nerimas, nutariau padekupažint vieną šepety... Aš niekada neužsiėmiau jokia taikomąją daile, tik piešdavau. Ir turiu beveik visus dažus, kurių reikia dekupažui.

Nu, tai priklijavau servetėles, prikomponavau ir lia lia... Išsitraukiau dažus. O tada ir prasidėjo - piešiau akrilu, pritrūkau spalvų, išsitraukiau aliejų, pripiešiau su aliejum, dekupažo didžiąją dalį nuploviau... Nudažiau aliejum... Prikleckinau... Reikės kada nuplaut aliejinius vait spiritu ir perdažyt pagrindą. Po to uždėjus sendinimą, gal ir nieko atrodys. Nežinau. Bet labai tvirtai nusprendžiau, kol nebedrebės rankos, prie smulkių darbelių geriau nekišt pirštų. Bo vos spėjau išgelbėt nagų laku ir indų plovikliu gana brangius teptukus. :bloga

Manau, kad nudekupažint tokį stalą, reikia labai daug kantrybės. Aš vis tiek galiausiai neiškęsčiau ir priimprovizuočiau ką nors visai ne į temą. Bet stalas tai superinis. :super
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#161121 Aviete, piest visai nereikia, daugiausiai cia - serveteliu motyvai ir spausdinti paveiksliukai =)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#161205 pagamino mane seniai. taip seniai, kad niekas to neprisimena, arba nepridave tam reiksmes. Kabojau dideliam kambary, prie duru, ir ant manes seimininkas kabino drabuzius, kartais kvepiancius dumais ir saltuku, kartais - meslu ir ka tik pamelztu pienu... Labiausiai megau ta laika, kai prazysdavo obelys sode. Seimininkas issitraukdavo toki keista instrumenta - nezinau, kaip jis vadinosi, bet atrode kaip smuikas su pritvirtinta duda...
Viskas keitesi... itariu del to kaltas didziulis laikrodis su blizgancia svytuokle - tai jis judino savo usus - rodykles ir stume gyvenima i begalybe. Mire seimininkas ir jo pati. Paseno obelys uz lango. Kazkas isnese dali rakandu, o mane nukabino, apziurejo ir nutrenke i kampa. Taip gulejau ilgai... Atejo zmones... nezinau, kas tokie, girdejau kazkokie anukai... nudaze siena ant kurios kabojau tais laikais, kai zydejo obelys ir pasaulis atrode letas ir nerupestingas. Maniau mane sudegins krosnyje kartu su suluzusio fotelio porankiais...
stai tokia gulejau ant sudauzytu plyteliu kruvos:
Paveikslėlis
- ei, kas cia dabar! Skauda gi svytriniu per sonus, sau patarkuokit suprasit... nu kam kankina geriau iskart sudegintu... ei, kutena ... ka su manim darot po velniu? Nugirdau: "tuoj as ja isdekupazinsiu"... na, mano seimininkas megdavo pasiplust keiksmazodziais bet tokio negirdejau... tikriausiai tai reiskia sudegins :(

niekada nebuciau patikejusi kad mane kazkas fotografuos... o juolab negalejau patiket, kad ant manes kazkada prazys obelys ...

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#161206 Virtual, šakės, pas mane lyyygiai tokia pat kabykla rūbams :bloga Tas pirminis variantas, aišku :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#161210 duok ja cionaj as jai mikliai svytriniu per sonus :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#161322 OHO!!! Net nežinau kas labiau patiko vaizdas ar tekstas :flo :super B) :heart Kokių tu dar gabumų turi užsislėpus, a? :))) B)
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#161341 aha, gražu :))) o dar su interviu, tai iš viso prabanga. Mano staliukui irgi jau virš pusšimčio metų. :flo
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#161355 Virtual, ačiū už stebuklingas nuorodas :flo

Pakaba graži, bet tekstas pakerėjo mane labiau. Tu labai kūrybingas žmogus :)))
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#161420 Aciu uz gera zodi :aciu