Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#139185 nusipirkau medžiagos (užuolaidą :D ), siūsiu peniuarą ilgą :pupos
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#139193 Oho... Pašėlai, miela? :D
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#139366 nu beveik :DD vakar nusipiešiau iškarpą jau :lakstau tris valandas braižiau :valio
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#142510 Neužvesiu naujos temos, bet labai jau norisi pasigirti, tai čia aš prisiglausiu su savo adata =) Taigi:
Jūs nepatikėsit, bet visai netikėtai radau žiaurų antikvarą namie- tokį seną seną patriušusį, parudavusį popieriaus lapą. Kaip suprantu tai greičiausiai mano močiutės(ji kardinaliai ne tai ką jūs įsivaizduojat esant močiute) senų laikų kažkokio senovinio vokiečių rankdarbių žurnalo lapas :DD Datos jokios niekur neradau, bet manau leidybos metai gali siekti apie 20-us metus, žodžiu 20amžiaus pati pradžia =) Taigi aš su didžiausiu pasididžiavimu ir pagarba puoliaus siuvinėti vieną geriausiai išlikusį paveiksliuką =) Žinoma, spalvų nėra, taigi teko džiaugtis, kad bent išlikę spalvų ženklų nurodymai. Tad išsiverčiau ir spėjimo tvarka susirinkau siūlus. Jau pradėjau ir netgi mano berniokas susidomėjęs kas išeis :DD Net truputi gaila kad jis toks nedidelis :achtung : 54x80 kryželių, 20 spalvų.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#145663 Baigiau :DD :DD
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#145674 parodyk, noriu pamatyt :da
Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#145679 smekla, parodyk! :oplia
Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#145682 liuks, spalvos ir kontrastingumas man labai patinka ;book
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#145683 kaip iš pasakos vaizdas...tik raganos kampe trūksta, o mergaitės kur nors prie takelio :D juokauju, labai gražu.man siuvinėti nesigauna, kreivai išeina. =)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#145697 vikute, kaip kryželiu negali išeiti kreivai, kruopštumo tik reikia =)
Šmėkla, labai gražu, aš pati labai mėgstu siuvinėti, jau baiginėju darbą, greit parodysiu =)
Tiesa, vieną klausimą turiu. Ten, kur kryželis shemoje, man viskas aišku, bet nežinau, kaip siuvinėti kontūrą (pabrėžta brūkšniais būna - gal žinot, apie ką kalbu). Koks tas dygsnis turi būti?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#145699 Deekui :oll: Tai kad pvz tas stogas parasyta buvo violetine. tai pati fantazavau koks gali buti stogas(nes spejau kad ten stogas) violetinis, niu gal galvoju siferi ir galima dalinai violetiniu vadint ir paskui tokiais va siuvinejau, nes gi dar 3 atspalviai, tai rankiojau ka turiu ir dar pirk ejau, nes pasirodo mano turimu 130 spalvu mazai :achtung
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#145702 Aha ne iskart bet atrodo supratau, manau ten reikia "virvele" zinai toki? Oi, kaip lauksiu tavo pamatyt :DD
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#145703 o tai ačiū :aciu Virvele siuvinėjau maždaug prieš milijoną metų, gal pavyks ką atkurti :) Bent žinosiu, ko klaust, jei ką.