Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė era
#58401 Kokios mielos.. Šaunuolė!
Parašė autumn
#58418 Aš irgi noriu tokių kojinyčių :( Tik kiek didesnių, žinoma :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58476 Baisiai gražios kojinės, DoubleMama, tikrai. Tu nuostabi. :flo
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#62907 Hi, prisiminiau kai buvo Nomedos akcija neišnešiotiems kūdykiams ir aš primezgiau ir nusiunčiau mažulyčių vilnonių koinyčių.. Hi, murr..
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#62913 smekla saunuole :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#62925 Murrrr rrr... :DD :DD
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#66427 Nusiziurejau as megzta skara su rankovem.Ir reikia macheros siulu ( ar kaip ten velnias juos vadina ).Gal zinot kur yra pigesniu ir ivairiu spalvu? Nes man reikes apie 500g. :bloga
Parašė Indre
#69517 Nusprendziau nebesalti sia ziema, taigi pradejau megzti platu ir gana ilga moheros salika. Jau puse darbo padaryta :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
vikute rašė:Nusiziurejau as megzta skara su rankovem.Ir reikia macheros siulu ( ar kaip ten velnias juos vadina ).Gal zinot kur yra pigesniu ir ivairiu spalvu? Nes man reikes apie 500g. :bloga

Pluoštas vadinasi mohera. :) Žinai, kur prie Hyper maximos Savanorių pr. yra siūlų parduotuvė? Ten labai geros kokybės siūlai ir labai daug spalvų :) Ir kainos ne tokios jau aukštos. Tik nesugalvok Bazėj pirkti, nes dar bemezgant gali susivelt :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69649 Reja aha, zinau, as pro ten pastoviai vaikstau.Dekui =) :flo
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#69663 dar yra gera parduotuve netoli bazes, kur baldai "ABC" i rusi nusileidi, praeini baldus ir kitam rusy. daug siulu. visokiom kainom (nuo piguteliu iki labai brangiu) ir ivairiausios kokybes.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69666 ale prie pat mano darbo :D reiks per pertrauka uzeit.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#69667 Aha, ta irgi nebloga, kažkaip visai apie ją pamiršau :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Indre rašė:Nusprendziau nebesalti sia ziema, taigi pradejau megzti platu ir gana ilga moheros salika. Jau puse darbo padaryta :)

nufotografuok ir imesk foto i sita skyreli =)
Parašė Indre
#69710 ...mmmm, jau koki pusvalandi bandau ideti paveiksliuka, bet nesiseka :(