Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#113753 siandien uzbaigiau

PaveikslėlisPaveikslėlis
ParašėKatinas
#113957 nerealiai grazu .ypac ta juoda dezute.super :super .mane zavi zmones,turintis kurybiskumo :angel
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#114789 aciu :) kotai muza mano pasiklydo

sikart nieko originalaus

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#114793 jei apie juoda klausi - vidury serveteles motyvas, toliau dapiesta ranka. Stalciukuose irgi lapai pripesti
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
Werehuman rašė:Vajėj kaip viskas gražuuu :O Ypač tas juodas.
O čia pieštos tos gėlytės ar kaip?

Oi, atleiskite už žioplumą :bloga Čia gi ta pati technika kaip ir pradžioj temos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė linn
#114950 labai grazu =)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#122139 sikart idesiu nepavykusi darba:

buvo:

Paveikslėlis

padariau
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#122244 Kad pas mano baldus kas taip "nevykusiai" pataisytų... :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#122248 :aciu Reja siaip mano ideja buvo padaryt ta spintele labai labai sena :)

nevykusiai del to, kad stalvirsis buvo 100 syk grazesnis, bet nulakavau laku kuris staigiai pageltonavo - teko viska lupt lauk, ir ant virsaus taisyt padeti...:( taip gaila negaliu
Parašė Indre
#122309 ...kiek matosi nuotraukoje labai gražiai atnaujinta spintelė... kažkuo primena "provanso" stilių... mielai tokiu grožiu puoščiau savo namus =)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#122347 Indre, dekui :jap as labai pergyvenau kazkodel del to lako, net ismeciau ji velniop :D

dar planuoju kelis drugelius prilipdyt salia lapu :angel ir nulakuot, siaip neturiu foto bet balkono siena prie spinteles isvariau drugeliais iki virsaus
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#122371 mergaites,klausykit kokios jus gabios viskas tiesiog nuostabiai atlikta :eros