Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#1644 sekmadieni prisedau (tiesa sakant nepaejau nes padauginau vaistu apsiskaiciavus) ir pasidariau tiksliau nuplagijavau kitame forume kazkieno darytus dalykus kurie man akyse stovejo taip patiko (tealtleidzia man ju autore). Stai kas gavosi

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#1653 Šaunuolė Maša !!! Kruopštumas neišpasakytas :!:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1655 oj kaip grazu, o kaip tokie dalykai daromi?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
Agni rašė:oj kaip grazu, o kaip tokie dalykai daromi?

aciu uz komplimentus, istiesu jie turetu but skirti moteriai kuri sugalvojo kazka panasaus as tik pabandziau padaryt panasiai :oops:

dariau sitaip ant pagrindo (suveliau is vilnos, apyrankej - plati guma) krasto prisiuvau gumyte klostuotu su sifoniniu krasteliu, dar prisiuvami kaip cia pavadinus, na, iskirpti apskritimai is uzuolaidu atraizu (liko kai siuvau, tinka senos sifonines skareles, kaspinai), pries tai ju krastus aplydzius zvakes liepsnoje kad uzsiraitytu biski (nenudeginkit pirstu :wink: ). Ant virsaus prisiuvami karoliukai :)

va ka galma padaryt is svetaines uzuolaidos :oops:

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1688 jetus, koks grožis :) ir viskas man vestuvėm kvepia :roll:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2758 :o tikrai labai grazu saunuole :)
ParašėSandra
#4054 Masa, nevaryk kompleksu :D :D :D
as esu numezgusi tik puse saliko 5 klaseje, tingejau toliau megsti, tai kai jau salikas apejo aplink kakla, isuvau sagutes, tai mokytoja 5 parase uz originaluma :D
Tai va cia visi mano rankdarbiai gyvenimo :D
dar tiesa su vaiku is saldainiu karolius suverem... :D
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#4096 Maša - labai gražu ir dailu 8)
Parašė Ra
#8707 as megstu irgi daryti papuosalus, greitu metu idesiu foto, pazadu :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#9710 aš labai norėčiau išmokti daryti papuošalus, bet man net neužtektų kantrybės eit reikiamų medžiagų nusipirkti.
Parašė Perla
#9861 Papuosalus as gaminti pradesiu prisipirkau akmenu tikru kaip ka padarysiu ikelsiu foto :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#10400 Masa kaip grazu!!! Saunuole tikrai esi!As tai kantrybes neturiu tokiem rankdarbiam...esu nupiesus, tiksliau perpiesus grazu piesini ( didele sirdi, kurioje yra medis).Bet neapsisprendziu kokiom spalvom nuspalvint tai taip ir guli ant siuvimo masinos piesinys... :cry:
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#48948 na va, nusipirkau viską ko reikės auskarams ir "vėriniui". darysiu anytai dovaną gimtadienio proga. kažin ar pirmas gaminys bus pakankamai kokybiškas :o
būtinai parodysiu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#48967 laukiu =)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#49094 As nusipirkau is perlos auskarus ir apyrankia-labai grazu,o svarbiausia matosi ,kad zmogus idejo dusia