Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#318533 Sveiki, galvoju varyt savanoriauti į "Lesę".
Gal kas esat savanoriavę? Turit patarimų ar šiaip kokių istorijų?
Man šiaip rūpėtų kiek maždaug per savaitę išeina valandų savanoriavimui ar laisvai pasirenkamas laikas? Kokį jūs darbą, darbus atlikot? Ar labai sunku buvo? :)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#318559 Man teko lb trumpai vos porą sykių savanoriaut su neįgaliaisiais,buvo lb sunku,supratau ,kad pačiam turint psixologinių problemų,tai lb sudėtingas daug jėgų atimantis darbas.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#318564 Su gyvūnais neturėtų būt taip labai sunku kaip su neįgaliaisiais. Šiaip savanorystė - vienas geriausių būdų žmogui pasijust vertingu. O tai labai svarbu sergantiems depresijomis. Tai tikrai labai palaikau šį Kuroshitsuji sprendimą.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#318666 Aš tai pagalvojau... paskysiu Saniukui išeidama iš namų... "žinai, einu kitus šuniukus pavedžiot" :achtung Jis net nesupranta, kai išeinu iki pardės be jo, turbūt galvoja visiška nesąmonė... :achtung Priprato mazgius. :D Dar galvojau gal daugiau laiko skirt savam šuniukui, na šešių k. į lauką išsiaiškinau jam nelabai reik, nes jis po to nebeturi ką veikt. :achtung
Na šiuos apmokymus praleidau. Tiksliau dar ne, bus šian., bet jau vėlu registruotis. Be to nežinau kaip mano savijauta. Ar leis???
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#323995 Aš šiek tiek turiu patyrimo: aš imdavau į namus laikinai globai, kol rasdavo tikrus namus. Viskas ok, prasminga veikla, bet ta atsakomybė mane sekino žiauriai, vargindavo, nes namie savas šuo, kuris naujokų nepriimdavo draugiškai. Teko nutraukti tą veiklą. Kas dėl važinėjimo į prieglaudą, negaliu ką pasakyt, žinau tik, kad, pvz., gyvybės vagonėliai turi tam samdytą žmogų, bet esu tikra, kad pagalbos, kad ir epizodiškos, tikrai neatsisakytų.
Tavo norą palaikau, tikrai prasminga veikla būtų, svarbu tik nepersikraut per daug, kad saves nenualint - tada nei gyvūnams pagalba, nei tau pasitenkinimas.
Parašė K2_fujativeK2
#324008 Panevezio prieglaudos gyvunu moteris buvo atvaziavus i turgu kaciuku prekiaut daviau 10 LT gyvunu naudai brolis dave taip pat nuvaziavom apzejom prieglauda ir ja parvezem atgal. Po kiek laiko vaziavom i miesta ir matem ja aludei geriancia speju is pinigu gyvunam, nebepasitikiu.