Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mango
#349952 o, beniukas ir mergyte
gal ir mazu sparnuociuku kartais atsiranda?
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#349953 Oj kokios gražios B) ir turbūt labai smagu abiems :) Pas mus tik viena yra :roll:

Mūsų Alisa (kuri labai labai myli veidrodžius)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#349963 Wooooow kokia gražuolė Alisa B)
Man labai patinka didelės papūgos. Turėti kokią egzotišką arą būtų svajonė :dance

p.s. O mano porelė paukštukų dar neturi. Nežinau, namelį buvau įkėlus bet jiems kažkaip nepatiko. Gal dar nepasiruošę tėvystėj :DD
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#349967 Pamenu prieš pora metų radom tokią įdomią žalią papūgą, šiaip ne taip įsiviliojo į laiptinę ir vos ne vos pagavom.
Parsinešėm namo.... tai kaip mūsų Alisa apsidžiaugė, pradėjo šokti visaip čiulbėti ir panašiai, o tas nekreipė dėmesio. Tai mūsų Alisai įsijungė moteriškos emocijos ir KAAAAIP supyko :oops: , pradėjo labai šnypšti ir pulti tą paukštuką... :D

Dėjom skelbimus, galvojom gal atsiras šeimininkai, klijavom ir lauke visur,bet nieks nepaskambino kelias savaites tai atidavėm kažkokiai tetai kur daug paukštukų augina :)

aj ir dar tas paukštukas kokia pusė 6 ryto darydavo tokį siaubigai erzinantį garsą lyg kas suktų varštukus, tai mes jį Varštuku ir vadinom :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#400068 Niekas dabar nerašo apie savo augintinius . Prisiminiau kaip kadaise auginom degučius .