Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#322243 Paveikslėlis

Gal kas žino kaip šita gėlė vadinasi ir kaip ją reikia prižiūrėti?Arba tiesiog kaip vadinasi.
Vartotojo avataras
Parašė gymka
#322248 Jei kas nesusipažinę su imagehackus tai pilno dydžio paveiksliukas http://imagizer.imageshack.us/v2/1280x9 ... MhdaIJ.jpg

Google sako jog čia pilėja, peperomija arba begonia peltata :)
man tik buvo įdomu pažiūrėt ką google gali pasakyt apie gėlę, tu turi ją po ranka tai gali paskaityt mano minėtų gėlių savybes(lapų struktūrą, kvapą, kaip žydi, etc.) ir atsirinkt kuri tai gėlė. Juk gyvenam 21-am amžiuj, internetas visagalis:)
Vartotojo avataras
Parašė gymka
#322250 pagal mane tai šita panašiausia Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#322257 O! Ačiū! Turbūt čia pilea peperomioides... Nors stebiuosi, kad ne pilea depressa :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#324094 Kieme mažinu želdynus, gal kam reikia augalų? Galiu atiduot vilkdalgių (žemesnio ūgio, viršus žvelniai rudas-violetinis, barzdelė gelsva, kvepiantys), viendienių lelijų (paprastos, smulkiažiedės, raudonos), pakalnučių, žydrių (smulkesnių žalialapių ir įprastų margų), pakalnučių. Vilniuje, reikėtų pasiimti paties (padėčiau išsikast). Kaip ir gaila išmest gyvo augalo. Kreipkitės asmenine žinute, kad ko nepražiopsočiau.
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#403043 Paveikslėlis
Šiandien fotografavau ir pasirodysim, mano gražuolis adeniumas, augintas nuo sėkliukės. Nesiseka pražydinti, bet jau kaudekso grožis :heart