Moderatorius: mango
- 2014 04 08, 07:59
Mano šuo turi lauką, gali būti kur nori. Bet namuose išbūtų ant kilimo nors ir visą parą, kad ir vienas. Jis tikrai neliūdės. Drąsiai imk. Juk neimsi kokio haskio, o mišrūnų charkteriai prisitaikantys.
yattsukeru rašė:norėčiau pasiteiraut, kuriam laikui ilgiausiai paliekat savo šuniuką vieną namuose ir kaip šuniukas su tuo susitvarko? pati seniai svajoju beglobiuką priglaust, bet kažin, ar tai gera mintis, nes tektų darbadieniais šuniuką palikt ~8val. vieną, tai bijau, kad labai liūdės..ar tai nuo šuniuko charakterio priklauso?
Mano šuo turi lauką, gali būti kur nori. Bet namuose išbūtų ant kilimo nors ir visą parą, kad ir vienas. Jis tikrai neliūdės. Drąsiai imk. Juk neimsi kokio haskio, o mišrūnų charkteriai prisitaikantys.
- 2014 05 11, 16:35
Štai toks mažas padarėlis gali atnešti mirtį. Kviečiame skaityti: http://grynas.delfi.lt/a/64719027
E.Visakavičiaus nuotr.
E.Visakavičiaus nuotr.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2014 05 30, 12:22
kokios veisles?
- 2014 05 30, 15:08
Sužmoginam gyvūniukus savuosius. Priskiriam jiems tokias emocijas kaip kaltė ar gėda, o iš tiesų ten tik baimė. Taip harmoningai gyvūniukai gyvena, net pavydu. Ypač katės. Tokios gražios, atrodo, joms taip gera savam kūne, tokiam gracingam ir lanksčiam.
Turbūt tikrai depresija man, turėtų būti smagu su gyvūnais nepaisant viso šito.
- 2014 05 30, 17:28
šuo tai durnas, bet katė tai turi jausmų. pagiežos turi daugiau ne dauguma žmonių:)
slibinėlis rašė:Sužmoginam gyvūniukus savuosius. Priskiriam jiems tokias emocijas kaip kaltė ar gėda, o iš tiesų ten tik baimė. Taip harmoningai gyvūniukai gyvena, net pavydu. Ypač katės. Tokios gražios, atrodo, joms taip gera savam kūne, tokiam gracingam ir lanksčiam.
šuo tai durnas, bet katė tai turi jausmų. pagiežos turi daugiau ne dauguma žmonių:)
„Kvailam gimti ne sarmata, tik mirti kvailam gėda“ E.M. Remarkas
- 2014 05 30, 17:36
O iš kur ji tos pagiežos turi? Kam?
gymka rašė:slibinėlis rašė:Sužmoginam gyvūniukus savuosius. Priskiriam jiems tokias emocijas kaip kaltė ar gėda, o iš tiesų ten tik baimė. Taip harmoningai gyvūniukai gyvena, net pavydu. Ypač katės. Tokios gražios, atrodo, joms taip gera savam kūne, tokiam gracingam ir lanksčiam.
O iš kur ji tos pagiežos turi? Kam?