Moderatorius: mango
- 2010 04 18, 12:18
Oksanyt ,kiek tik nori ir įvairių rūšių
- 2010 04 19, 09:01
Vat ir nenuskilo kad iš kito krašto man kaip tik nelabai dygsta.. nors laimės, nes du labai garžūs mano mylimiausių pomidorų daigai yra O va ko laukiau cukinijos ir paprikų nėr.. tik vieną paprikos daigą itin gražų turiu, bet nežinau kokia, nes pati iš kažkokios pirktinės užkritus auga =) Ai dar agurkai labai gražūs
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2014 08 31, 19:18
Kieme mažinu želdynus, gal kam reikia augalų? Galiu atiduot vilkdalgių (žemesnio ūgio, viršus žvelniai rudas-violetinis, barzdelė gelsva, kvepiantys), viendienių lelijų (paprastos, smulkiažiedės, raudonos), pakalnučių, žydrių (smulkesnių žalialapių ir įprastų margų), pakalnučių. Vilniuje, reikėtų pasiimti paties (padėčiau išsikast). Kaip ir gaila išmest gyvo augalo. Kreipkitės asmenine žinute, kad ko nepražiopsočiau.
- 2014 09 01, 11:05
Ai, dar: naikinsiu ir hortenzijos krūmą, gal kam reikia? Senovinis, paprastas, baltas, labai didelis. Gal kam ir kaimiškų senovinių geltonų jurginukų reikia?
- 2015 02 22, 14:24
Oi, gaila, Laura Palmer, tik dabar tavo zinute perskaiciau . Na gal dar veliau koki augala turesi ir uzmatysiu parasyma
Laura_Palmer rašė:Ai, dar: naikinsiu ir hortenzijos krūmą, gal kam reikia? Senovinis, paprastas, baltas, labai didelis. Gal kam ir kaimiškų senovinių geltonų jurginukų reikia?
Oi, gaila, Laura Palmer, tik dabar tavo zinute perskaiciau . Na gal dar veliau koki augala turesi ir uzmatysiu parasyma
- 2015 06 18, 20:47
manau kad gelsve, jei smirdi turbo petrazolem su salierais
https://lt.wikipedia.org/wiki/Vaistin%C4%97_gelsv%C4%97
valgomos saknys. Turiu ta bruda pagailejau israut, pauoscius lapus kasti saknu nesinori
https://lt.wikipedia.org/wiki/Vaistin%C4%97_gelsv%C4%97
valgomos saknys. Turiu ta bruda pagailejau israut, pauoscius lapus kasti saknu nesinori
abilify 30 mg, quetiapine 200 mg, paroxetine 40 mg, valdoxan 50 mg
- 2015 09 23, 11:29
Oi kokia gera tema, tikiuosi, kad ji suaktyvės. Aš irgi turiu, kur sodint, o patirtis nulinė. Tikiuosi parašysite daugiau, kokius darbus darote, ką sodinate ir t.t. Aš netgi ieškojau fb grupės, kokios, bet nieko nerandu.
- 2015 09 23, 16:47
O, smagu Agni, kad uzsukai,
cia darzininkai, gelininkai megejai kartais uzsuka ir siap prijauciantys
Kaip as tai, dar ir pasisodinu koki daugiameti augala, kitais metaisziuriu kas per zalias daiktas isdygo viduri darzo... :-) Ech, man darze, gelyne pasikapstymai atgaiva sielai. Beja, nugara per zolynmeti paskausta, bet tas malonus jausmas viduje, kad su zolem kova nugaleta gera ant sirdies palieka
Agni, fainos rozes pas pacia, as dar nei vienos neturiu, nes vis is rudens galvoju pritingesiu apdengti, tai ir amen bus
et jau jauciu pribrendau, pavasariop sodinsiu tokiu kruminiu noriu, nereikliu salciams, uzmacius tokias senovine veisle, baisiai fainas krumas, labai aromatingas, seile jau varvinu
Kokie tavo planai gelynams, Agni? Tiek vietos, pavydetinai, toookiu terariumu galima priveisti, echh :-)
cia darzininkai, gelininkai megejai kartais uzsuka ir siap prijauciantys
Kaip as tai, dar ir pasisodinu koki daugiameti augala, kitais metaisziuriu kas per zalias daiktas isdygo viduri darzo... :-) Ech, man darze, gelyne pasikapstymai atgaiva sielai. Beja, nugara per zolynmeti paskausta, bet tas malonus jausmas viduje, kad su zolem kova nugaleta gera ant sirdies palieka
Agni, fainos rozes pas pacia, as dar nei vienos neturiu, nes vis is rudens galvoju pritingesiu apdengti, tai ir amen bus
et jau jauciu pribrendau, pavasariop sodinsiu tokiu kruminiu noriu, nereikliu salciams, uzmacius tokias senovine veisle, baisiai fainas krumas, labai aromatingas, seile jau varvinu
Kokie tavo planai gelynams, Agni? Tiek vietos, pavydetinai, toookiu terariumu galima priveisti, echh :-)
- Puslapis 2 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3