F 33.1
Moderatorius: mango
- 2012 08 26, 11:37
Geras!
- 2012 09 10, 11:18
Kodėl šunys mėgsta įsitaisyt prie kojų, kai guli? Dar kartais ant kojų galvą padeda.
Ir kodėl bezda be garso ir kodėl neriaugėja?
(šian. man klausimų diena...)
Ir kodėl bezda be garso ir kodėl neriaugėja?
(šian. man klausimų diena...)
- 2012 09 10, 11:34
Geri klausimai..visa gal todėl ,nes jie šunys? geriausi žmogaus draugai? maniškis irgi įsitaiso prie kojų..išvis gliu pasakyti jis man geriausias draugas,.nežinau,.kiek daug jis man padeda,.sakyčiau sveikimo atžvilgiu labai daug
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas
- 2012 09 10, 12:10
Prie koju del to, kad istikimi draugeliai.
O bezda kartais su garsu Mes kartais erzindavom, isleisdavom bezdalu garsa, o suo puldavo uostinetis aplink save, o mes ji gedindavom, tas nuleisdavo galva, nesuprates, kaip cia pabezdejo
Ir kai daaaug apsivalgo, ypac jei kokia silta kose su mesyte, tai tada atsirugsta kartais
kunigaikštisMyškinas rašė:Ir kodėl bezda be garso ir kodėl neriaugėja?
Prie koju del to, kad istikimi draugeliai.
O bezda kartais su garsu Mes kartais erzindavom, isleisdavom bezdalu garsa, o suo puldavo uostinetis aplink save, o mes ji gedindavom, tas nuleisdavo galva, nesuprates, kaip cia pabezdejo
Ir kai daaaug apsivalgo, ypac jei kokia silta kose su mesyte, tai tada atsirugsta kartais
i'm not like them, but i can pretend
- 2012 09 10, 14:05
pas intentions labai fainas sunytis..kazkur buvo foto jo
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas
- 2012 09 10, 14:12
Aha, anoj temoj keliau, bet galiu dar idet:
cia su kate:
o cia su broliu, laaabai sena, dar juostiniu fotoaparatu daryta. (nekreipkit demesio i bardaka fone - mama daiktus i kelione pakuojasi) gauras
Tik va mano suniukas jau ant debeselio ilsisi... :angel
cia su kate:
o cia su broliu, laaabai sena, dar juostiniu fotoaparatu daryta. (nekreipkit demesio i bardaka fone - mama daiktus i kelione pakuojasi) gauras
Tik va mano suniukas jau ant debeselio ilsisi... :angel
- 2012 09 10, 14:23
jam ten geriau :angel nes sirgo, 17 metu jau buvo...
- 2012 09 21, 12:14
forumiečiai,kaip laikosi jūsų augintiniai? mano tai pradėjo jau šalt, vakar buvom apsipirkt rūbų įsigijom striukytę dailūs dabar mes, ir šilta