Moderatorius: mango

Parašė Neringa
#1126 :shock: ...o jeginis bachuras
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1146 kaip man patinka vokieciu aviganiai, gaila, kad neturiu salygu laikyti suni :(
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1150 nes gyvenu mazam nuomajam bute. be to daznai isvaziuoju.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1161 manau, kad tikrai turesiu. labai noriu suns.
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
Agni rašė:manau, kad tikrai turesiu. labai noriu suns.

linkiu tau sunelio, na pas mane velyva pavasary turetu buti mano

semynos pagausejimas, jei noresi galesi issirinkti, as turiu porele pekinesu, jie maziukai vietos daug neuzima, o prieraisus ir meilus atiduoda daug meiles, jei man salta kai miegu, jaucia, prisiglaudzia ir sildo, super, o apie prieraisuma tai per dienas galetum kalbet, dabar ir mano karalaite sedi pas mane ant keliu :P
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1251 o kaip faina :)
Vartotojo avataras
Parašė sonia
#1354 as tai visoms gyvenancioms bute ir nenorincioms su sunimi tureti daug problemu del suns dydzio (ypatingai), judrumo, milijono plauku ant visu baldu ir rubu ir t.t. siulyciau rinktis grifonus, mopsus, spicus, chihuahua, levretes ir kt. Zodziu tokius sunis, kurie nereikalautu ypatingos kailio prieziuros (kaip jorksyrai), ant kuriu nebijotum uzlipti ar uzgulti (kaip toiterjeru), kuriu nereiketu vedzioti valanda lauke (medzioklines veisles) ir kuriuos reikalui esant (lyjant lietui, spaudziant saltukui ar pavelavus grizti is darbo) net galima ismokyti reikalus atlikti dezuteje ar ant laikrasciu.
ParašėLiepa
sonia rašė:as tai visoms gyvenancioms bute ir nenorincioms su sunimi tureti daug problemu del suns dydzio (ypatingai), judrumo, milijono plauku ant visu baldu ir rubu ir t.t. siulyciau rinktis grifonus, mopsus, spicus, chihuahua, levretes ir kt. Zodziu tokius sunis, kurie nereikalautu ypatingos kailio prieziuros (kaip jorksyrai), ant kuriu nebijotum uzlipti ar uzgulti (kaip toiterjeru), kuriu nereiketu vedzioti valanda lauke (medzioklines veisles) ir kuriuos reikalui esant (lyjant lietui, spaudziant saltukui ar pavelavus grizti is darbo) net galima ismokyti reikalus atlikti dezuteje ar ant laikrasciu.

niu, sakyčiau, jei žmogus myli šunį, jam išeiti su juo valandai pasivaikščioti nėra taip jau baisu :wink: o mums labai naudinga netgi :D ir ta meilė tokia, kad nepastebi nei plaukų, nei kitų problemų, nes viską atperka gyvūno dovanojama šiluma.
Bet tik tuo atveju, jei myli šunis 8) o ne tada, kai tik gali juos toleruoti ar tik pakęsti jų buvimą šalia.
ParašėLiepa
#1357 beje, sonia, ar pati turi šunį ar katę?
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Liepa rašė:beje, sonia, ar pati turi šunį ar katę?

turiu levrete ir gelavandeni akvariuma. Labai artimuose planuose daryti nano rifa (nedideli jurini)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1361 o kas tas nano rifas?
ParašėLiepa
#1363 aga, aš irginorėjau paklausti, kas yra nano rifas? :roll: spėju kažkas tipo akvariumas?
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Liepa rašė:niu, sakyčiau, jei žmogus myli šunį, jam išeiti su juo valandai pasivaikščioti nėra taip jau baisu :wink: o mums labai naudinga netgi :D ir ta meilė tokia, kad nepastebi nei plaukų, nei kitų problemų, nes viską atperka gyvūno dovanojama šiluma.
Bet tik tuo atveju, jei myli šunis 8) o ne tada, kai tik gali juos toleruoti ar tik pakęsti jų buvimą šalia.

as tai drisciau gincytis - renkantis suni labai svarbu atsizvelgti ir isanalizuoti savo charakteri. as pvz esu didele tingine ir suns plaukai ant kilimo, sofu man yra tragedija - atrodo klaikiai, o susiurbti tingisi. tokiu problemu gali nepastebeti pirmuosius menesius, bet suo juk gyvena virs 10 metu ir jei tiek laiko man reiketu nervintis del jo plauku, tai as pati isproteciau...
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Liepa rašė:aga, aš irginorėjau paklausti, kas yra nano rifas? :roll: spėju kažkas tipo akvariumas?

na taip, jurinis akvariumas.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Liepa rašė:niu, sonia, tai kad nėra dėl ko ginčytis :wink:
kiekvienam savo :)
Aš savo šunį dievinu, o draugo šunį labai myliu, ir gyvenam visi kartu, draugiškai, bute, ir jokie plaukai mums nekelia siaubo ;) beje, aš taip pat baisi tinginė :lol: todėl suprantu ką sakai.

tai apie ka as ir sneku. kiekvienas renkasi pagal save. as del savo suns svarsciau tris metus. tris metus rinkausi, ziurejau ir galvojau, kaip neapsisunkinti saves, suns ir aplinkiniu. ir manau, kad radau optimalu varianta - suo kompaktiskas, praktiskai be plauku, nereikalaujantis jokios specialios prieziuros, ismokytas daryti ant laikrascio bedai prispyrus.
Pries tai gyvenau nuosavame name, kur turejom senbernara. Jis turejo savo atskira kambari, kur miegodavo...
Tai va taip kazkaip, pasveri visas galimybes ir tada lengviau apsispresti...
O aviganiai, senbernarai ir airiu vilkogaudziai bute tai man kazkaip nelabai teigiamas asociacijas kelia.