Moderatorius: mango
- 2010 01 20, 18:51
Kokie abu faini...tikiuos apsipras vienas su kitu
- 2012 07 07, 14:40
Mints rašė:Porele. Patineli leidziam palakstyt nes jis labai rankinis, o patele tai grizt namo nenori tai tenka gaudyti. Vaikucius lengvai isdalinam nes atiduodam nemokamaiMano vaikai degu nori pirkti ,gal Mints dar turi ?I sinsiliukus panasus gyvuneliai.
Jie labai svarus, fainuoliai, visai be blogo kvapo, jaukus rankiniai (jei daznai bendrauji su jais) zvereliai. Maitinami spec. maistuku deguciams. Megsta riesutukus, semkes, ivairiu skanestu papildomai. Idedu saku i narva ir jas su malonumu grauzia. Valgo ir zolyte. O prausiasi specialiam smulkiam smelyje, ne vandenyje, nes yra kile is smeletu pietu Amerikos vietoviu.
Ir dar... jiems negalima nieko saldaus nes greit suserga diabetu... o tai jiems mirtina liga.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 09 16, 17:42
Mints rašė:Porele. Patineli leidziam palakstyt nes jis labai rankinis, o patele tai grizt namo nenori tai tenka gaudyti. Vaikucius lengvai isdalinam nes atiduodam nemokamairadau is ko pasimokyt ,kaip auginti degu
Jie labai svarus, fainuoliai, visai be blogo kvapo, jaukus rankiniai (jei daznai bendrauji su jais) zvereliai. Maitinami spec. maistuku deguciams. Megsta riesutukus, semkes, ivairiu skanestu papildomai. Idedu saku i narva ir jas su malonumu grauzia. Valgo ir zolyte. O prausiasi specialiam smulkiam smelyje, ne vandenyje, nes yra kile is smeletu pietu Amerikos vietoviu.
Ir dar... jiems negalima nieko saldaus nes greit suserga diabetu... o tai jiems mirtina liga.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 09 24, 10:02
Turiu šviežutėlį džiungarijos žiurkėną Labai mažas, švelnus, durnas neišpasakytai, bet labai labai mielas. Norėjau sirijos žiurkėno, bet nebuvo ir šitą pamačiau. Kažkada sirijos auginau, tai draugiškesnis daug buvo. Į žandus visko prisikimšdavo, miegodavo sofos kamputyje kartu, bet visada labai norėdavo pabėgt iš narvo. Jis toks kultūristas buvo, labai stiprus ir pro viską pralendantis, tai kone grotas išlauždavo
- 2013 09 09, 08:13
Mellisa, labai čirškia?
Turėjau papūgą, tai labai čirkšdavo, o grot išvis negalėjau, nes bandydavo papūgiukas perrėkt grojimą.
Turėjau papūgą, tai labai čirkšdavo, o grot išvis negalėjau, nes bandydavo papūgiukas perrėkt grojimą.