Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#303871 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#303888 gražuolis Čikas ...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#303905 Mellisa, gražuolis. :)
Čia irgi banguotoji, ane?
Aš mėlynuką turėjau. Bet jau kaip rašiau toks šnekutis buvo...
Buvo išmokęs pamėgdžioti laidinio tel. garsą, tai iš pradžių nepagavom kampo, pakeli ragelį, o ten pyyyyyyyp ir nieks nekalba, kol nepričiupau jo nusikaltimo vietoj. :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#303912 Aš irgi turėjau mėlyną, šnekėjo labai daug. Mokinam ir šitą. Kol kas taip čirškia, kad, sakiau į vonią uždarysiu. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#305422 Paveikslėlis
mano degu ...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#305434 Degu nelabai ant rankų nori būti ,šiaip meilūs gyvūnėliai.Anksčiau turėjom šinšiliuką .Čia anūkai nori gyvūnų ,bet tik tol kol nuperki ,o paskiau nereikalingi .Ir šinšiliukai ir degu yra graužikai .Mėgsta viską graužti ,net kompo laidus . :)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#305676 maingirdai, kompo laidai deguciams atrodo pats gerausias skanestas :-)
vaikai kai paleidsdavo pabegiot po namus, butinai paskanaudavo :-)
mano vaikai dazna degucius ant ranku ima, nesikandzioja, bet jau labai nenuoramos, viska uostineja, dairenejasi...
dabar vienas likes, tai vis is paskos sekioja paskui, kai isleidziam is narvo, kaip koks suniukas :-)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#305683 mes turim degu porelę,tai jie abu draugauja .Labai gražu ,kai atsiveda mažų degučių ir jais rūpinasi . Kol narvelyje ,tai labai prašosi išleisti ,o kai išleidi tai bėga nuo žmogaus .Gal jūs dažnai su jais bendraujat ,gal kitaip ...aš irgi norėčiau ,kad paskui mane sekiotų...
Vartotojo avataras
Parašė mango
#306067 tai jis dabar pas mus vienas likes, kai vienas auga, tai daugiau prie zmogaus ir prisirisa.
Kai buvo keli, tai tarpusavyje bendraudavo. O maziukai, megejai pasikandzioti, tipo ragauja, ypac jei pro grotas pirsta ikisi, butinai paragaudavo :achtung
maingindai, kiek laiko pas tave degu gyvena?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#306076 jau antri metai gyvena degu ,mažiukai labai mieli ,tik labai dažnai atsiveda vaikučių.Užauginam ir nešam tam žmogui ,kuris juos pardavinėja .Pinigų tai negaunam ,tik atsilygina degučiams maistu . Turguje jie nebrangūs ,tik reikia narvelį kelių aukštų pirkti ,nes jie nori lakstyti .
Vartotojo avataras
Parašė mango
#349950 vau, kokios grazuoles :super
Ar daug čirškia? Leidi po kambari paskraidyti?
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
mango rašė:vau, kokios grazuoles :super
Ar daug čirškia? Leidi po kambari paskraidyti?

Taip mėgsta pačirkšti :D mergaitė ir berniukas, tai įsimylėję vienas kitą :D aišku leidžiu paskraidyt, beveik kasdien. Svarbu langus uždaryt :D
Anksčiau turėjau vieną papūgiuką vaikystėj (išgyveno 13 metų ir mirė) tai tas kalbėti mokėjo. O šitie du nekalba.