Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė vikute
#20271 :D :D smagu, maniskes vardas Tina, tai mes juokaujam kad kaip Tina Turner ar Tina dance :DD
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#20502 o pas mane du pekinai tai visos isdaigos tokios kad nutampo virtuvinius ranksluoscius, negriauzia nieko isskyrus kaulus, na jie maziukai, o kai turejau bokseri tai daugiau negu Bartas pridarydavo nesamoniu :D :D :D , kuo jie didesnio kalibro tuo daugiau isdaigu, bet vienas patarimas, jei nenorit isdaigu palikit suniui savo koki daikta,kad jis jaustu seimininko kvapo, tada maziau siaucia :DD =)
ParašėTomash
#20542 maniski rotveileris nieko blogo nepridaro visada atejus randu issivertusi lovoj ir besisypsania nes zino kad tuoj gaus barti
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#20545 :D uz tai kad lovoj tavo guli? :D
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#20552 Dragą irgi randu miegamajam ant lovos išsiskėtusį ant nugaros gulintį, tai pamato mane, atsiverčia, suglaudžia ausis ir lėtai nusliūkina nuo lovos :D
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#20880 :D :D :D todel suneliai seimininku lovose buna kad ten daugiausiai yra seimininko kvapo :DD
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#21197 Mano Bartas prisiadaptavo prie aplinkos....Miega su Migle atskirai jos kambaryje...Nuotykiu buna....Vienas is baisesniu, kad nuleke is antro auksto i pirma pro laiptu pakopos skyle, nes bande lipti zemyn, uzkrito ant teliko...galvojau negyvas bus...bet lyg nieko, 2 dienos sveikai duodasi, na krito tai gerai, nes nuo kritimo islakste pultai, nukrito tokia skulptura, o geliu vazonas issitaske ant mano balto interjero !!!!!
O siandien lauke uzstrigo kaimyno tvoroje....toje zalioje tinklineje....ikiso galva ir uzstrigo...Cia Migle ji vedziojo, o as ja saukiu jau namo, o ji sako, negalim gristi, nes Bartas pas kaimynus tvoroje uzstriges, girdziu cypia, tai lekiau su tapkem, slapia galva ir chalatu vaduoti....
Bajeriu daug...Bet labai ji myliu....Jau moka uzlipti i 2 aukta....kiaurais laiptais...
O siryt aplojo Migles dzinsus...Ji velkasi ryte, o jam kazkaip jie gal baisiai susirode, kad pradejo ant ju loti :D
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#21219 Geri Bartuko nuotykiai :D , skaičiau ir juokiausi. Į tvorą įstrigo :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#21228 Kaip fainai su tais augintiniais, visokių pokštų prikrečia, dūšią pralinksmina, blogą nuotaiką kaip ranka nuima :mule Mylėkim ir saugokim savo mažuosius "daktarus" :vovere
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Sandra rašė:Jau moka uzlipti i 2 aukta....

Del tu laiptu tai praktika yra tokia, kad iki 4 menesiu suniukas negali lipti laiptais. Tik po sio laiko jau galima mokyti lipti laiptais i virsu, o dar veliau - leistis. Per anksti pradejus leistis laiptais gali deformuotis priekines kojos. Tokiam kruviui suniukas dar yra per silpnas.
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#21337 kad jis kaip tankas eina, stengiuosi neleisti, bet vis nutaikes proga atskrenda....per kelias sekundes....
labai jau greitai vystosi, neramu man. 3 men bus tik 02.05...jau ant lovos uzsoka, nusoka...jauciu kaip arklys uzaugs...
siandien tapke patvarke...ta visa virsu nuplese, ir kaldros uzvalkalo kampa nugriauze...ir 1 karta lauke pakakojo, tai gyriau, gyriau....kazin ar suprato?
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#21543 Fainuolis Bartas :D

O mano: kale saukaim est ta ziuri ir neina, tai suniukas pagriebia ja uz ausies ir atitempia prie bliudo, loja ir ziuri i ja kad estu :DD :D :D :D prisijuokiam iki valiai, o viena karta jau Lota norejo daryt kur negalima, mama ja subare tai Bonis vel uz ausies ir nutempe kur reikia, tai tokie musu nuotykiai :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#21663 Siandien Bartas uzsimove ant kaklo mano stringus :D
Ir vaiksto sau grazuolis pasipuoses :)
vagis....
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#21674 gauruotas padykėlis tas tavo Bartas, Sandrut :DD Su juo linksmiau ir sveikiau, nes dabar bent išeini į lauką šunio pavedžiot =)
ParašėTomash
#21817 Mano mazoji tanke
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis