IR PO TAMSIAUSIOS NAKTIES, VISTIEK ISLENDA SAULE
Moderatorius: mango
- 2008 01 20, 14:31
o pas mane du pekinai tai visos isdaigos tokios kad nutampo virtuvinius ranksluoscius, negriauzia nieko isskyrus kaulus, na jie maziukai, o kai turejau bokseri tai daugiau negu Bartas pridarydavo nesamoniu , kuo jie didesnio kalibro tuo daugiau isdaigu, bet vienas patarimas, jei nenorit isdaigu palikit suniui savo koki daikta,kad jis jaustu seimininko kvapo, tada maziau siaucia =)
- 2008 01 20, 16:23
maniski rotveileris nieko blogo nepridaro visada atejus randu issivertusi lovoj ir besisypsania nes zino kad tuoj gaus barti
- 2008 01 22, 22:09
Mano Bartas prisiadaptavo prie aplinkos....Miega su Migle atskirai jos kambaryje...Nuotykiu buna....Vienas is baisesniu, kad nuleke is antro auksto i pirma pro laiptu pakopos skyle, nes bande lipti zemyn, uzkrito ant teliko...galvojau negyvas bus...bet lyg nieko, 2 dienos sveikai duodasi, na krito tai gerai, nes nuo kritimo islakste pultai, nukrito tokia skulptura, o geliu vazonas issitaske ant mano balto interjero !!!!!
O siandien lauke uzstrigo kaimyno tvoroje....toje zalioje tinklineje....ikiso galva ir uzstrigo...Cia Migle ji vedziojo, o as ja saukiu jau namo, o ji sako, negalim gristi, nes Bartas pas kaimynus tvoroje uzstriges, girdziu cypia, tai lekiau su tapkem, slapia galva ir chalatu vaduoti....
Bajeriu daug...Bet labai ji myliu....Jau moka uzlipti i 2 aukta....kiaurais laiptais...
O siryt aplojo Migles dzinsus...Ji velkasi ryte, o jam kazkaip jie gal baisiai susirode, kad pradejo ant ju loti
O siandien lauke uzstrigo kaimyno tvoroje....toje zalioje tinklineje....ikiso galva ir uzstrigo...Cia Migle ji vedziojo, o as ja saukiu jau namo, o ji sako, negalim gristi, nes Bartas pas kaimynus tvoroje uzstriges, girdziu cypia, tai lekiau su tapkem, slapia galva ir chalatu vaduoti....
Bajeriu daug...Bet labai ji myliu....Jau moka uzlipti i 2 aukta....kiaurais laiptais...
O siryt aplojo Migles dzinsus...Ji velkasi ryte, o jam kazkaip jie gal baisiai susirode, kad pradejo ant ju loti
- 2008 01 23, 09:39
Del tu laiptu tai praktika yra tokia, kad iki 4 menesiu suniukas negali lipti laiptais. Tik po sio laiko jau galima mokyti lipti laiptais i virsu, o dar veliau - leistis. Per anksti pradejus leistis laiptais gali deformuotis priekines kojos. Tokiam kruviui suniukas dar yra per silpnas.
Sandra rašė:Jau moka uzlipti i 2 aukta....
Del tu laiptu tai praktika yra tokia, kad iki 4 menesiu suniukas negali lipti laiptais. Tik po sio laiko jau galima mokyti lipti laiptais i virsu, o dar veliau - leistis. Per anksti pradejus leistis laiptais gali deformuotis priekines kojos. Tokiam kruviui suniukas dar yra per silpnas.
- 2008 01 23, 19:07
kad jis kaip tankas eina, stengiuosi neleisti, bet vis nutaikes proga atskrenda....per kelias sekundes....
labai jau greitai vystosi, neramu man. 3 men bus tik 02.05...jau ant lovos uzsoka, nusoka...jauciu kaip arklys uzaugs...
siandien tapke patvarke...ta visa virsu nuplese, ir kaldros uzvalkalo kampa nugriauze...ir 1 karta lauke pakakojo, tai gyriau, gyriau....kazin ar suprato?
labai jau greitai vystosi, neramu man. 3 men bus tik 02.05...jau ant lovos uzsoka, nusoka...jauciu kaip arklys uzaugs...
siandien tapke patvarke...ta visa virsu nuplese, ir kaldros uzvalkalo kampa nugriauze...ir 1 karta lauke pakakojo, tai gyriau, gyriau....kazin ar suprato?
- 2008 01 24, 17:37
Fainuolis Bartas
O mano: kale saukaim est ta ziuri ir neina, tai suniukas pagriebia ja uz ausies ir atitempia prie bliudo, loja ir ziuri i ja kad estu prisijuokiam iki valiai, o viena karta jau Lota norejo daryt kur negalima, mama ja subare tai Bonis vel uz ausies ir nutempe kur reikia, tai tokie musu nuotykiai
O mano: kale saukaim est ta ziuri ir neina, tai suniukas pagriebia ja uz ausies ir atitempia prie bliudo, loja ir ziuri i ja kad estu prisijuokiam iki valiai, o viena karta jau Lota norejo daryt kur negalima, mama ja subare tai Bonis vel uz ausies ir nutempe kur reikia, tai tokie musu nuotykiai
IR PO TAMSIAUSIOS NAKTIES, VISTIEK ISLENDA SAULE