Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Xylotrechusrusticus
#65763 Man auginti kaip žaisliuką irgi nepatinka. Patinka tik iš gamtos parsinešti kokią lervą ir užauginti (didesnė tikimybė, kad ji išaugs pas mane, nei gamtoje).

Nuli, bus sunku rasti tokį gyvūną, jei net su varlėm sugebi ryšį užmegzti :)
ParašėKatinas
nulis rašė:Noriu gyvūno, kuris nukąstų man galvą.

:D :D :D :D isidarbink cirke
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#82418 Noreciau paklausti.ypac tu, kurie zino mano dabartine bukle.koks gyvunas man padetu atrasti ramybe ir nesijausti vienisai? kaciu nemegstu, suo yra kieme.paskutiniu metu galvoju apie koki nors gyvuneli.Svelnu ir miela...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#82423 Laboratorine žiurkė. Jos nėra gražios, bet labai protingos ir draugiškos. Kaip katukai... Draugauja su šeimininku.

Vienam iš mano buvusių kambarių turėjom tokią žiurkę. Tai aš ją paleisdavau, kai būdavo liūdna ir žaizdavom. Ji labai mėgdavo gerti kakavą iš mano puodelio: pasilipdavo ant jo krašto ir gurkšnodavo. Vaizdas - nepakartojamas. =)

Aš pati irgi labai norėčiau žiurkės, bet kad važiuojant į namus, nebūtų jos kaip palikti vienos pačios. =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#82447 aš asmeniškai manau, kad šuo. tas kur kieme nesiskaito. reikėtų taip pat atidžiai išsirinkti veislę. kas gali būt nuoširdžiau ir šilčiau, kai žliumbi lovoj visiškoj nevilty, ir didžiulė labradoro letena tave apsikabina, o jis pabučiuoja, padeda savo galva tau ant skruosto ir giliai nuosirdziai atsidusta....
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#82450 bet suns man db nera galimybes tureti.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#82587 tada geriau neturėk nieko...
raminti tai ir akvariumas gali, bet jei nori nesijausti vieniša, tai padeda tik protingi gyvūnai: katės, šunys, žiurkės, žirgai. gal dar karvės bei kiaulės, bet šitų tai tiksliai nežinau.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#82591 Kol kas perkeliu čia:
Euforija rašė:http://menoduobe.com/2008/03/20/ligotas-guillermo-vargas-arba-kaip-mire-natividadas/

NESVEIKAS ISSIGIMIMAS!!! ir kuo toliau - bus dar baisiau, nes tokie Idiotai, kurie apsimeta esa begalo dideli ''meno'' zinovai tam pritars ir net skatins...DUOKIT AUTOMATA - NUSAUSIU TA ISGAMA guillermo!

mintys pasižiūrėjus buvo tokios pačios, todėl jautresniems nelabai patariu atsidarinėti...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#82605 Tai pas mus gi Jansas norėjo ėriuką paskerst šmce, bet sustabdė jį ten žmonės. :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#82607 Žinai, paskerst dar pusė velnio, palygint su tokia bado mirtim...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#82608 Kokia visuomenė, toks ir menas. Bybį dėjau ant šito pasaulio, kuriame esu priversta gyventi.
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#82624 nuliukai - as jau senai padejau... :D

tik velniava, is kur tas begalinis noras uzmust toki sudmenininki?
Vartotojo avataras
Parašė linn
#82690 labaratorines pelytes ar ziurkes istikruju labai protingos..turejau ju labai daug..ir ne tik paguosdavo ir pralinksmindavo..turejau ypac viena tokia protinga,na istorija tokia kad ji gime pas mane is kitu ziurkiu o gime be uodegos,tai labai juokingai atrode,ir as ja niekada neuzdarydavau i narveli,visada miegodavo man po paduska ir ryte laizydavo man veida ir taip mane prabudindavo,jei kur sededavau savo kambari visada ateidavo ir budavo su manimi,zinoma pridirbdavo ji kas kart ko nora(apgriauzdavo ka nors,ismatu budavo,bet ji buvo labai maza tai kaip ir pavalyt nesunku budavo)beje ji ne tik budavo be uodegos bet ir dar budavo kazkokia neaiski nes matesi kad kazkas ne taip su ja..po keliu menesiu ji numire...labai gaila buvo nes dar tokios ziurkes protingos gyvenime nebuvau macius..beje kai ji mire susapnavau sapna kad ji atejo pas mane ir paprase uzmusti jos velnia ar nesveika isvaizda..na dar iki siol nesupratau bet sapne taip ir padariau..ir nuo to laiko jos nebesapnavau..ui kiek daug pripasakojau...bet labai norejau... :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#82735 siaubas :bloga kokia graudi istorija. aš tai nežinau kaip reik ištvert gyvūno netektį, tikriausiai gedėčiau kaip žmogaus.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#82782 o kur man pvz pirkti ta laboratorine ziurke? nes kike is kiku pirkom ziurkenu, tiek jie visi numirdavo greitai.