Есть грань, за которой железо уже не ранит
Moderatorius: mango
- 2008 09 20, 13:51
Phobia, nu nerealiai Taip ir įsivaizduoju, kaip nulis kapsto koja kraiką, paskui daro į dėžutę ir užkapsto - kad katukui pavyzdys būtų
- 2008 10 04, 15:53
Murrr .. Tik patariu apsiskaityt apie juos, nes tikrai netipiškas charakteris. Senoji šeimininkė ją 4 metus augino, sakė murkimo meilumo nemačius.. Na, bet jaučiuos aukštumoj, nes sugebėjau per pora dienų įgyt tokį pasitikėjimą, kad ir pas mane po kaldra ateina(leidau!!), ant krūtinės miega, murkia, glaustosi, net pilvą atverčia! Vat! Ėda labai mažai, labai išdidi, baikštoka, "šneki", tikrai jaučiasi kilmingumas.
Mano į šitą panaši tik dar pilkų dėmių yra.
Mano į šitą panaši tik dar pilkų dėmių yra.
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2008 10 04, 21:48
uoj kaip as myliu visus katinus,kai turesiu pili pantera laikysiu
- 2008 10 11, 11:53
na ir nusivyliau, dar šiandien negaliu atsigaut, manoji vakar perkando man pirštą! Dar taip aršiai besiginančios nuo nieko katės gyvenime nemačiau nejuokais išgasdino..ant tiek drąskės, sjaudės, rėkė.. :x Būtu ne iš gerų rankų, ne rūšinė, tai rimtai sakyčiau pasiuto.. Bet dabar, ir neaišku kas jai užplaukė.. Viskas lakstė nuo visur.. Nebenoriu jos :x
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2008 10 11, 13:26
Smekla, o kaip siandien tavo kate elgiasi? Gal vertetu pas veterinara nunesti?
Na, bet as pamenu mociutes katinas manes nekesdavo - toks juodas storas buvo, grazus... tingus... tikras KATINAS... niekieno neglostomas, o tuo labiau ant ranku nelaikomas (miegantis ant fotelio grozis ). O as dievinanti katinus ji vis banydavau paglostyti, tai ir ziezirbas maciau kaip leidzia, ir snypcia, ir dreskia su nerealia jega (buvo stipriai veida apdraskes...).
Na, bet as pamenu mociutes katinas manes nekesdavo - toks juodas storas buvo, grazus... tingus... tikras KATINAS... niekieno neglostomas, o tuo labiau ant ranku nelaikomas (miegantis ant fotelio grozis ). O as dievinanti katinus ji vis banydavau paglostyti, tai ir ziezirbas maciau kaip leidzia, ir snypcia, ir dreskia su nerealia jega (buvo stipriai veida apdraskes...).