Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#88421 Eva, aišku, prisijunk į kačių gerbėjų ir niurkytojų klubą :DD
Kokio amžiaus tavo Gudrutė? Beje, ji labai miela!
Vartotojo avataras
Parašė eva
enigma rašė:Ar man vaidenas kad Gudrutės viena akis melsva, o kita žalsva? :angel

Ne, tikrai jos akys skirtingos. Mėlynoji kaip žmogaus, o žalioji kaip katės
Vartotojo avataras
Parašė eva
Aurėja rašė:Eva, aišku, prisijunk į kačių gerbėjų ir niurkytojų klubą :DD
Kokio amžiaus tavo Gudrutė? Beje, ji labai miela!

Spalio 1 d suėjo 4 metukai.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#88427 Siaubas, kaip gražu. Ir dar skirtingų akių. B)
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#88428 O, jau 4 metukai! O man pasirodė, kad ji dar mažytė :)
Eva, o kiek sveria? Aš mat baisiai susirūpinus savo katino svoriu, jis storėja tiesiog ne dienom, o valandom :D
Vartotojo avataras
Parašė eva
nulis rašė:Siaubas, kaip gražu. Ir dar skirtingų akių. B)

Labai ačiū. Man ji irgi labai graži. Tik labai kandžiojasi...
Vartotojo avataras
Parašė eva
Aurėja rašė:O, jau 4 metukai! O man pasirodė, kad ji dar mažytė :)
Eva, o kiek sveria? Aš mat baisiai susirūpinus savo katino svoriu, jis storėja tiesiog ne dienom, o valandom :D

Ji mažutė ir yra. Sveria tik 2 kg.
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#88460 na nieko sau kokios akys !
Vartotojo avataras
Parašė eva
kukas rašė:na nieko sau kokios akys !

Labai išraiškingos. Kartais taip pažiūri, kad atrodo lyg priekaištautų. O prietemoj tai kartais kaip raudonos lemputės žybčioja. O dar turi žvilgsnį, kuris reiškia "tuoj įkąsiu" :D
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#89440 Eva, o kaip ją maitini? Ji taip mažai sveria... Kiek normaliai turėtų sverti kelių metų katinas? Maniškis tai visus septynis :shock: Gal per daug lepinu? :?
Vartotojo avataras
Parašė eva
Aurėja rašė:Eva, o kaip ją maitini? Ji taip mažai sveria... Kiek normaliai turėtų sverti kelių metų katinas? Maniškis tai visus septynis :shock: Gal per daug lepinu? :?

Maitinu Rojal' ilgaplaukėms katėms, minkštu maistu Kiteket, dar valgo žalius žirnelius, jogurto, kartais ferment. sūrio... Ji labai išranki maistui. To, ką paprastai visos katės valgo ( žuvį, pieną, griet,mėsa..) ji neima.... Vitaminus noriai suvalgo, ypač sūrinius. Ją labai anksti atėmė iš mamos (2 sav), gal todėl tokia mažytė. Bet šiaip sveika, labai išdykus ir judri.Paveikslėlis
O kiek turi normaliai sverti aš net nežinau. Mūsiškė, kaip vetas sakė, tokios prigimties Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#89447 Aurėja, tavo gal daug sveria, nes kastruota?
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
nulis rašė:Aurėja, tavo gal daug sveria, nes kastruota?

:da
Bet ir prieš kastravimą nemažai svėrė... matyt, linkęs į nutukimą :D o po kastravimo tai išvis išsipūtė :bloga tai kad aš šeriu jį viskuom, kas tik po ranka papuola, nes ramiai į virtuvę neįmanoma užeit - rėkia kaip skerdžiamas :D
Vartotojo avataras
Parašė Cleo_25
#89554 Sveiki,

aš čia naujokė, bet gavau pasiūlymą prisijungti prie gyvūnų mylėtojų :) Tikiuosi priimsit :angel
O čia mūsų katytė Murzė.

http://img510.imageshack.us/img510/7488/murzegt5.jpg

Jai 9 mėnesiai, juokauju, kad tuoj "parsineš dokumentus", nes labai išlepinta, bet ji paprasta naminė katė, na su kažkuo ten maišyta.... Šeimininkas sakė, kad tėtis kažkoks kilmingas ilgaplaukis, tik be dokumentų. Ji labai labai gera drauge... :jap Aš apskritai dėl kačių pasimaišius... O jūsiškės kokios visos nuostabios, kiek spėjau apžiūrėti.... :super
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89573 Mmm :))) B) Tai labai labai murrr! Ir smagu kad prisijungei prie klubo :flo kartu lengviau.:flo Aš irgi dėl kačių pamišus =) O taviškė matosi, kad tokia sava B) , tai tos nerūšinės geresnės būna. :heart