Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#101569 Visad visas savo kates išauklėdavau snukio pamurkdymu... Šiaip prieš įsigyjant reik žiūrėt, nes kitos net laukinės kapsto stengias užkast, tokia ir namie tvarkinga būtu..
Parašė Forgiven
#102152 nuli, idek kokia nauja savo kates nuotrauka. :o
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#102154 Paveikslėlis :)))
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#102167 Ajajai, kookia fainuolė, mur mur muurrrr :heart :heart B) mano mylimiausia trisapalvė katytė
ParašėKatinas
#104159 Paveikslėlis
MIAU
ParašėKatinas
#104160 katino akis nuolatos asaroja :bloga .nueisim pas veterinara,tai paprasys atnesti ir sumokesim min 150lt :bloga .
ka daryt?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104161 Už ką 150? :bloga Bet gal čia aš prie Akademijos kainų pratus :bloga Gali būti akyčių uždegimas, pabandyk pasiklausinėti vet. vaistinėje. Mes savo šuniui, atsimenu, tiesiog levomicetiną lašindavom.
ParašėKatinas
#104163 mes bandem visokius zmogiskus lasiukus,tai nepadejo :bloga .nu veterinarai lupa ziauriai :bloga .nuvedi,tai dar sugalvoja kruva proceduru.paskutini karta ,kai vedem dar nuemem katinui nuo dantu akmenis uz 100lt :bloga
Paskutinį kartą redagavo Katinas 2009 02 15, 16:46. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104165 Kaip aš džiaugiuosi dabar savo veterinarais... :bloga Už 150 Lt šuniui dėjo narkozę, kateterizavo, išplovė šlapimo pūslę, dieną laikė stacionare ir paskui tą kateterį ištraukė :bloga
ParašėKatinas
#104173 niu reiks nueit i vaistine antradieni,kad duotu ka nors mano murkliui.o is kur gavai ta levomicetina?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104223 Nuėjom į vaistinę ir nusipirkom :o Nežina, ar juo dar prekiauja iš viso.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#104244 Čia tavo? Oooo... Kodėl jis toks? Čia taip turi būt apkirptas? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#104248 Labai gražus katinas. Wow. =) Tokio dar nesu mačiusi... Tik man irgi kaip Nuliui kilo klausimas... O jis toks ir turi būti?.. (Jei atvirai, tai primena pudeliuką... :o )
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#104253 nene, čia ne mano, deja.
Šiaip įdėjau, nes labai patiko toks liūtiškas kirpimas.