Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#104260 Man labai nepatinka toks kirpimas. Visiška katino patyčia. Vargšas katinas. Lėlė Barbė.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104284 Vargšai tie katinai nuotraukose... :(
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#104292 pfff.... Nesupratau, kodėl blogai toks kirpimas? Katinėliai dėl to kompleksuoja? Iš jų šaiposi kiemo katinai?...:bloga
Aš tai matau tik privalumus: vasarą neperkaista ir neprisiryja kailio prausdamiesi.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104295 Kailis saugo ne tik nuo peršalimo, bet ir nuo perkaitimo, tavo žiniai. Aš prieš bet kokį tyčiojimąsi iš gyvo padaro. Jie neskirti būt žmogaus žaisliukais.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#104312 Sutinku, kad katinui reikia patrumpinti nagus, nes jis gyvena namie ir neturi kur natūraliai jų nusidilinti. Sutinku, kad šuniui reikia pakirpti plaukus letenose, nes ten prikimba sniego gabalų ir šuniui sunku vaikščioti. Bet daryt iš gyvūnų lėlių tikrai nereikia. Gal dar auskarus katinui įvert, kad gražiau atrodytų? KIemo katinai iš to irgi nesišaipytų.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104328 Werehuman, ar tu žinai, kodėl pudelių (na, ne visai jie šunys) kirpimas parodose yra toks, kaip tų katinų?
Parašėnegative
Rėja rašė:Werehuman, ar tu žinai, kodėl pudelių (na, ne visai jie šunys) kirpimas parodose yra toks, kaip tų katinų?

ką?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104334 Veislė, išvesta tam, kad galima būtų iki begalybės cackinti, man nėra šuo pilna prasme. Aš tą turėjau omeny :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#104344 turbut siu katinu kirpejas dabar vaiksto dryzuotas :D pagal savo buvusi katina sprendziu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#107506 Kaip mėgstu tokius ryžulius. B)
Parašė autumn
#107511 Labai panašus į maniškį...

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#107529 Aš irgi dėl ryžų pamišus B) :D :D :DD Aaa :super
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#107562 ech, nemoku savo mazojo katinelio Gucci ismokinti eiti i tualeta. bet vistiek myliu ja beprotiskai. senosios kates ne mokint nereikejo, o ka su situo daryt.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#107688 Senas patikimiausias patikrintas būdas: snukučiu kai ne vietoj ir iškart įmeti į dėžutę, aš dar su jos letenėle pakapstau, kad tipo suprask čia kasti reikia.