Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#98897 Agni, kol aš nuvažiuosiu jų pasiimti, jie spės ir išdvėsti ten :o

Ai, ne retenybė tos sanpaulijos :D
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#98933 Kas yra "Debesiene"? cia del Virtual auskaru klausiu..
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#98934 SM narys, o ka?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#98935 galvoju gal suremti spagas reiktu su juo :D sukeliu kaina ir pasitraukiu :)
Tik va jei nespesiu pasitraukti kur desiu tuos auskarus, negi pats nesiosiu :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#98936 Morpheus, nenusimink - va aš rankinuką nešiosiu tokiu pat principu, tu auskarus dovanų turėsi :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#98938 :D nu ka galimas dar kitas variantas reja is savo avataro sauna ir skylutes ausyse tau padaro :bloga o tu tada rankinuku jai per galva galesi atsilygint - ir daiktai bus panaudoti :angel
Parašė Slapukė
#98944 As tam aukcione dalyvauju kaip Sonata:) :dance
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#98945 Ne! Iš principo nešiosiu, turiu rudus odinius batus pavasariui :D :P Bet poros šūvių Morfėjui negaila, jei ką, tai tik sakyk, brangusis :)

Vajė vajė, tik nesupyk, aš čia taip draugiškai piktai juokauju :o
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#98952 Sonata, užmušiu už Harį Poterį!!!!!! :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#98954 Sonata, aš dabar tavo vietoj greitai greitai pareikščiau, kad darau nuliui paslaugą - perku, kad jai mokėt nereikėtų, o paskui iš karto atiduosiu =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#98962 neissigask tik sonata :D
Parašė Slapukė
#99019 Nu surizikuosiu del hario poterio :roll: o paskui eisiu pardavinet savo daiktu kad nepatirciau tokiu reketavimu :witch :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#99070 šiandien baigiasi šie aukcionai:
Nr. 61, 85,86, 89, 91, 92 , 93, 94, 95, 97, 98, 104, 106, 107 skubėkit dalyvaut, nes jie baigsis 24.00
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#99072 rėja, tu turi supermamoj parašyt *matrioshka* dėl rankinuko atsiėmimo, žinau, kad ji irgi kauniete.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99105 Nekenčiu tavęs, Sonata. :( :( :( :( :( :( Pasprink tuo savo Poteriu. :( :( :( :( :( :( :(