Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#36489 o gal papasakok tu, kokio charakterio bei išvaizdos šuns nori, kiek galėtum skirti jam laiko ir pinigų priežiūrai?
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#36490 tiesa, ar tau būtinai reikia veislinio šuns?
www.pifas.org dovanoja labai gražius įvairaus amžiaus, dydžio, paskirties šuniukus. jei reikia tik draugo, tai gal neverta kišti labai daug pinigų už veislinį?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#36491 Nu gerai,noriu kazkokio vidutinio dydzio,tik ne kiseninio,man patinka labai Belgu grifoniukai,bet man dokumentai kaip ir nereikalingi tai noreciau kur rasti be ju ir pigiau,nu kazko bent panasaus i ji ,mums reikia draugo,lesu bus jam manau pakankamai ir demesio
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#36492 be dokumentų šuniuką yra pirkti blogai, nes:
a. tau gali įkišti visišką dvorniuką
b. šuniukas gali turėti paveldimų ligų
c. būtų remiamas "puppy mill" biznis, kada žmonės nesirūpina savo šunų gerove, o tik štampuoja šuniukus ir stumdo juos tiems, kam reikia "veislinio be dokumentų".

beje, su veisėjais galima susitarti ir gauti dokumentuotą šunelį pigiau - su kokiais nors, pvz., sąkandžio ar spalvos defektais, kada tai jam gyvent netrukdo, bet jo veisti ir vedžioti po parodas nebegalima.

nieko nepasakei apie šuns, kurio norėtum, charakterį.

toks labai naminis ir mielas yra mopsas. jei patinka šarpėjaus raukšlės, tai gal ir jo snukutis patiktų?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#36493 Va buk gerute nueik i nuotrakas mano pirmas suniukas va tokio norim dabar su vyru nutarem,bet nezianau kas per veisle,gal tu ka pasakysi B)
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#36497 tavo albume šuniukas su klausimu "kokia veislė?" yra jorkšyro terjeras.
ant bangos jie dabar, taigi informacijos netrūksta.
tai yra labai linksmas, energingas šuo, veislė buvo išvesta medžioti žiurkėms. taigi, su graužikais kartu neypač gali gyventi.

man labai gaila šitų šuniukų, kad juos laiko interjero ar stiliaus detalėmis... jis visų pirma yra TERJERAS, terjeras - tai didelis šuo mažo kailyje.

kailio priežiūra reikalauja didelių pinigų, bet jei jie ne problema - puiku.

bet nepirkit tik tokio šuns be dokumentų. jei nepatingėsiu, gal dar surasiu puslapį, kaip tokie "grynaveisliai be dokumentų" užaugę atrodo.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
#36575 su dokumentais jorkai kainele kolkas nemaza laiko, todel visi ir perka bedokumencius...

ir siaip labai gaila, kad apie juos prigijo pasakymas, kad jorkas tai ne veisle, tai seimininko diagnoze :D tikrai fainas suo, ale gaila, kad tam tikrai kategorijai visuomenes jie labai patiko - sumenkino veisles autoriteta :D
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#36576 Dabar tvirtai vyrui pasakiau arba sarpejus arba jokio.tai jis varo savo,kad mums per didelis bute,tai sakiau islauksiu kol persikelsim i nama ir turesiu savo issvajota suniuka.Nu nemieli kiti man suniukai nors ir taip ziuriu ir taip ,o va sarpejai mano charakteriui ,limpa jis man ir viskas
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#36578 tai kad nė velnio jis ne per didelis... galima drąsiai ir bendrabutyje tokį auginti. juk šuo energiją išlieja per pasivaikščiojimus.
Vartotojo avataras
Parašė era
#68638 Kas žino,kaip išnaikinti blusas?
Turiu porą gyvūnų.
Žiurkę ir vilkkalę.
Bet blusų radau net savo lovoj.
Esu visa sukandžiota.
KĄ DARYTI??
Iš pradžių net nesupratau, nuo ko mane taip niežtinčiai beria :/
Vartotojo avataras
Parašė Untanis
#68652 Tai blusos vis tik? :shock:
Žiurkės net neliesk kurį laiką. Ir laikyk ne savo kambary.
Manau, kad reikia kruopščiai išvalyti kiekvieną kambario kampą bei išvalyti patalus.
Nežinojau, kad gyvūlinės blusos ir žmogui gali kąsti...
Vartotojo avataras
Parašė era
#68696 Pats matei....
DM rekomendavo COBRA purškalą.
Parduodamas maximoj.
Daugiau prie svetimų gyvūnų nebesiliesiu......
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#68776 Taip, buvo ir pas mane tokia bėda, visas kojos sukandžiotos buvo. Yra spec purškalai, patariu kreiptis pas veterinarą, duos vaistų gyvūnams ir išsipurkšt grindis, o liaudiškas senovės patarimas dažnai ir labai šlapiai plauti grindis, bet pas gyvūnus būtinai rei naikint, nes vis veisis...
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#68785 Era, šuo gali blusų "pasigauti" tiesiog lauke - nuo to niekas neapsaugotas... O darytio reikyų štai ką: kalei vet. vaistinėje nupirkti stipresnių vaistukų (būna tokios ampulytės, kurias reikia išpilti ant šuns keteros). Tuo pačiu pasiklausti dėl preparato žiurkei (tave kandžioja greičiausiai būtent tos blusos, kurių turi žiurkė). Supylus pirmą kursą vaistų gyvūnams, gerai išvalyti namus ir išpurkšti praparatu nuo blusų ( tik būtinai žiūrėk, kad ir blusoms tiktų, nes kiti neveiks). Žiurkės narvelį gerai išplauti ir kuriam laikui su visa žiurke palaikyti, na, kad ir balkone. Išsiskalbti visą patalynę, gerai išsiurbti visus minkštus baldus. Kai jau namie bus švaru, pagal instrukciją toliau gydyti gyvūnus. Šiaip gyvūnų blusos pas žmogų negyvena, gali tik įkąsti ir tiek. Bet jei neramu, gali pavartoti vaistus nuo utėlių, bent jau ramu bus :) Vat taip. :) Teko kovoti su tais mielais mini "augintiniais", tai labai nesaldu buvo... :x
Vartotojo avataras
Parašė simulcika
#113589 Sveiki,
turiu klausimą. Ar įmanoma atpratinti katę kapstytis tualeto dėžutėje? Na, kad užkasa viską -tai normalu. Bet jin kapsto taip, kad per visą kambarį lekia kraikas. Ir kapsto ne vien pasinaudojus tualetu, bet ir šiaip sau -žaidimas tipo jai. Dėžutė tai normali, aukštais kraštais, bet jos kapstymo nesulaiko - su tokia jėga kasinėja. Tualetas valomas kasdien, dažniausiai kai ji juo pasinaudoja. Man jau nusibodo po jos apsilankymų tualete visą kambarį šluoti. :ufo