Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė lapė pašovė medžiotoją
#275495 Intentions, būtų gerai paskiepyti katinuką:). Maždaug savaitę prieš skiepą reikia suduot katukui vaistų nuo kirminų. Už mėnesio reikės dar vieno skiepo. Jei neturi veterinaro, rekomenduoju www.vetgyd.lt, man ir mano katinui labai patinka:)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#275501 Tai pradzioj tikriausiai ja vezt namo, tegul apsipranta, ilasint nuo blusu, duot nuo kirminu ir po savaites vezt skiepukams? Mes skambinom i viena klinika, tai mums pasake, kad kadangi jai jau 4-5 menuo, tai skiepo uzteks vieno.
O tavo katukas kastruotas?
Aciu uz rekomendacija :aciu
Vartotojo avataras
Parašė lapė pašovė medžiotoją
#275533 Kai parsinešiau saviškį, dar buvo mažytis, dviejų mėnesių, tai mums reikėjo 2 skiepų. O kastracijai dar truputį per maži esam, lauksim šito džiaugsmo lapkritį:)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#277440 Paveikslėlis

maze jau ir i lova isiropste.
fotkintis nemegsta, juda-kruta-nepagausi. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Samme
intentions rašė:Paveikslėlis

maze jau ir i lova isiropste.
fotkintis nemegsta, juda-kruta-nepagausi. :achtung

aww.kokia miela :)))
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#277552 O mūsų katei tikriausiai OKS prasidėjo. Jei nemiega ir nevalgo, tai KIEKVIENĄ minutę prausiasi. Šonus, uodegą, letenas.. Ypač letenas. o.O
Vartotojo avataras
Parašė Samme
DankanasMaklaudas rašė:O mūsų katei tikriausiai OKS prasidėjo. Jei nemiega ir nevalgo, tai KIEKVIENĄ minutę prausiasi. Šonus, uodegą, letenas.. Ypač letenas. o.O

Mano katė irgi prausiasi pastoviai. Kaip išprotėjus ir ant greičio.:D bet valgo ir miega
Vartotojo avataras
Parašė avio
DankanasMaklaudas rašė:O mūsų katei tikriausiai OKS prasidėjo. Jei nemiega ir nevalgo, tai KIEKVIENĄ minutę prausiasi. Šonus, uodegą, letenas.. Ypač letenas. o.O

Gal nuobodžiauja. Mano katinas taip elgiasi, kai neskiriu jam pakankamai dėmesio.
Vartotojo avataras
Parašė giedre10
#303853 mano pluksna
Paveikslėlis
Parašė Everestas
#304357 Koks mielas katukas :]
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#304361 Kai perskaičiau, kad Morka, tai galvojau ryža bus, nustebau, kad ne. Čia rusų mėlynoji? Ypač patiko ta fotkė kur letena po durim. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#304374 Paveikslėlis

Dukrytės Žirnis
Vartotojo avataras
Parašė suicaedere
#304382 Everestas - aha, ir charakteris labai mielas, sekioja paskui ir visuomet prie žmonių būna :).

kunigaikštisMyškinas - čia britų trumpaplaukė, brolis susitaupė pinigų ir nusipirko, bet manau, kad negaila nė vieno to jai išleisto lito, namų džiaugsmelis =) . o tas letenas kaišioja po tualeto durim ir miauka dar, kol įleidi į vidų :D.
http://i42.tinypic.com/t6s1dx.jpg - radau dar seną nuotrauką, kleckiukas medžiojo ranką.
Parašė suo4444
#304478 Geriausias vaistas nuo streso - katinas:)