Moderatorius: mango

ParašėKatastrofa
kunigaikštisMyškinas rašė:
Katastrofa rašė:Noriu tokio nulėpausio :) Čia ne tas pats, kur pas tave mačiau?

Taip tas pats, tik gal plaukuotesnis buvo. :achtung

Užminkyčiau aš jį :achtung
Jau mielumas :achtung
ParašėKatastrofa
nemoku rašė:Sukrėtė mane šis įvykis, pati jau padėjau kuo galėjau, norėtųsi ir kitus informuoti. Įdedu nuorodą, jei kas nors norėtų paaukoti pinigėlių gyvūnų globos draugijai, gelbėjančiai šuniuką, kuriam kažkas du kartus perrėžė gerklę. Jeigu esate silpnų nervų, geriau atidarę nedidinkite tų mažų nuotraukų, vaizdas tikrai labai žiaurus... :(

http://www.15min.lt/naujiena/augintinia ... 172-301233

Užtenka to, ką parašei.. Nežiūriu. Baisu ir tragiška, gyvuliai geresni už žmones, atrodo taip kartais.
Parašėnemoku
#291858 Aš irgi taip pradedu galvoti. Tie šunys, kurie kanda, ir tai dažniausiai taip daro dėl netikusio auklėjimo. O čia kažkas dėl malonumo šitaip. Ir mano šunį kažkas pašaudyt sumąstė... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#291864 Košmaras su ta perrėžta gerkle...
Vakar sužinojau, kad babulkos aplink vieną namą deda maistą su nuodais arba priberia stiklo, čia nuo benamių gyvūnėlių... Nors ir ne benamiai spėjo prisiryt kažko, jau du šunys pastipo...
ParašėKatastrofa
#291876 Žiaurūs žmonės yra, kurie taip elgiasi. Mano kaimynė ilgai globojo laukinę katytę, o atėjus žiemai sugalvojo ją išmesti laukan, kai toks speigas. Kadangi pati auginu dvi katules, tai pakraupau, kai pabandžiau jas įsivaizduoti lauke šąlančias, juk neišgyventų. O ta kaimynė net į laiptinę vargšės katytės neįleidžia, nors kniaukia, prašosi į vidų, o jai dzin. Pirmame aukšte gyvena ir mato, kaip vargsta gyvūnas.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#291907 blemba, bobulytes užnuodytą maistą deda kiemuose, nežinau ką ir galvot, ne dduok die tokia prie musų namų kur atsirastų, mano kvaišelė amžinai alkana ir vis kokį kaulą ar dar kokį š.vis prie laiptinės nugriebia ir bėga slėptis su savo "grobiu", nors namuose maisto pakanka, bet vat :bloga
nežinau, gal koks straipsnis yra sutramdyti tokias bobutes žudikes?
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#294205 Zmones ziauriausi pasaulio gyvunai...Uz bet kokio gyvulelio nuzudyma turetu buti baudziama analiogiskai kaip ir uz zmogaus...Gal sitaip butu sutramdytos visos tos bobules ar savo malonumui pazalojantys suniukus iskrypeliai?Baime yra labai geras vaistas nuo netinkamo elgesio.

Ir dar norejau malonesne tema paskalbeti :) Apie suniuku kirpima.Tiksliau,gal zinote kas galetu apmokinti sio amato? Kursu jokiu Lt kaip suprantu nera...Belieka pas kirpeja kokia mokintis,kuri apsiimtu ..
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#294222 Tai reik pavaikščiot paklausti. Tiksliau tau atsakys. :)
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
kunigaikštisMyškinas rašė:Tai reik pavaikščiot paklausti. Tiksliau tau atsakys. :)

As laisku su uzklausimais esu prirasius i milijona sunu kirpyklu...Gavau tik du atsakymus..Mazdaug-eik mokintis i kursus ..Bet gi nera jokiu kursu Lietuvoj :ubju Organizuoja tik Lenkijoj ir Rygoj(artimiausi) ,bet tai ten kaineles uuuu kosmines man :bloga
O kas del vaiksciojimo ir klausinejimo ,tai vienas dalykas be automobilio autobusais sunku tu kirpyklu ieskoti po miesta,antras dalykas-as nieko pries ir i kita miesta issikelti del darbo(ir ne tik). Vat kaip sudetingai cia viskas :angel
Vartotojo avataras
Parašė mango
#294339 dar pabandyk įsidarbinti šunų kirpykloj kokia padėjėja kirpėjos, žiūrėdama kaip ji dirba, išmoksi ir tu =)
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#294579 mango,tai cia sito labai noreciau ir siekiu,bet esme,kad tos kirpejos nenori priisimti jokio mokinio,kadangi..taip uzsiaugina sau konkurencija. =) Deja,bet tokia tiesa..as irgi pradzioj maniau,kad visai neblogas danderis su kirpeja-ji mane mokina suniuku kirpimo,o as jai uz tai padedu visokius prasciausius darbelius atlikti uz dyka..bet nieko nesigauna sitaip. Jei kada pavyks ismokti to sunu kirpimo ,tai faktas suorganizuosiu kursus :D
Vartotojo avataras
Parašė mango
#294580 o jei kokia administratore sunu kirpykloj, tai kaziek irgi matytum tos kirpimu "virtuves"?
nu kazkaip reik eit arciau tikslo
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
mango rašė:o jei kokia administratore sunu kirpykloj, tai kaziek irgi matytum tos kirpimu "virtuves"?
nu kazkaip reik eit arciau tikslo

Tai as su mielu noru,tik kad nelabai tokiu darbu yra..bent mano akis neuzkliuna :)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#295023 Zvaide, neprarask vilties, o kad ir vaziuot i uzsieni pasimokyt, jei yra galimybes, kodel gi ne, ad ir darba uzsieni su oslais paderinus, nes jjauciu, kad mokslai nera is pigiu, jei taip ju nera
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#295182 Paveikslėlis

Šiandien mums ketveri....myliu tave mano turte,geriausias drauge... :heart :flo :jap