Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#113592 Man atrodo, kalio cianidas nuo šito padeda. Sumaitini katei ir nebekapsto daugiau niekada. :bloga
Parašė Forgiven
#113597 Mano kate irgi turi toki iproti. Bet mes kitaip problema issprendem - dar kai buvo maza, ipratinom eiti i tuscia deze, be kraiko, aisku, pries tai ji turi buti bent karta tam savo bliude atlikus gamtini reikala. Kapstyt kapsto nesveikai, o dar metalinis indas, tai isvis ziauru, bet bent jau nereikia rinkti jokio ismetyto kraiko. Fekaliju kol kas dar nebuvo istaskius. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#113662 yra ir specialios dėžutės, kurioms nereikia kraiko.
Parašė Kal-el
#113666 Gal turit patarimų, ką daryt, jei katė specialai myža šalia dėžės, o ne į dėžę?
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#113675 gali būt dėl to:
jai nepatinka kraikas dėžėje (bandyklit keist į kitą arba išvis nebenaudot)
dėžė nešvari
šalia dėžės pribarstyta kraiko
dėl kokių nors priežasčių jai baisu lipti į dėžutę.

jei nepavyks išspręst patiems, galit rašyti į kate@pifas.org , ten profesionalai nemokamai pataria kačių elgesio klausimais.
Parašė Kal-el
#113688 Ačiū, dėžė tuo metu būna švari, gal kraiko aplink būna ar nepatinka :?
Vartotojo avataras
Parašė simulcika
#113822 Nu aišku. Tadum reiškias atpratinti nepavyks - na mano katė kakučius po kambarį ištaškys jei bus dėžė be kraiko. O myš tai šalia dėžės.
Šiaip galvoju išeitis - nupirkt dėžę su siaurėjančiais super aukštais kraštais, bet neteko matyt pardavime jų - tik girdėjau kai kuriuos augintojus šnekant, kad tokias turi.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#113845 Kaip fain :) Maniškis ant rankų niekad netupia - ant pečių, ant galvos - visada, bet niekad ant rankų :(
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#113846 Gal prisibijo? :) Stenkis pratint prie rankų, ypač gerai suveikia lesinimas, įpilk į delną arba duok kokią saulėgrąžą, pripras pamažu ;}
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#113848 Tai kad nelabai, jau pora metų turiu - nelesa iš rankų, "lesa" pirštą :bloga Už tai laaabai mėgsta ant peties tupėti - galiu su juo keliauti po visą butą, niekur neskrenda, tupi :)
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#113849 Na, ne visi pripranta prie rankų :)
Juk papūgos kaip ir žmonės, kiekviena su savo charakteriu. ;}
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#113851 Taip :) Už tai ir sakau, kad nebepripras. Nieko, man jis ir toks gerai :)
Parašė Forgiven
#113855 Turejau lygiai tokia pacia papuga, dar ir bendravarde. =)
Pazistu dar pora zmoniu, turinciu nimfu "cikiu" :bloga :DD
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#113857 Turbūt todėl, kad tai gražus vardas, tinkantis papūgai =)
Nors jei būtų galima rinktis, norėčiau, kad maniškis būtų Princas, jam tinka :}