Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė intentions
#255185 Paveikslėlis
:)
Parašė mariusss
#255186 oi, kaip gražu :)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257811 Mano "dičkiui" ŠIANDIEN TREJI...
SVEIKINU

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#258114 Enigmo, o toj nuotraukoj, kur tu anksciau dejai, kokio amziaus jis buvo? Ar ten jau suauges?

O čia mano avyčius:
Paveikslėlis
Tikiuosi, jam gerai danguje :angel Taip pasiilgau...
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#258115 :( kaip liūdna..labai žavus gauruotis...Toj nuotraukoj,jam metai,dabar didesnis, bet ne daug :)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#258120 Tai taviskis visai kiseninis =)

Biskeli liudna, bet mes su juo 17metu graziai isdraugavom, tai del to dziaugiuosi ir tikiuosi, kad ten, kur jis dabar, jam nieko neskauda, jis vel mato ir girdi, ir gali laimingas po pieveles lakstyt :))) visi sunys keliauja i dangu...
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#258122 ir mato ir girdi...kaip supratau skaudi šuniška senatvė ištiko :(
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#258124 Aha, jau tada visai beveik nemate, buta is atminties prisimindavo, ir negirdedavo, kaip kviesdavom, kaip namo ateidavom. Labai sukudes buvo, kad net stuburas mates visas... Ir leteneles skaudejo, neduodavo nei kirpt, nei sukuot, tai vaiksciodavo su koltunais...
Et, nefajna ta senatve nei zmoniu, nei gyvunu. =)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#258126 Skaudu skirtis....Tikiuosi manišks gyvens tiek kiek aš,..nes tikrai neįsivaizduoju šiai dienai savo gyvenimo be šuns..keista ane? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mango
#258368 įlindo mano šuo į pušies sakus, prilipo jie prie letenų pagalvių, vargšiukei krapščiau, krapščiau, taip sunkiai išsima, dar ir purvas prie sakų limpa, laižo, kandžioja tą kojytę
nežinau kaip pagreitinti tą sakų išėmimą, kad neskausmingai, vaikščioja dabar dar ir purvina, murziukė ir smalsutė mano
ir nepasakysi šuniukui, kad neragauk pušų pumpurų, nežaisk, netampyk po namus, netrauk iš krepšio, nevalgomi jie...
Padėjau dabar aukščiau tuos pumpurus, kad džiūtų saugiai ir mano Bitė nepasiektų =)
Parašė Sche
#260487 Štai koks nuostabus tas išgirtasis Bigsonas.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#261843 Aciu. Gibsonas :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#262887 Maudesi

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė mango
#262970 jetau kok šlapias, įkaitus gera atsigaivinti vandenyje =)
O jis patc įbrido į vandenį atcigaivinti, ar paskui šeimininkę iš paskos plaukė?
Maniniškė tai nenori maudytis, tik cpia ir trypčioja ant kranto, kai namiškiai pliuškianasi
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#263064 Įmečiau. Neina.