Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė ZNS
simulcika rašė:Nu aišku. Tadum reiškias atpratinti nepavyks - na mano katė kakučius po kambarį ištaškys jei bus dėžė be kraiko. O myš tai šalia dėžės.
Šiaip galvoju išeitis - nupirkt dėžę su siaurėjančiais super aukštais kraštais, bet neteko matyt pardavime jų - tik girdėjau kai kuriuos augintojus šnekant, kad tokias turi.

dar yra uždaros dėžutės.
http://www.zooshop.lt/cPath/77_80_116/K ... teles.html
iš tokios tai jau neiškapstytų
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#126355 vakar buvau pas drauge sode ir parsiveziau ,,rupesti" Krumuose sunys rado ir vos nesudraske mazo zuikucio.Palikti bijojom,tai parsiveziau namo ir bandau rupintis.Bandziau girdyt pienu,tarkavau ir daviau morku,bet beveik needa.Ka daryt ,gal nuvezt atgal ,bet prazus :?
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
Silva rašė:vakar buvau pas drauge sode ir parsiveziau ,,rupesti" Krumuose sunys rado ir vos nesudraske mazo zuikucio.Palikti bijojom,tai parsiveziau namo ir bandau rupintis.Bandziau girdyt pienu,tarkavau ir daviau morku,bet beveik needa.Ka daryt ,gal nuvezt atgal ,bet prazus :?

Pas veterinarą nuvežkit, patars, ką daryti.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#126364 Labas, gaila mazucio. Pakelk uz ausyciu, apziurek zaizdas, jas dezinfekuok vandenilio peroksidu. Idek i kokia pvz.:batu deze, apgaubk pvz.:saliku. Padek zolytes, sakeliu, vandenuko. Suniukus laikyk kitur, kad net kvapo zuikucio nejaustu. Ryt pas veterinara, kai issilaizys, issisveiks i miska paleisk. Sekmes, parasyk kaip Jums toliau sekasi.
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#126366 jis nesuzeistas,laiku atemem,idejau i narveli,lygtai kazka kramsnoja,dantis paziurejau turi,pasidare guvesnis ,gal isgyvens,labai tikiuosi aciu uz patarimus :aciu
Vartotojo avataras
Parašė mango
#126386 Niu saunu. Ka toliau darysi su zuikuciu?
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#126579 visa nakti mano zuikis krebzdejo,dabar gerai paseriau pienu daugiau nieko needa ,turbut per mazas,kai iskeliau is narvelio laksto po kambari,gal kaip nors isauginsim
Vartotojo avataras
Parašė mango
#126586 O kaip tu ji maitini pienu? Is buteliuko su ciulptuku?Galvoji pasilikt, o jei zuikutis ilgisi savo mamos zuikienes?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#126604 Kaip fainai :))) :heart Kažkaip keistai nuskambėjo zuikiui pienas, bet paskui supratau, kad labai mažas.. Rimtai reik su vet pasitart kaip tokį prižiūrėt. Aš triušį užsiauginau, bet su triušių pašaru, nieko įpatingo jam nereikėjo, net žalio ėdesio neduodu, nes nepratęs vidurius skiedžia, tik po vos vos, bet jei šis laukinis ,kiek kitaip..
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126624 įdėk nuotrauką =)
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#126815 viska mergaites,nustipo mano zuikis ir nesuprantu kodel ,vakar toks linksmas buvo.As galvoju ko as tokia siandien nelaiminga.Kad as daugiau koki gyvi vezciaus namo...Ir siaip problemu kruvos,o cia sunus verkslena ,man paciai sirdi skauda,geda bet tuoj apsiverksiu
Vartotojo avataras
Parašė mango
#126852 Silva, uzjauciu tave, tavo seima ir zuikuti, toks jau jo likimas, tu viska padarei, kad zuikutis gyventu. Buna, ir mano vaikai mazus degucius (cia mano augintiniai) uztampo ir net nezinom del ko numirsta. Oi kaip apraudam visi, deja, jau ir "kapinaites" atidarem, palaidojam, geliuku pasodinam...vaikai tada sako, kad uzmigo. :jap
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#128765 As turiu dekoratyvini triusiuka ir jis labai seriasi...yra kokios priemones ar kokie vaistai?