Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11577 padekit merginos, gal zinote, kas turi maza suniuka, ir nori ji padovanoti, atiduoti, uzmigdyti..? noriu padovanoti draugui... ir tiksliau sau... gal tada pasitaisys musu abieju santykiai ir mano sveikata..... mes norim maziuko, mazuciuko, kad didelis naugtu, nes jau katyte auginam.... kate kaip piktas suo, tai gal suniukas bus meilus kaip kaciukas... :?
labai prasau, iki nauju metu noriu jau rasti, "po eglute padeti"... as gyvenu Kaune...
Parašė autodafe
#11586 Žinai, nueik į naminių gyvūnų prieglaudą, Kaune, atrodo, ir yra. Ten, jeigu neatsiranda augintiniui šeimininko, užmigdo gyvūnėlį po kurio laiko :(
Parašė autodafe
#11588 LGGD KAUNO SKYRIAUS GYVŪNŲ PRIEGLAUDA (gyvūnų globos namai)
Kaunas, Seniavos plentas 72, tel. (8-687) 70452

Radau kontaktus.
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11596 :roll: as ten nuejusi visus pasiimsiu, man gaila ju pasidarys, o j be to is kur zinoti, kad jis neuzaugs didelis? :roll:
ParašėMusical
pamaivyte rašė::roll: as ten nuejusi visus pasiimsiu, man gaila ju pasidarys, o j be to is kur zinoti, kad jis neuzaugs didelis? :roll:

Reikia pasižiūrėti, kokios veislės. Paklausk ten dirbančių darbuotojų.
Ir aš noriu šuniuko, galėtų ir man kas padėti mažučiuką po eglute :roll:
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11608 :DD jei rasiu du grazuoliukus, vien butinai tau padovanosiu, o tu rimtai priimtum...? :shock:
ParašėMusical
pamaivyte rašė::DD jei rasiu du grazuoliukus, vien butinai tau padovanosiu, o tu rimtai priimtum...? :shock:

Taip, nes labai noriu. Tik prieš tai mane perspėk, kada ;)
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11617 jeigu Kauniete esi, gal nori kartu nuvaziuoti pasidairyti...? juk suniukas pats pasirenka seimininka... :)
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11731 :cry: jau nereikia suniuko...viskas baigta, nebera kam dovanoti....... :(
galit tema uzrakinti, si beda ispresta :!:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#11733 pamaivyte, kas nutiko??
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11734 :( issiskyreme, nes daugiau negaliu saves apgaudineti.. todel ir suniuko negaliu dovanoti... nezinau kaip viskas bus toliau....
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#11736 manau, kad temos nereikia uždaryti, nes gavusi darbą, šuniuką galėsi įsigyti sau.
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11739 :( gal jus ir teisi vadove..... bet tas bus negreitai..... na kol kas lai pabuna...

P.S. mama nori siamo kaciuko, kad ir misruno, gal tada galima sia tema pervadinti, kad reikia siamo kaciuko, gal kada nors atsiras ir toks...
ParašėLiepa
pamaivyte rašė::sos: labai skubiai reikia semo katinėlio, gali buti maišytas, arba turėti panašumo su semo katinėliu....
gal kas turite atiduoti, arba žinote kas atiduoda...
noriu mamai padovanoti.. :cat

Agni rašė:o gyvūnų prieglaudoje nebandei ieškoti?
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#12447 butinai nueisiu i prieglauda paziureti, butinai