Moderatorius: mango

Parašėnemo
#27451 Skyrius, skirtas konsultacijoms dėl laikomų gyvūnų priežiūros. Visus klausimus adresuojame konsultantei Perlai =)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#27453 geras skyrius,nors mano visi gyvuneliai isdveso,bet kai bus kiti,tai su tokia prieziura,pas mane daugiau nei vienas gyvunelis,i ''anapili'' anksciau laiko nekeliaus :)))
Parašė Perla
#27471 Kokie gyvuneliai?del ko numire?
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#27473 per keturius metus cia turejau 2 kartus papugeles,zuvis 2 kartus,vandens vezliuka...paskutine papugele prie menesi palaidojau...gal persalo,ir susirgo davem vaistu bet nepadejo...
noriu vis dar gyvunelio,bet laidoti daugiau nebenoriu,nes vis man ta ''laime'' tenka juos mirusius rasti...
Parašė Perla
#27484 Sarlota paprastas klausimas is kur pirkai tuos gyvunelius?
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#27489 is gyvuneliu parduotuves...
Parašė Perla
#27495 Tai vat nepirkit jokiais budais is tu gyvuneliu parduotuviu kaip Kiku ir pan.Ten daug gyvunu parduodami ira sergantys ar apsikrete del to daug kas ju neisgyvena.Geriausia pirkti iš žmonių.O tose kikose ir kitose tokiose parduotuvese Skunduose kiek rašo, apie tai kad žmonės nusiperka iš parduotuvės ir nugaišta gyvūnėliai. Galima ir vel bandyti imti vel is tu parduotuviu ir vel pasimsite serganti , nes jie pasigauna infekciją, netgi išplovus narvą ji lieką, reikia spec dezifekcijos ,o to dazniausiai niekas ten nesivargina ir nedaro.Taip kad pirk gyvuneli pamatysi kaip smagu tureti . Is zmoniu ar veiseju jie ir pigesni buna ir sveikesni.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#27502 nors pirkau ne lietuvoje,bet speju tavo patarima galima pritaikyti ir ten kur gyvenu,nors nieko itartino nemaciau,bet kai daug gyvunu vienoje vietoje tai speju negerai...nors matai cia yra pirkejo logika,gyvunu parduotuve,sukelia asociacijas,kad ten visi sveiki,grazus ir gerai priziurimi...dekui uz patarima...
Parašė Perla
#27516 nERA UZ KA SARLOTA ESU VISADA PASIRENGUSI PADETI.
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#27523 o as savo Bartui daviau kaulu, kiaulienos virtu, matyt per anksti, nes jam 3 men, tai jis viduriuoja...Kazin, ar savaime praeis? Ar gydyti kaip?
Parašė Perla
Sandra rašė:o as savo Bartui daviau kaulu, kiaulienos virtu, matyt per anksti, nes jam 3 men, tai jis viduriuoja...Kazin, ar savaime praeis? Ar gydyti kaip?

kazkaip keista kad nuo kaulu ir dar virtu jis pradejo viduriuoti siektiek abejoju tuo.O jis negalejo ko uzsiesti?ar labai viduriuoja?pastovus viduriavimas?Seip jeigu nelabai viduriuoja tai nieko baisaus.Stebek Bartuka neduok jam kaulu ir ziurek ar jis viduriuos ir toliau ar jau ne .Jeigu jau neviduriuos reiskia dar per anksti buvo tie kaulai jam ,bet jeigu ir toliau viduriuos reiskia priezastis ira kazkur kitur.
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#27587 na vakar tai gal 5 kartus, o siandin tik 2 kartus....ir vakar veme, o siandien jau ne...Manau, kad nuo tu kaulu, per anksti daviau...nes daugiau maiste nieko nekeiciau...o uzsikresti - kazin, juk paskiepinau....
Parašė Perla
#27590 o lauke suesti nieko negalejo.Nors nelabai tikiu.Seip tada bus kaulai kalti.Buna dar kad suviduriuoja del streso bet jis jau pas tave atrodo nepirmos dienos juk ,jam ar buvo koks stresas siuo metu?
ParašėTomash
#27642 turiu problema namie atsirado katinas tas parazitas pastoviai isrause mano palme ir parazitas net viena karta i ja prsisiko, kaip ji atpratint ar ismokint nelys i mano palme? nenaudojant jegos..
Parašė Perla
#27644 Katinai nemegsta citrusiniu vaisiu o ypac mandarinu.Gali padeti aplink ta palme mandarinu zievelemis.Pas mus tas pats buvo su gelemis,mamos geles pstoviai rause.Buna lasiuku pirkti vet vaistinese atpratinti nuo tos vietos kur negalima , ten neina.Nu as nesulaukiau kol lasiuku parvez tai mes apdengem gelias tas kur rause tokiu graziu tinkliuku dabar nerausia nera jokiu problemu.