Moderatorius: mango

Parašė Deode
#366320 Gyvūnų terapija. Ka apie tai manote?

As zinau, kad kitose salyse gyvunais gydomi zmones nuo depresijos, autizmo ir potrauminiu įvykių. Agresyviems žmonėms duodami maži šuneliai ar kačiukai. Nes jie švelnina jų elgesį ir sumažina agresija. Gyvunai turi gydomoja galia ir veikia kaip antidepresantas ir vitaminas.
Vis delto kaip veikia zmones, kurie bijo ar nemegsta gyvunu, ar paprasciausiai alergiski, neaisku. Taciau kai kalbu apie gyvunus, tai kalbu ne tik apie kates ir sunis, bet ir driezus, grauzikus, voriagyvius, pauksčius, žuvis it t.t.
Kas jus nuramina? Istorija? :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#366328 mes niekada neturejom suns, kai man prasidejo depresija su panikos atakomis, isitaiseme suniuka, jorgsyra, jis toks svelnus, as ji labai pamylau, jis mazas, supranta kai man blogai, siaip gyvenime as buvau prie egresivesniu priskiriamas, nezinau ar sutapimas, bet as daug pasikeiciau, tapau zenkliai svelnesnis.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#366334 Labai gera tema :) Žinau, kad autizmu sergantiems vaikams taiko gyvūnų terapiją su delfinais ir arkliais. Nežinau tiksliai kaip tai veikia, bet matyt padeda.
Mane nuramina beveik visi gyvūnai, ypač katės.
Prisilietimas turi didelę įtaką nervams - juk net žmonių apkabinimai ar palaikymas už rankos kartais gali nuraminti. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#366336 Aš kasdien turiu savo katino terapiją :))) Vienas geriausių sprendimų gyvenime buvo jį priglausti.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#366337 Pritariu kad tikrai labai gera tema :)))
As dar savo augintinio neturiu, tai biski priliudziu :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Katinas rašė:Aš kasdien turiu savo katino terapiją :))) Vienas geriausių sprendimų gyvenime buvo jį priglausti.

Paveikslėlis

Katine, mano šuo taip miega kaip tavo katinas. :D Mano psichiatrė yra sakiusi, kad mano šuo man kaip psichoterapeutas. :)
Parašė Deode
Katinas rašė:Aš kasdien turiu savo katino terapiją :))) Vienas geriausių sprendimų gyvenime buvo jį priglausti.

Paveikslėlis

Mielas :)))
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#366820 isbuvau savaite ligoninei, tai kai gryzau namo mano suniukas tiek pasiilges, negaliu atsikratyti tiek mane laize.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:isbuvau savaite ligoninei, tai kai gryzau namo mano suniukas tiek pasiilges, negaliu atsikratyti tiek mane laize.

Bet va, augintiniai patys nuosirdziausi, matosi, kad labai pasiilgo :)))
Parašė Deode
#367443 Prisiminiau. Mamai buvo lūžus koja. Ji sėdėjo su gipsu, kai mūsų šuo priėjo ir pradėjo laižyti iniciatyviai kojos kulną( ten nebuvo gipso) Mama norėjo patraukti, tačiau šuo nesitraukė. Kalytė gulėjo šalia mamos kojos ir tiesiog užmigo. Ji retai miega šalia kojų. Viską atiduočiau, kad dabar galėčiau su ja pabūti...
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#367448 esu ir as pastebejas, kad suo jaucia kur zmogui skauda, arba kur yra zaizda suo palaizo ir zymiai greiciau uzgyja.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Deode rašė:Prisiminiau. Mamai buvo lūžus koja. Ji sėdėjo su gipsu, kai mūsų šuo priėjo ir pradėjo laižyti iniciatyviai kojos kulną( ten nebuvo gipso) Mama norėjo patraukti, tačiau šuo nesitraukė. Kalytė gulėjo šalia mamos kojos ir tiesiog užmigo. Ji retai miega šalia kojų. Viską atiduočiau, kad dabar galėčiau su ja pabūti...

As irgi noreciau mazycio, pukuoto kaciuko :) Nuotaika po darbo gryzus butu pakelta 100proc:)))