Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė signs
#410006 Laba,

Gal kas turit daugiau info apie tokio tipo gyvūnėlius? Užsienyje gan populiaru, ir aktoriai naudojasi, ir kiti žmonės.

Nežinau, gal tokių gyvūnų yra ir lietuvoje.

Ar kilo mintis kam nors?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#417185 Man kilo mintis, bet turiu savo gyvūną-psichoterapeutą šunį... :)))
Man rods kol kas tokių paslaugų nėra, bet tikiuosi greitai atsiras, nes man maniškis tikrai labai padeda. :heart
Parašėtalutis
#417351 Kiek žinau Lietuvoje irgi yra tokių šunų, pas vaikus į ligonines eina, pas senelius į prieglaudas tada manau ir su psichologinėmis problemomis susiduriantiems žmonėms jie pagelbėtų. Mano nuomone geriausia ko gero būtų įsigyti savo augintinį, kurio galėtumėte rūpintis, jis jūsų kiekvieną diena lauktų, pralinksmintų ar palaikytų sunkiausiais etapais. Mano mažylis Kabis man tikrai labai padėjo, dabar po darbo visiomet einu su juo į parką, turiu puikų draugą ir kasdienį užsiėmimą, tik tam reikia būti pasiruošus ir apsisprendus, nes augintiniui reikalingas kokybiškas maistas ir didelis dėmesio kiekis. Jeigu apsispręsite įsigyti augintinį labai rekomenduoju https://epet.lt/ internetinę parduotuvę, nes su visokiais zoo ir tt. teko ne kartą nudegti, o ir kainos nesikanžioja, akcijos dažnai būna