Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1011 na, gėlės nešika ir nesidrąsko, todėl man labai patinka :) be to, jos jaučia šeimininko nuotaikas ir veši arba miršta kartu su šeimininku... tikrai ;)
kadangi iš savo seno buto kraustydamasi pas tėvą mečiau viską velniop, tuo pačiu ir fikusus, rožes ir pan. (visiška destrukcija buvo), tai labai ilgai neleido širdis vėl kokią gėlytę priglobti. Bet prieš kelias savaites pasodinau pinigų medį ir jis prigijo :) reiškia, mano gyvenime vilties yra :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1041 as tai daug geliu turiu. man norisi zalumos.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#1055 turiu keletą augaliukų. Bet nelabai atidi šeimininkė esu. Ko gailiuosi - tai didžialapės monsteros. ji buvo kokių 1,5 metrų aukščio... atidaviau prispirta tuometinio draugo :evil: o dabar gaila.. antra vertus pas mano pusesesrę vonioje ji jau išaugo turbūt iki 2 metrų ir dar augs. :)
ParašėLiepa
#1160 man gera, kai namuose yra gėlių, nemėgstu tuščių namų. Labai keistai susiklostė, kad kai mano gėlytės buvo mano namuose, jos neaugo, t.y. nei gyvos nei negyvos, visąlaik stovėjo tokioje pačioje būklėje, ir lapelių naujų neleido. O neseniai persikrausčiau pas draugą, tai tos kad puolė augti :shock: aš, žinoma, visą kaltę ant savęs suverčiau, kad mano nuodingoje aplinkoje net gėlės negalėjo augti... :?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1163 gali buti, kad tiesiog butas joms netiko. gal per tamsu buvo arba per daug sauleta.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1183 be to, kai kurios gėlės reaguoja į skersvėjus ir pan...
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2753 cia mano augaliukas turiu ir daugiau gelyciu bet sita man labiausiai patinka

Paveikslėlis
ParašėLiepa
#2754 čia kaktusas, a ne? :D mano mama tokį turi, labai gražu, kai pradėjo žydėt 8)
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2757 aha kaktusas dabar jis pilnas ziedu :oops: noriu labai tokio su baltais ziedukais :idea:
bet nerandu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2776 čia kalėdų gėlė, nes žydi per kalėdas. aš irgi tokį turėjau, bet numirė :(
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2781 o gal ji ka reiskia :?: ,na pvz,kiekviena gele turi kazka vienos laime nesa ,kitos asaras,
turejau tokia gele ji labai grazi ir zydi visa vasara nezinau jos pavadinimo mano vyro pusesere liepe ja ismesti ja is namu tipo nesa asaras man jos taip gaila buvo ,bet pastebejau kad tikrai daznai budavo asaru,ismeciau ja.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
lynkute rašė:o gal ji ka reiskia :?: ,na pvz,kiekviena gele turi kazka vienos laime nesa ,kitos asaras,
turejau tokia gele ji labai grazi ir zydi visa vasara nezinau jos pavadinimo mano vyro pusesere liepe ja ismesti ja is namu tipo nesa asaras man jos taip gaila buvo ,bet pastebejau kad tikrai daznai budavo asaru,ismeciau ja.

man tai atrodo kad prietarais tiketi nereiketu, ypac kai del to kencia materialus dalykai :D zinai, nusispjaut per peti galima kai kate juoda pamatai ar dar ten ka nors, bet metyti geles tai jau per daug... tuo labiau, kad jei istikruju, tai tik ir lieka prietarais :D
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2817 prietarais tikiu ,nuo seno zmones tikejo prietarais ir ne veltui ,nes yra juose tiesos :roll:
kodel tikima sapnais todel kad jie ispranasauja zmogui kazka :oops: :roll: tik vieni sapnai yra nesuvokiami ir neissipildo....
niekada netikejau anksciau prietarais, pakol pati neisitikinau kad kai kurie daiktai kazka reiskia.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
lynkute rašė:prietarais tikiu ,nuo seno zmones tikejo prietarais ir ne veltui ,nes yra juose tiesos :roll:
kodel tikima sapnais todel kad jie ispranasauja zmogui kazka :oops: :roll: tik vieni sapnai yra nesuvokiami ir neissipildo....
niekada netikejau anksciau prietarais, pakol pati neisitikinau kad kai kurie daiktai kazka reiskia.

bet tai tas pats prietaru issipildymas yra tikimybiu teroija. kazkam sutampa zenklas ir jo pasekme ir tada visi pradeda sakyti - va, matai, istikruju veikia...
siaip labiausiai siulyciu gerais prietarais tiketi, o blogais ne. tada labiausiai sekasi :)

tiesa, prisiminiau viena nesena atveji is prietaru pasaulio. drauge tekejo, rupinosi vestuvems ir sugalvojo ant stalu isdelioti korteles su vardais ne ant paprastu korteliu, o ant dirbtiniu klevu lepu, nes buvo kaip tik ruduo, viskas i tema. ir diena pries viena jos drauge suzinojo apie tai ir pasake - nedaryk taip, klevo lapai jaunavedziams ar apskritai (dabar jau nepamenu) nesa nelaime. Tai isivaizduok kaip reikejo tai vargsei nuotakai jaustis, kai jos emocine busena ir taip nuo nervu buvo paslijusi? Aisku ziauriai susinervino, pradejo mastyti gal reiketu tuos lapus pakeisti ir t.t. visa laime, kad protingesni zmones itikino nesielgti kvailai. na ir ka - ogi nieko. neatsitiko nieko. laimingai sau gyvena ir tiek.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2829 na sito mito negirdejusi :lol:
bet apie geltonas rozes,apie sudauzyta veidrodi ir dauk kitu mansitie issipilde nors nezinojau ka priestai reiskia po to tik kai issiaiskinau sutapo.
kazkiek yra tiesos.

vienas toks nutikimas visada megau dziovintas geles namie laikyti vyro pusesere atejusi ismete man jas tipo gali netureti vaiku ,kai ismete tas geles pastojau kita men.aisku gal sutapimas, bet kai kartais imi ir patiki :lol: