Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:Su miegu ir taip visada nestebuklai bet dabar galiu pasakyt jog yra galimybe kad setralinas padeda labai labai sudinai miegot. Zodziu neuzmiegu belekiek laiko,nebuvo nakties kada neatsikelciau vidury nakties cia jau nenormalu. Paskaiciau internete kad ir kitiem su miegu buve,daug kas neiskencia as jau kai patyriau ilgiausia quetiapino puses metu salutiniu praejima tai net neisterikuoju o tiesiog suprantu kad sitam meslui gali reikt irgi puses metu. Nerimas jum apsitvarke ir miegas nuo jo? Pora menesiu geriu mazas laiko tarpas kazka pasakyt. Kad jis ten stebuklu nedaro tai faktas kolkas,blogai pamiegi ir nerimas ir viskas iskarto siknoj. Baisiu salutiniu nera bet kad kazka padetu super o su tuo miegu kai pora dienu nemiegi tai kosmaras isvis.

Pora menesiu SSRI terapijos pilnai uztenka daryti isvadas.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#416611 man pilnumoj zoloft 200mg suveike per 3 menesius, pries tai efektas minimalus buvo. ir jau seniai dingo salutiniai poveikiai.

vakar pridejom brintellix 10mg priedui prie zoloft, kad efektas didesnis butu
Parašė vitamin9
Astronautė rašė:Na man depresiją nuėmė... Nerimas man būna tarp žmonių, tai jis ir būna tarp jų. O depresijos keturis metus neturiu, būna blogesnių dienų, bet šiaip viskas gerai su tuo.
Dėl miego taip... ne kas... Ir pradžioj labai visokius durnus sapnus sapnuodavau, nemalonius... Tai gyd. sakė, kad gali būti nuo AD. :bloga Prabusdavau gal dešimt k. per naktį. Bet čia gali būti ir dėl to, kad namie sėdėjau. Nes dabar kai išeinu į DS ir reik keltis puse šešių, tai mažiau k. prabundu, bet aš nesikeliu iš lovos... Tiesiog pasivartau ir vėl užmiegu. :)
O tu visai negali miegot kaip supratau? :bloga

Miegot tai miegu bet blogai vakar tarkim blogai miegojau mazai tai siandien ilgai labai miegojau bet tai sapnavau nesamones mirsta zmones tie sapnai tokie kai streso patiri miegodamas tiek daug kiek blaivas negauni atsikeli ir vos nuo nerimo kvepuoti gali kai turetum gerai issimiegoti ir atsikelti kaip sviezes,dar dabar kaip akmuo ant sirdies guli toks neramumas kaip sirdis degtu uzknisa ilgai pramiegojau uz uzvakar nemiegojima bet ta kokybe tokia sudina buvo kad cia puse dienos atsigaut reikes cia mesti raminancius su zoloftu tai be sansu nieko jis cia nepadeda pastaruoju metu isvis cia su miegu tragedija daros jau nemazai laiko. budavo ir taip sudinai miegu bet pavelinu kada raminancius geriu iki 3h pries miega ir lengviau uzmiegi,aisku valgymai neuzmigimai,ai nezinau zodziu,zodziu jei geriu vaistus 2 menesius ir verkiu cia tai tikrai kazkas netaip. pas daktare nueisiu sakys kelt reik iki 100 :D kad cia su 50 susigyvent neina. Reik gal laiko ir viskas....
Parašė vitamin9
signs rašė:man pilnumoj zoloft 200mg suveike per 3 menesius, pries tai efektas minimalus buvo. ir jau seniai dingo salutiniai poveikiai.

vakar pridejom brintellix 10mg priedui prie zoloft, kad efektas didesnis butu

Nu dar menesi iki rugsejo vidurio reik palaukt,o tu po 200 varai cia nemaza doze? turejai bedu su miegu pradzioj?
o pala tu negerei fluxanolio ar kaip jis ten? kur grazu gyvenima padaro? :D as galvoju vos ne gal apie ta sh paklaust nenoriu tu neuroleptiku bet atsimenu jis padarydavo pries miega toki ramu kaip kuniga atsimenu guliu viska isjungias ir galvoju kodel anksciau taip gyvenime meigot neidavau :D :D :D O todel kad atsiguli ir galva spurda kojos juda kol nuo nerimo uzmiegi,pasauli ir jauku padare gal taip sveikai ir turi but viskas :D svarbiausias dalykas zmogaus gyvenime yra miegas,jeigu miegas sudinas bus sudina viskas o man miego kazkaip niekas nenori sutvarkyt.
Parašė Edita z
#416656 Sveiki, norėjau vartojančių Zoloft pasiteirauti- kaip Jūs pajaučiate , kad vartojate optimaliausią dozę? Aš 8 mėn. vartoju Zoloft, dabar 50 mg kartą dienoje, bet toks jausmas gal mažai :? Nes depresija lyg dominuoja, miegoti galiu 10- 12 val ir dar noriu, galiu ir pavakary nusnūsti. Slopina, tinginiauju daug, jėgų trūksta veikti. Pliusai - padėjo išlipti iš panikos ir įkyrių minčių, dingo gausybė fizinių negalavimų, kurių priežasties nenustatydavo jokie tyrimai.
Gal šie pašaliniai yra normalu ar reik iš vaistų norėti reik daugiau? Gal jie netinka? Per daug ,kad aktyvintų bijau, kad negrįžtų panika, bet šitie AD lyg aktyvinantys? Gal bandyti gerti nakčiai? Kaip manote? Daug yra vartojančių, gal pasidalinti galetumete?
Psich ir aš abejojama ar verta keisti į Cymbalta ar Brintellix, nes pirminė pagalba buvo Zoloft liuks. Tai gal reik džiaugtis esama padėtimi ir toliau tingeti, bet kažkaip gėda prieš save. Ačiū už pasidalinimas ir rekomendacijas :)))
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416667 Na, galvoju kaip čia dabar man buvo... :bloga Tiesiog nesitraukė depresija visiškai, tai man pakėlė iki 100mg. O po to pati po kokių metų kai vėl pradėjo lįst depresija prisidėjau dar 50mg... su gyd. leidimu, žinoma. Man gyd. sako pačiai reguliuotis dozes. Bet ji taip sako todėl, kad aš daug metų jau vaistus įvairius vartoju ir jau buvo kad sertraliną buvau kokius metus gėrusi... Na ir dėl to, kad mane jau pažįsta. :achtung Tu pati tai gal pasikonsultuok su gyd. iš pradžių. :)

Na taip, sako, kad aktyvinantys šitie. Aš negerčiau jų prieš naktį. :bloga Nes po to gali nemiegoti... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
Edita z rašė:Sveiki, norėjau vartojančių Zoloft pasiteirauti- kaip Jūs pajaučiate , kad vartojate optimaliausią dozę? Aš 8 mėn. vartoju Zoloft, dabar 50 mg kartą dienoje, bet toks jausmas gal mažai :? Nes depresija lyg dominuoja, miegoti galiu 10- 12 val ir dar noriu, galiu ir pavakary nusnūsti. Slopina, tinginiauju daug, jėgų trūksta veikti. Pliusai - padėjo išlipti iš panikos ir įkyrių minčių, dingo gausybė fizinių negalavimų, kurių priežasties nenustatydavo jokie tyrimai.
Gal šie pašaliniai yra normalu ar reik iš vaistų norėti reik daugiau? Gal jie netinka? Per daug ,kad aktyvintų bijau, kad negrįžtų panika, bet šitie AD lyg aktyvinantys? Gal bandyti gerti nakčiai? Kaip manote? Daug yra vartojančių, gal pasidalinti galetumete?
Psich ir aš abejojama ar verta keisti į Cymbalta ar Brintellix, nes pirminė pagalba buvo Zoloft liuks. Tai gal reik džiaugtis esama padėtimi ir toliau tingeti, bet kažkaip gėda prieš save. Ačiū už pasidalinimas ir rekomendacijas :)))

Aš bandyčiau pridėt dar puselę. Po konsultacijos su psy.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:vakar pridejom brintellix 10mg priedui prie zoloft, kad efektas didesnis butu

What the actual fuck? SSRI+SSRI?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:na taip, kas cia tokio :) gi yra taip daroma ir gan daznai

Tai daroma labai labai retai ir neturi jokio farmakologinio pagrindo didesniam veikimui, nei vartojant kiekviena SSRI atskirai. Na bet psichiatrijos pasauly labai svarbu tureti vilti pasveikti, jei papildomi vaistai didina lukescius atsikratyt diskomforto - greiciausiai tebunie.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#416750 na zinai, pilnai sutinku su tavim. kiek skaiciausi, zoloft ir lexapro yra priimtinas derinys, kurie vienas kito papildo.

na o kalbant apie kombinacijas, kaip sakoma, kaip dievas duos. nebandysi ir nezinosi :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:na zinai, pilnai sutinku su tavim. kiek skaiciausi, zoloft ir lexapro yra priimtinas derinys, kurie vienas kito papildo.

na o kalbant apie kombinacijas, kaip sakoma, kaip dievas duos. nebandysi ir nezinosi :D

Ne, zoloft ir lexapro yra visiskai neracionali kombinacija ir niekuom jie vienas kito nepapildo. Na bet nekvestionuosiu daugiau, gal pades.
Parašė vitamin9
#416773 o jeigu iskart gert kokius 5 antidepresantus populiariausius. butu lengviausia kazkuris tikrai suveiktu ir nereiktu cia sh malt veikia neveikia :D :D :D
Parašė vitamin9
Edita z rašė:Sveiki, norėjau vartojančių Zoloft pasiteirauti- kaip Jūs pajaučiate , kad vartojate optimaliausią dozę? Aš 8 mėn. vartoju Zoloft, dabar 50 mg kartą dienoje, bet toks jausmas gal mažai :? Nes depresija lyg dominuoja, miegoti galiu 10- 12 val ir dar noriu, galiu ir pavakary nusnūsti. Slopina, tinginiauju daug, jėgų trūksta veikti. Pliusai - padėjo išlipti iš panikos ir įkyrių minčių, dingo gausybė fizinių negalavimų, kurių priežasties nenustatydavo jokie tyrimai.

Nu jo pas visus kitaip. As miegot tikrai nenoriu 10 - 12 valandu ir neatsikeles isvis negaliu,toks jausmas kad su zoloftu miegas dar pablogejo. Buna uzkliucina diena kartais mieguistumas bet retai o jei iseini prasijudint iskarto dingsta. Zinai slopina tinginiauju daug , cia jau net neaisku ar vaistas ar bendrai psichika,jeigu tu neturi kas tave gyvenime stiprei stimuliuoja + depresines visos sitos nesamones = taip ir jausies. milijonai zmoniu blaskosi be depresiju kaip lapai puciami vejo ir nemato prasmes gyvenime tai cia jau zinai. taip galima suprast jog vos ne turetu but vaistas kad isgeri ir patampi pozityviausiu labiausia norinciu dirbti didziausias ambicijas turinciu zmogum. Nezinau kaip jautiesi tai ir tiksliai nepasakysiu bet pats is saves zinau kaip buna kai tiesiog uzsimiegi o kada buna sukreciantis gyvenime yvikei ir pramusa viska nors tas visas sudas niekur nedingo. zinoma kai keinetineji vaistus ar nerimas nenormalus cia jau nera ka sneket galvos 0 ir nieko nepadarysi.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
signs rašė:na taip, kas cia tokio :) gi yra taip daroma ir gan daznai

Aš tai sienom likau ir panika belekokia buvo nuo escitalopram + vortioxetine. Living nightmare