Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419427 Kur gulėjai? Nžn, aš vistiek bandyčiau dar kartą tuomet gult. Gal į vasaros g kokį krizių skyrių, o poto perkeltų į pirmą skyrių. Ir tiesiai šviesiai reik sakyt daktaram kad xujovai jaučiuos ir niekas negerėja. Nes dauguma tai sako "jo jo .. biškį geriau lygtais.." kai iš tikrųjų nifiga negeriau. Kuo atviriau su daktaru bendrauk ir sakyk kad niekas man nepadeda, daug vaistų išbandžiau, nebežinau ką daryt, patarkit ką nors nes jau praradau viltį. Tai supras bent kad tikrai sunkus atvejis ir gal kažką išmastys.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419429 Gal biškį ne į temą, bet gal kas atsakys. Kaip sąveikauja testosterono injekcijos su visais šitais mūsų vaistais? (zoloft/kvetiapinas/mirtazapinas/lamictal) Skaičiau kad nuo testo. gali padidėt nerimas ar užaktyvint. Gal kas bandėt? Lygtais graikas sakei, kad dareisi injekcijas. Kokie pojūčiai, nerimas nedidėjo? Gavau vis dėl to hormonus pagaliau :D vienas daktaras sakė "oi ne nereik dzin", o kitas va iškart sako pzdc koks žemas tavo testosteronas, reikia būtinai hormonų. Va tau ir daktarai..
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#419432 Su 10mol testosterono gavai trt? Kompensuojamą ar ne?
Šiaip pasiskaityt siūlau temą kultūrizmo forume - kraujo tyrimai. Ten daug naudingos info apie hormonus yra. Šiaip geras daktaras turėjo padaryt visus hormoninius tyrimus ir žiūrėt kaip kas. Ypač LH, jis rodo ar kiaušai dirba, ar ne. Jei nedirba, pirmiausia kitais vaistais bandyt prikelt juos.
Trt yra iki gyvenimo galo, pradėjęs vartoti, kiaušai nebegamins testo.
Kas dėl depresijos, nerimo ir trt. Tai kiek skaičiau, tai vieniems nuima depresiją ir net nuo vaistų nulipa. Bet čia jaučiu tiems, kuriems depresija atsirado nuo žemo testosterono. Kitiems pirmus mėnesius nuima, po to vėl grįžta kaip buvo. Žodžiu neišbandęs, nesužinosi.
Aš šiaip bandyčiau trt asmeniškai, žiūrėčiau kaip savijauta, jeigu nekažką geresnė, tai bandyčiau mesti trt ir gražinti natūralaus testosterono gamybą.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419433 Su 11.4. Nežinau dar ar kompensuojamas ar ne, bet sakė išrašys testo. injekcijų. Tai tos injekcijos ir yra TRT? Blyn.. gal blogai tada jeigu natūralią testosterono gamybą suknisa. Kuriam laikui suveikia tos injekcijos? Kaip dažnai reikia jis kartot tuomet? Man daryta SHBG tada LAI ir Testosteronas. Visi rodikliai dar +- normalūs, tik testosteronas pats žemas. LH nedaryta. Ok, o tai jeigu vieną kartą praeinu tą terapiją ir daugiau nebekartoju, vistiek susiknisa visam laikui natūrali testo gamyba?
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#419435 Tai susileidi ir iškart jos pradėtų veikt. Priklauso, ką tau išrašys ar Sustanon ar Nebido. Daugiau legalių leidžiamų nėra Lt. Nebido brangesnis, lėto ir ilgo veikimo, tai jis gali ilgiau užtrukti, kol pradės veikti. Sustanon trumpo veikimo, tai už kelių dienų ar dienos pasijaustų. Jei jį tau paskirtų leistis kas 3 savaites, tai būtų didžiausia nesąmonė. Kai Sustanon susileidi, iš pat pradžių testo koncentracija šauna į viršų(tada jauties gerai), o savaitės gale jau būna prie minimalių ribų(blogai jauties). Tai jį reik leistis į savaitę kartą arba du. Dėl to Nebido yra pranašesnis, koncentracija stabili būna ilgesnį laiką(nebūna ekstremalių svyravimų). Teoriškai jį kas 3 mėn leistis. Bet po 2 mėn būna kitiem ties minimalia riba ir jaučiasi vėl blogai. Tai reikia iš pradžių tyrimus dažnai darytis, kad atitaikyt tą tavąją dozę ir trukmę leidimosi.
Kas dėl natūralaus atstatymo, tai dauguma kursuojančių(testo ima didesnėm dozėm nei TRT) atsistato į normaliais ribas, bet reikia mokėti kaip. Bet kai atstatinėja normaliai besijaučiantys žmonės, būna dugne, blogai jaučiasi, tai mum depresuotiem, išvis jaučiu pragaras būtų. Ir tavo daktaras nemanau, kad žino kaip jį atstatyti, jei nedarė LH tyrimo. Bet čia pats gali susižinoti. Jei būtų viskas kompensuojama, testosteronas, tyrimai visi, asmeniškai bandyčiau. Esmė, kaip ir Graikas sakė, nepasitikėk aklai daktarais, pats turi pasidomėti kaip kas.
Parašė Graikas
#419436 Biciuliai,seip labai tingiu plestis. Nepykite. TRT visam gyvenimui turetu buti skirtas. Taip,naturali testo gamyba nutruksta. Sustanon 4 esteriu junginys nuo to kuris greiciausiai veikiai propionate iki to kurio half life 21d
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419437 Na matai.. pas endokrinologą kai buvau tai žiauriai prastas buvo, pamatė kad ribose tyrimas ir paskyrė tik tribestan. O vat dabar kai jau buvau pas urologą tai labai nustebo kodėl man nebuvo paskirta TRT. Sako kaip tavo metų bachūrui tai čia labai labai žemas. Galėsiu aišku paklaust dėl to LH tyrimo, bet dabar pakolkas su prostatos uždegimu kovoju. Na bet anyway.. liūdnos žinios tada jeigu taip trumpai tos injekcijos veikia. Aš maniau susileidi keleta kartų ir bent kokiems 5-10 metų atstato hormonų pusiausvyra. Tada gal net ir atsisakysiu. O šiaip siūlė Sustanon, ne nebido.

O kaip realu atsistatyt nerviškai? Įdomu va tarkim jeigu buvo 11.34 prie labai stipraus nerimo, kiek būtų kai susitvarkys nervai. Jeigu natūraliai atsistatytų bent kokia 15-18 tai super būtų. Nes nervai tai 100% man paveikė testą. Gal 14 metų sergu šitom ligom tai nieko keisto kad toks žemas.. Tau tai žinau kad buvo aukštas, o po nervinės duobės buvo tik 14. Bet 14 tai čia dar super būtų kaip man :D
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Graikas rašė:Biciuliai,seip labai tingiu plestis. Nepykite. TRT visam gyvenimui turetu buti skirtas. Taip,naturali testo gamyba nutruksta. Sustanon 4 esteriu junginys nuo to kuris greiciausiai veikiai propionate iki to kurio half life 21d

Nu jo.. tada tiek to jaučiu. Bandyt teks nervus tvarkyt ir kažkokiais natūraliais metodais tvarkytis, nenoriu kad nutrūktų natūrali gamyba.
Parašė Graikas
Deividas rašė:
Graikas rašė:Biciuliai,seip labai tingiu plestis. Nepykite. TRT visam gyvenimui turetu buti skirtas. Taip,naturali testo gamyba nutruksta. Sustanon 4 esteriu junginys nuo to kuris greiciausiai veikiai propionate iki to kurio half life 21d

Nu jo.. tada tiek to jaučiu. Bandyt teks nervus tvarkyt ir kažkokiais natūraliais metodais tvarkytis, nenoriu kad nutrūktų natūrali gamyba.

Ir tu pasirinksi prasta savijauta?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419440 Na kai nervai atsistato nepasakyčiau kad labai prastai su ta savijauta. Aišku jau ne taip kaip paaugliui, bet negaliu ir skųstis per daug. Reikės pasidaryt dar tyrimus kai nervai aprims visiškai ir pasižiūrėt kiek pakilo. Kištis į natūralią gamybą nenorėčiau, nebent jau tikrai nebus kitos išeities arba kai testas kris žemiau minimum normos.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419441 Tiesiog vat dar įdomu ant kiek drąstiškai pakyla žmonėms kai nervus apsitvarko. Ar visiškai grįžta į aukštumas ar tik minimaliai pakyla.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#419443 Kai susitvarko nervai, turi ir testosteronas padidėt. Aišku su metais jis savaime vis krenta. Man ir pačiam įdomu, kiek atstatyt išeis.
Jei LH mažas, reiškia kiaušai nedirba, ir yra preparatų, ne leidžiamų, kur pakelia LH ir tuo pačiu testosteronas pakyla. Bet kiek mačiau tyrimų, susidariau nuomonę, kad daugumai pakylęs būna tuo metu, kol vartoja, meti, vėl nukrenta. Jei nenori leistis, tai čia yra alternatyva, pabandymui, gal paeis. Bet čia LH turi būti žemas, prie minimumo, kad suveiktų.
O šiaip išsiaiškink ar kompensuojamas. Kodėl Sustanon, o ne Nebido siūlo.
Šiaip jei nekompensuojamas, ir 125 mg į savaitę leidies, čia kaip ir vidutinė norma būna, tai mėnesiui Sustanon kainuos apie 15€, o Nebido ~50€. Plius tyrimai.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Egidam rašė:Kai susitvarko nervai, turi ir testosteronas padidėt. Aišku su metais jis savaime vis krenta. Man ir pačiam įdomu, kiek atstatyt išeis.
Jei LH mažas, reiškia kiaušai nedirba, ir yra preparatų, ne leidžiamų, kur pakelia LH ir tuo pačiu testosteronas pakyla. Bet kiek mačiau tyrimų, susidariau nuomonę, kad daugumai pakylęs būna tuo metu, kol vartoja, meti, vėl nukrenta. Jei nenori leistis, tai čia yra alternatyva, pabandymui, gal paeis. Bet čia LH turi būti žemas, prie minimumo, kad suveiktų.
O šiaip išsiaiškink ar kompensuojamas. Kodėl Sustanon, o ne Nebido siūlo.
Šiaip jei nekompensuojamas, ir 125 mg į savaitę leidies, čia kaip ir vidutinė norma būna, tai mėnesiui Sustanon kainuos apie 15€, o Nebido ~50€. Plius tyrimai.

:aciu ok pasiaiškinsiu. Tai manau ir Nebido išrašytų jei paprašysiu, jis tik šiaip kaip pavyzdį paminėjo sustanoną. Paklaust reikės ir dėl LH tyrimo, gal ir jį pasidarysiu iš pradžių. Bet žiūriu kad ir LH pakrenta nuo nervų. Tai čia krč... visos ligos nuo nervų kaip sako. Tai LH vaistai irgi kaip supratau tiktai tam kartui, o jei nevartoji tai vėl nukrenta? Gal ne taip supratau.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#419445 Aš pats nebandęs, praktiškai nepasakysiu, bet iš kitų matytų tyrimų forume tokią nuomonę susidariau. Galbūt buvo nemažai, kuriems ir padėjo, bet po to negrįžo į forumą pasidalinti rezultatais. Žodžiu Clomid tas preparatas, pasiskaityk apie kitų patirtį.