Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420271 Jap. Man ilgai šitas dalykas. Čia ne zoloftas, o kvetiapinas. Kaip atsirado pirmą karta pradėjus vartot prieš 10 metų, taip dar ir nepraėjo, nors nevartoju seniai. Čia jo stiprus antihistamininis veikimas, kuris vėliau tampa įpročiu, kaip suprantu. Man agomelatinas nuo to padeda. Tai pabandyk paprasto melatonino - jis irgi organizmui duoda signalą, kad ne maisto, o miego metas
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420272 Keisk kvetiapiną tuomet. Buspironas / mirtazapinas (su mirtazapinu aišku irgi cukraus norėsi) / melatoninas / agomelatinas gal net fluanxolį ryte įkalk, kartais žmones fluanxolis ramina. Aš tai visad stengiuos pavalgyt vakarienę 5h. Kad prieš naktį nebūtų apkrautas organizmas. Jei nakties metu valgyt tai blem.. čia žiauriai nefaina.
Parašė vitamin9
LBJ rašė:Jap. Man ilgai šitas dalykas. Čia ne zoloftas, o kvetiapinas. Kaip atsirado pirmą karta pradėjus vartot prieš 10 metų, taip dar ir nepraėjo, nors nevartoju seniai. Čia jo stiprus antihistamininis veikimas, kuris vėliau tampa įpročiu, kaip suprantu. Man agomelatinas nuo to padeda. Tai pabandyk paprasto melatonino - jis irgi organizmui duoda signalą, kad ne maisto, o miego metas

Man po praito karto bandant mest quetiapina net nenoriu galvot apie ta daugiau aciu po biski i gyvenima tik sugryztu jau ir taip perdaug gyvenimo su sitom nesamonem suesta kad tokius ekstremus vel bandyciau. quetiapina bendrai geriu kokius 3 metus,naktinis valgymas taciau su geru miegu,nes dabar miegui tai tas quetiapinas klausimas ar ka daro o ne kai pirmos tabletes rankas kojas atjunge net issigasti,zodziu,kaip minejau quetiapina apie 3 metus geriu,naktinis edimas praejo,dabar istikro nepasakysiu nes senai buvo ir daug sudo praejo bet manau nuo 3 iki 6 menesiu ir daugiau sito salutinio neturejau 2 metus. taigi galiu uztikrintai teigti kad taip quetiapinas yra pirmine sito priezastis bet man tas senai yra praejes o zoloftas kazkaip tai sugebejo isaukti. siandien bus eilinis testas ir paziuresiu nes siandien zolofto negeriau ir bus kaip ir praitais kartais uzmigsiu pusiau kaip zmogus. agomelatinas cia kas valdoxanas? geriau saldainis.

kas susiktai idomiausia.kad buni prisikimses minute pries quetiapina kaip bomba visko,ir aliejaus bandziau isgert,ir sokolado juodo,betko kas kolorijos bomba duotu,siaip angliu kruvas,blecha viena karta galvojau net uzsilenksiu ziaugciot pradejau nes tiek prisiedziau kad pilvas jau net nesuprato kas vyksta ir kaip taip gali.........pradejau gert quetiapine ne pries miega,nors siandien kai uzmigsiu reikes pries miega,ne pries miega geri nesamones su miegu darosi kazkoks tas vaistas durnas turi uzsimerkes iskarto but,ne pries miega ikali isjungiu viska tv ir t.t. nes jis suknisa smegenis kazka su tais dalykais tai issivalai dantis paslankioji taip pavalgai tai laiko susitaupo bent kazkiek...

cia nuo histamino tiksliai tas alkis kyla?
Parašė vitamin9
Deividas rašė:Keisk kvetiapiną tuomet. Buspironas / mirtazapinas (su mirtazapinu aišku irgi cukraus norėsi) / melatoninas / agomelatinas gal net fluanxolį ryte įkalk, kartais žmones fluanxolis ramina. Aš tai visad stengiuos pavalgyt vakarienę 5h. Kad prieš naktį nebūtų apkrautas organizmas. Jei nakties metu valgyt tai blem.. čia žiauriai nefaina.

Taigi geriau as ta mirtazapina vaistas geras efektyvus tik kad as nuo jo nekenciu viso pasaulio iskaitant seimos ir siaip puse dienos reik atsigauti. Ne aciu man jau jo gyvenime irgi uzteko. kad ir koks sudas dabar bent blaivus ant mirtazapino as blaivus nebuvau nei per kur. atsimenu viena diena kazkada kai anksciau blogai miegojau galvoju 1 table ikalsiu 1d pamiegot,ikaliau jo pamiegojau iskarto gerai bet kita diena iskarto ir toki nemalonu jausma pradejau jaust - ne man jis.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420276 Na tada lieka buspirone, melatoninas. O jei įsitikinsi kad čia zoloftas tai keisk į kažką. Bet blyn.. labai keista jeigu čia nuo zolofto. Kiek daktarė pasakojo ir aš pačio patirties tai zoloftas mažina apetitą apskritai. Man zoloftas praktiškai atsveria mirtazapiną. Mirtazapinas pakelia apetitą, o zoloftas numuša ir gaunasi super rezultatas.
Parašė vitamin9
#420279 Nu va negeriau zolofto uzmigau nors ir sunkiai bet be jokiu nenormaliu ejimo esti betko kai buna 2 valandas paskiau siauteji nors ir atsikeliau dar po 3h kazka uzvalgiau ir toliau miegot nuejau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420280 Aš vistiek vartočiau zoloft tavo vietoj, gal kažkaip kvetiapinas sąveikauja kartu su zoloftu ir sukelia tau tuos valgymus. Kvetiapiną ilgai vartoji, gal laikas numest? Aš tai labai noriu išbandyt buspironą ir melatoniną. Gal man irg tada pavyktų numest mirtazapiną arba kvetiapiną, labiausiai tai noriu mirtazapino atsisakyt.
Parašė Baran
#420288 Man tas pats, atsikeliu 6 ryto, buna anksciau, miegas prastas labai, prabudimai vargina, po 8 kartus prabundu, be Trazodono negaliu uzmygti.
Parašė Baran
#420289 Nerimo nelabai jis nuima, valgymas prastas, nors ir nevalgau, bet svoris nekrenta, nieko nesinori veikti.
Parašė vitamin9
#420296 Pasirodo del mano menesi besitesencio miego tragediju gal ir ne zoloftas kaltas :D as priobiotikus nakti kalu jie daug histamino turi,kazkaip siandien pabandziau negerti visai ir nebuvo naktiniu valgymu,pamiegojau sudinai anksti atsikeliau net nesuprantu kodel nes buciau miegojes dar o valgyt nenorejau bet whatever. Nu ziuresim kaip bus tai gal del tokios nesamones menesi kankinuos nes istikro net budavo isgeriu tuos isgeriu quetiapina ir taip stipriai ciaudet pradedu supratau siaip kad del histamino auksto aisku bet nepagalvojau jog tas nenuvaldomas edesys nuo to galejo but,nu tik viena diena bet paaiskina nuo kada prasidejo ir delko vyksta bent siandienos dienai.
Parašė vitamin9
Baran rašė:Nerimo nelabai jis nuima, valgymas prastas, nors ir nevalgau, bet svoris nekrenta, nieko nesinori veikti.

Kalk jei neduos per galva mirtazapina,primesk ir vsio ir miegot atsikelt bus po 10h. man tai jis galva susukdavo bet kitiem nesusuka toks kaip nubukes nemgesti visu bet nerima tvarko,miega kabino ir po daug metu vartojimo ne taip kaip siti visi zoloftai kur tne kazka 10% daro.
Parašė Baran
vitamin9 rašė:Pasirodo del mano menesi besitesencio miego tragediju gal ir ne zoloftas kaltas :D as priobiotikus nakti kalu jie daug histamino turi,kazkaip siandien pabandziau negerti visai ir nebuvo naktiniu valgymu,pamiegojau sudinai anksti atsikeliau net nesuprantu kodel nes buciau miegojes dar o valgyt nenorejau bet whatever. Nu ziuresim kaip bus tai gal del tokios nesamones menesi kankinuos nes istikro net budavo isgeriu tuos isgeriu quetiapina ir taip stipriai ciaudet pradedu supratau siaip kad del histamino auksto aisku bet nepagalvojau jog tas nenuvaldomas edesys nuo to galejo but,nu tik viena diena bet paaiskina nuo kada prasidejo ir delko vyksta bent siandienos dienai.

As anksciau kai tik isgerdavau Kveteapino, tai valgydavau belenkiek, ypac angliavandeniu norejosi ir valgai negali sustot.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:Pasirodo del mano menesi besitesencio miego tragediju gal ir ne zoloftas kaltas :D as priobiotikus nakti kalu jie daug histamino turi,kazkaip siandien pabandziau negerti visai ir nebuvo naktiniu valgymu,pamiegojau sudinai anksti atsikeliau net nesuprantu kodel nes buciau miegojes dar o valgyt nenorejau bet whatever. Nu ziuresim kaip bus tai gal del tokios nesamones menesi kankinuos nes istikro net budavo isgeriu tuos isgeriu quetiapina ir taip stipriai ciaudet pradedu supratau siaip kad del histamino auksto aisku bet nepagalvojau jog tas nenuvaldomas edesys nuo to galejo but,nu tik viena diena bet paaiskina nuo kada prasidejo ir delko vyksta bent siandienos dienai.

Nu va matai sakiau kad ne zolofto kaltė. Labai tikrai keista būtų kad zoloftas keltų apetitą. Aš pats dabar irgi krūva probiotikų ir antibiotikų vartoju, bet pakolkas nieko, visiškai apetitas nepasikeitas.
Parašė Baran
#420605 Sveiki, nevartoju neuroleptiku jau savaite, geriant Zolofta nemyga man, uzmygt niekaip negaliu, bandziau ir Lorazepamo daugiau paimt ir Melatonino 6 mg, vistiek bemieges naktys. Siaip as be neuroleptiku geriau jauciuosi, tik, kad nemyga kankina, man atrodo nuo Zolofto. Bandziau Trazodona 100 mg + Melatonino 4 mg, tai uzmygdavau, bet negaliu jo gerti, nes man nuo jo visiskai galva nedirba, irzlumas, agresyvumas. Ka galeciau pabandyti dar miegui? Tik ne is neuroleptiku ir priesepileptiniu vaistu. Svoris kyla jau ner kur daugiau. Migdomuju man neisraso.