- 2021 12 03, 22:47
LBJ rašė:Jap. Man ilgai šitas dalykas. Čia ne zoloftas, o kvetiapinas. Kaip atsirado pirmą karta pradėjus vartot prieš 10 metų, taip dar ir nepraėjo, nors nevartoju seniai. Čia jo stiprus antihistamininis veikimas, kuris vėliau tampa įpročiu, kaip suprantu. Man agomelatinas nuo to padeda. Tai pabandyk paprasto melatonino - jis irgi organizmui duoda signalą, kad ne maisto, o miego metas
Man po praito karto bandant mest quetiapina net nenoriu galvot apie ta daugiau aciu po biski i gyvenima tik sugryztu jau ir taip perdaug gyvenimo su sitom nesamonem suesta kad tokius ekstremus vel bandyciau. quetiapina bendrai geriu kokius 3 metus,naktinis valgymas taciau su geru miegu,nes dabar miegui tai tas quetiapinas klausimas ar ka daro o ne kai pirmos tabletes rankas kojas atjunge net issigasti,zodziu,kaip minejau quetiapina apie 3 metus geriu,naktinis edimas praejo,dabar istikro nepasakysiu nes senai buvo ir daug sudo praejo bet manau nuo 3 iki 6 menesiu ir daugiau sito salutinio neturejau 2 metus. taigi galiu uztikrintai teigti kad taip quetiapinas yra pirmine sito priezastis bet man tas senai yra praejes o zoloftas kazkaip tai sugebejo isaukti. siandien bus eilinis testas ir paziuresiu nes siandien zolofto negeriau ir bus kaip ir praitais kartais uzmigsiu pusiau kaip zmogus. agomelatinas cia kas valdoxanas? geriau saldainis.
kas susiktai idomiausia.kad buni prisikimses minute pries quetiapina kaip bomba visko,ir aliejaus bandziau isgert,ir sokolado juodo,betko kas kolorijos bomba duotu,siaip angliu kruvas,blecha viena karta galvojau net uzsilenksiu ziaugciot pradejau nes tiek prisiedziau kad pilvas jau net nesuprato kas vyksta ir kaip taip gali.........pradejau gert quetiapine ne pries miega,nors siandien kai uzmigsiu reikes pries miega,ne pries miega geri nesamones su miegu darosi kazkoks tas vaistas durnas turi uzsimerkes iskarto but,ne pries miega ikali isjungiu viska tv ir t.t. nes jis suknisa smegenis kazka su tais dalykais tai issivalai dantis paslankioji taip pavalgai tai laiko susitaupo bent kazkiek...
cia nuo histamino tiksliai tas alkis kyla?