- 2021 12 19, 13:21
Gaidys tas zoloftas ir tie antidepresantai. O antra savaite tik geri ko tu tikiesi. Nenoriu prisneket visiem kitaip bet man po puses metu su zoloftu miegas sudas. Visi antidepresantai rem miega veikia. Sapnai tokie gyvi neramus,atsikeli nepasilsejas o pavarges. Nu as quetiapina geriau puse metu ir buvo irzlumas mintys uzmust kanors nervas ir taip toliau po 6men + tik apsitvarke,ir ne taip o tikrai sudinai istikro kazin kodel kentejau. Labai greit jau visko nori.
Baran rašė:Sveiki, nevartoju neuroleptiku jau savaite, geriant Zolofta nemyga man, uzmygt niekaip negaliu, bandziau ir Lorazepamo daugiau paimt ir Melatonino 6 mg, vistiek bemieges naktys. Siaip as be neuroleptiku geriau jauciuosi, tik, kad nemyga kankina, man atrodo nuo Zolofto. Bandziau Trazodona 100 mg + Melatonino 4 mg, tai uzmygdavau, bet negaliu jo gerti, nes man nuo jo visiskai galva nedirba, irzlumas, agresyvumas. Ka galeciau pabandyti dar miegui? Tik ne is neuroleptiku ir priesepileptiniu vaistu. Svoris kyla jau ner kur daugiau. Migdomuju man neisraso.
Gaidys tas zoloftas ir tie antidepresantai. O antra savaite tik geri ko tu tikiesi. Nenoriu prisneket visiem kitaip bet man po puses metu su zoloftu miegas sudas. Visi antidepresantai rem miega veikia. Sapnai tokie gyvi neramus,atsikeli nepasilsejas o pavarges. Nu as quetiapina geriau puse metu ir buvo irzlumas mintys uzmust kanors nervas ir taip toliau po 6men + tik apsitvarke,ir ne taip o tikrai sudinai istikro kazin kodel kentejau. Labai greit jau visko nori.