Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
Baran rašė:Sveiki, nevartoju neuroleptiku jau savaite, geriant Zolofta nemyga man, uzmygt niekaip negaliu, bandziau ir Lorazepamo daugiau paimt ir Melatonino 6 mg, vistiek bemieges naktys. Siaip as be neuroleptiku geriau jauciuosi, tik, kad nemyga kankina, man atrodo nuo Zolofto. Bandziau Trazodona 100 mg + Melatonino 4 mg, tai uzmygdavau, bet negaliu jo gerti, nes man nuo jo visiskai galva nedirba, irzlumas, agresyvumas. Ka galeciau pabandyti dar miegui? Tik ne is neuroleptiku ir priesepileptiniu vaistu. Svoris kyla jau ner kur daugiau. Migdomuju man neisraso.

Gaidys tas zoloftas ir tie antidepresantai. O antra savaite tik geri ko tu tikiesi. Nenoriu prisneket visiem kitaip bet man po puses metu su zoloftu miegas sudas. Visi antidepresantai rem miega veikia. Sapnai tokie gyvi neramus,atsikeli nepasilsejas o pavarges. Nu as quetiapina geriau puse metu ir buvo irzlumas mintys uzmust kanors nervas ir taip toliau po 6men + tik apsitvarke,ir ne taip o tikrai sudinai istikro kazin kodel kentejau. Labai greit jau visko nori.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#420631 Hmm, kas vartoja zoloft. Zodziu, vis kankinuosi su accord firmos sertralinu, ju visad nera jokioj vaistinej, va dabar net visoj Lietuvoj nera.

Klausiu tik tu, kuriems padejo ar padeda sertralinas. Kokios firmos naudojote?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420637 Tik zoloft pfizerio. Dabar tik pervadino iš pfizer į upjohn, bet same shit.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#420650 Accord man labai tiko. Bet jo nerealiai sunku gauti. Nusibodo ieskoti, skambinetis per vaistines... Net uzsakyti negali jokia vaistine, tipo rinkoje dabar net nera...

Asentra labai netiko. Actavis net nera kalbos, tai tas pats kaip optima linija
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420653 Pabandyk zoloftą. Man tai daktarė liepė tik zoloftą pirkt.
Parašė Edita z
#420668 Zoloft apie 7,5 vidutiniškai kainuoja, tai apie 30€ tada Jums gautųsi kažkur. Aš tai telefonu užsakau į vaistinę atveža, tada su receptu pasiemu. Sutaupau kartais.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420669 As vienas nejauciu skirtumu tarp gamintoju? Isskyrus actavis esu pajautes
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420671 Ai tai va kame dar esmė.... Sertralinas generinis turi po 100mg dozes. O aš galvojau kokia nesamonė kad zoloftas maximum 50mg, tai reikia imt po dvi tabletes ar net ir daugiau. Gal reikės ir man tada generinį išbandyt. Bet sakau kažkodėl daktarė liepė tik pfizerio zoloftą pirkt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420712 Kas nors galit pasidalint patirtim Zolofto 100mg vs. 200mg? Kokius pojūčius, skirtumus pajutot tarp 100mg ir 200mg?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420788 Keliom dienom pablogėjo, o poto taspats š. Nieko konkretaus nepajutau.
Parašė corvo
#420821 Kas geret sertralina actavis ir pfizerio, ar tikrai jauciasi skirtumas, ir jei taip tai koks?