- 2022 01 12, 21:24
Pradžioje buvo visko, ty aš jautri vaistų dozėm, tai ilgai naudojau1/4 tabl. Plius dėl fizinių pojūčių naudojau Eglonyl, vėliau Tiapridal. Paskui didinsime Zoloft dozę norėdami aktyvinimo, nes slopino. 75 mg padidino jautrumą, nerimuką, tai grįžome prie 50 mg.
Savijauta per metus vartojimo- banguojanciai, tai prislopinta, tai normali.
Aš patenkinta gydymu, nes po metų dingo nevaldomas apetitas, kuris nuo AD atsirado. Pakeitė mano daugybę savybių- nuo pykčio priepuolių iki normalaus,adekvataus požiūrio. Nuo nepasitikėjimo savimi iki tikslų susidarymo ir siekimo jų.
Man nebuvo zombių variantų, gal šiek tiek pradžioje dzin įjungė, bet praėjo. Man patinka, kad jausmai nedingo, gal silpnesni, bet man patinka, mažiau nerimo.
Ir aš norėjau keisti į Cimbalta ar Brintelix, bet su gydytoja pasvereme, kad + daugiau nei minusų. Manau ligos pradžioje vaistai ar jų dozės duoda protui ir kūnui poilsio, vėliau pamažu sugrąžina tikrą gyvenimą, toks tipo atostogos nuo emocijų, nes jausti dažnai būna nerimauti.
Sėkmės ir kantrybės Jums! Tik Jūs priimsite sprendimus dėl keitimo vaistų, jūs žinote ko norite ir kartais reik laiko. Turite jausti bent gerų dalykų savijautoje, aš jaučiau.