Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#420822 perejau is accord i actavis - dingo poveikis. Perejau, nes accord tiekimas vos ne nutrauktas.. Buvo poveikis su accord. Uz savaites pas gydytoja, prasysiu kad israsytu 2x50 mg, tam, kad galeciau nusipirkti zoloft.

Atvirai, mano pirmas AD buvo zoloft, ir pirkau originala. Man geriausias poveikis buvo su originalu
Parašė Ieva Mickutė
#420927 Sveiki,

nutarėm su psichiatru iš paroxetine 10 mg pereiti prie zolofto 25mg, nes su paroxetinu neturiu jokiu emociju, esu kažkoks robotas.
Gal kas vartojo gali pasidalinti kaip su šiuo vaistu? gal kažkiek geriau su emocijomis?
labai nenoriu būti tas bandomasis triušis.. nes šiaip paroxetine nerima nuima..bet negaliu gyvent su tom išjungtom emocijom, durna galva t.t. tai gal galvoju gal šis kažkiek geresnis bus.. nors bijau bandyti..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420928 Su emocijom šitas biškutį geriau. Bet nerimą nžn ar gerai tvarko, nelabai kažką pajaučiau ypatingo. Šiaip manau geras kompromisas tarp nerimo ir emocijų.
Parašė Ieva Mickutė
#420929 mhm.. bet įdomiai.. kadangi mano nerimas prieš miegą, man liepę gerti prieš miegą zoloftą, nors skaitau, kad čia visus aktyvina ir niekas nemiega net dienos metu jį gerdami, suglumau biškį.:D....
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420930 Hmm. Nu šiaip jo keista biškutį. Aš visada ryte imu.
Parašė Edita z
Ieva Mickutė rašė:mhm.. bet įdomiai.. kadangi mano nerimas prieš miegą, man liepę gerti prieš miegą zoloftą, nors skaitau, kad čia visus aktyvina ir niekas nemiega net dienos metu jį gerdami, suglumau biškį.:D....

Sveiki, aš po 50 mg rytinės dozės dar 3 val gerai numingu, manęs visai neaktyvina.Nerimą aptvarkė, paniką realiai per 2 mėn.
Vartoju jau 13 mėn.kartais paimu 1/4 Tiapridal jei uzkankina neramios mintys. Buvo mano gydytojos idėja vartoti nakčiai ir man,bet kažkaip neperstūmiau, taip ir liko.
Aš ir dieną numingu, kiek žmonių, tiek nuomonių. Gal Jums tiks ir viskas bus oki.
Parašė Ieva Mickutė
#420941 o kaip šiaip bendrai jautėtės pačioje praždioje, ar netgi dabar.
Ar jūs slopino? ar buvo, kad praradot emocijas? nes as nuo paroxetino kai robotas, neturiu jokiu emociju, esu kaip netikra. Kaip suprantu, kuo labiau sutvarko nerima, tuo labiau zombiu padaro.. bet aš paroxetine geriu 2 menesius, tai galvoju dar palauksiu mėnesį, gal pasikeis tos mano emocijos... ar jums nebuvo su tuo problemų?
Parašė Edita z
#420946 Pradžioje buvo visko, ty aš jautri vaistų dozėm, tai ilgai naudojau1/4 tabl. Plius dėl fizinių pojūčių naudojau Eglonyl, vėliau Tiapridal. Paskui didinsime Zoloft dozę norėdami aktyvinimo, nes slopino. 75 mg padidino jautrumą, nerimuką, tai grįžome prie 50 mg.
Savijauta per metus vartojimo- banguojanciai, tai prislopinta, tai normali.
Aš patenkinta gydymu, nes po metų dingo nevaldomas apetitas, kuris nuo AD atsirado. Pakeitė mano daugybę savybių- nuo pykčio priepuolių iki normalaus,adekvataus požiūrio. Nuo nepasitikėjimo savimi iki tikslų susidarymo ir siekimo jų.
Man nebuvo zombių variantų, gal šiek tiek pradžioje dzin įjungė, bet praėjo. Man patinka, kad jausmai nedingo, gal silpnesni, bet man patinka, mažiau nerimo.
Ir aš norėjau keisti į Cimbalta ar Brintelix, bet su gydytoja pasvereme, kad + daugiau nei minusų. Manau ligos pradžioje vaistai ar jų dozės duoda protui ir kūnui poilsio, vėliau pamažu sugrąžina tikrą gyvenimą, toks tipo atostogos nuo emocijų, nes jausti dažnai būna nerimauti.
Sėkmės ir kantrybės Jums! Tik Jūs priimsite sprendimus dėl keitimo vaistų, jūs žinote ko norite ir kartais reik laiko. Turite jausti bent gerų dalykų savijautoje, aš jaučiau.
Parašė vitamin9
#421266 Zodziu suda jis padeda jei neikalu raminamu bardakas nerimas iskart,nors ikalus ir sertralino nerimas pakyla. kazkaip keistai jis mane kabliuoja nerima pakele,kazkoki vidini nerima psichologini patvarke tikrai kazkas geriau nei be ju bet ta kitoki nerima tai nieko isgerus tik blogiau nesuprasi
Parašė Aivaras Brazauskas
#421272 man kai paskyre sertralina, sake gydytoja kad jis biski kels nerima, po to sako turetu susitvarkyti. dar sake kad tik po 2 savaiciu prades veikti, greiciau nesitiketi. geriu 3 savaite lyg veikia, nerimo lyg mazai buvo, bet lievu dienu daug buvo tokiu kad nieko nenoriu, is lovos nepakildavau visa diena
Parašė Baran
#421300 Nezinau ar po neuroleptiku ( jau nevartoju apie 1.5 men. ) ar del Sertralino pastoviau judinu kojas einant miegoti, tai dar viena nemigos priezastis, geriu trys kartus dienoje Propranololio po 20 mg, vistiek judinu tom kojom. Ka pasiulytumet daryt, gal kam yra taip ar yra buve?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#421321 Man buvo distonija, nevalingas raumenų susitraukimas atsigulus miegoti... Bet man jaučiu buvo nuo neuroleptikų, nors gėriau ir sertraliną. Padėjo cyclodol, o po to pamažinimas neuroleptikų.