Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Edita z rašė:Sveiki, norėjau vartojančių Zoloft pasiteirauti- kaip Jūs pajaučiate , kad vartojate optimaliausią dozę? Aš 8 mėn. vartoju Zoloft, dabar 50 mg kartą dienoje, bet toks jausmas gal mažai :? Nes depresija lyg dominuoja, miegoti galiu 10- 12 val ir dar noriu, galiu ir pavakary nusnūsti. Slopina, tinginiauju daug, jėgų trūksta veikti. Pliusai - padėjo išlipti iš panikos ir įkyrių minčių, dingo gausybė fizinių negalavimų, kurių priežasties nenustatydavo jokie tyrimai.
Gal šie pašaliniai yra normalu ar reik iš vaistų norėti reik daugiau? Gal jie netinka? Per daug ,kad aktyvintų bijau, kad negrįžtų panika, bet šitie AD lyg aktyvinantys? Gal bandyti gerti nakčiai? Kaip manote? Daug yra vartojančių, gal pasidalinti galetumete?
Psich ir aš abejojama ar verta keisti į Cymbalta ar Brintellix, nes pirminė pagalba buvo Zoloft liuks. Tai gal reik džiaugtis esama padėtimi ir toliau tingeti, bet kažkaip gėda prieš save. Ačiū už pasidalinimas ir rekomendacijas :)))

As tai pries keisdamas pabandyciau pakelt doze. 50mg yra minimali doze. Aukstesnese dozese gali ir aktyvuoti labiau
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416780 O prie 100mg labai aktyvuoja? Nes man tai aktyvavimo tikrai nereik. Man pakolkas nekelia dozės kažkodėl, palikę prie 50mg jau virš mėnesio. Man vis noris daugiau išbandyt :D kažkaip mažokai tie 50mg jaučiu. Nors nebloga savijauta, nerimas kaip ir sumažėjęs, bet visvien pasaulis dar nespalvotas :D Gal prie 100mg biškutį ir depresinius simptomus apmažintų.
Parašė Edita z
vitamin9 rašė:
Edita z rašė:Sveiki, norėjau vartojančių Zoloft pasiteirauti- kaip Jūs pajaučiate , kad vartojate optimaliausią dozę? Aš 8 mėn. vartoju Zoloft, dabar 50 mg kartą dienoje, bet toks jausmas gal mažai :? Nes depresija lyg dominuoja, miegoti galiu 10- 12 val ir dar noriu, galiu ir pavakary nusnūsti. Slopina, tinginiauju daug, jėgų trūksta veikti. Pliusai - padėjo išlipti iš panikos ir įkyrių minčių, dingo gausybė fizinių negalavimų, kurių priežasties nenustatydavo jokie tyrimai.
Gal šie pašaliniai yra normalu ar reik iš vaistų norėti reik daugiau? Gal jie netinka? Per daug ,kad aktyvintų bijau, kad negrįžtų panika, bet šitie AD lyg aktyvinantys? Gal bandyti gerti nakčiai? Kaip manote? Daug yra vartojančių, gal pasidalinti galetumete?
Psich ir aš abejojama ar verta keisti į Cymbalta ar Brintellix, nes pirminė pagalba buvo Zoloft liuks. Tai gal reik džiaugtis esama padėtimi ir toliau tingeti, bet kažkaip gėda prieš save. Ačiū už pasidalinimas ir rekomendacijas :)))

Nu jo pas visus kitaip. As miegot tikrai nenoriu 10 - 12 valandu ir neatsikeles isvis negaliu,toks jausmas kad su zoloftu miegas dar pablogejo. Buna uzkliucina diena kartais mieguistumas bet retai o jei iseini prasijudint iskarto dingsta. Zinai slopina tinginiauju daug , cia jau net neaisku ar vaistas ar bendrai psichika,jeigu tu neturi kas tave gyvenime stiprei stimuliuoja + depresines visos sitos nesamones = taip ir jausies. milijonai zmoniu blaskosi be depresiju kaip lapai puciami vejo ir nemato prasmes gyvenime tai cia jau zinai. taip galima suprast jog vos ne turetu but vaistas kad isgeri ir patampi pozityviausiu labiausia norinciu dirbti didziausias ambicijas turinciu zmogum. Nezinau kaip jautiesi tai ir tiksliai nepasakysiu bet pats is saves zinau kaip buna kai tiesiog uzsimiegi o kada buna sukreciantis gyvenime yvikei ir pramusa viska nors tas visas sudas niekur nedingo. zinoma kai keinetineji vaistus ar nerimas nenormalus cia jau nera ka sneket galvos 0 ir nieko nepadarysi.

Laba, :? Nu gal ir pataikete su tuo, kad nėra didelės stimuliacijos, gal čia ne vaistas kaltas, o aš jo nekaltinu, bet taip noriu tos stebuklingos piliulės :( gal psichika pavedineja ir negaliu nuversti kalnų.
Matote, aš akcentuoju, kad Zoloft mane ne aktyvina, bet daugiau slopina, nes kol neisgeriu jų pasidarau daug darbų, o tik piliulė ir jėgos tiu tiu...
Anksčiau su panika ir nerimu labai daug nuveikdavau, nors stimuliacijos visada tik norm ribose, tai ieškau to balanso tarp dugnas ir gyvent galima, ačiū , kad duodate naujų idėjų priežasties paieškai .
Parašė Edita z
LBJ rašė:

As tai pries keisdamas pabandyciau pakelt doze. 50mg yra minimali doze. Aukstesnese dozese gali ir aktyvuoti labiau

Sveiki, pas psich mėn gale, tai reiks pritarimo keliam dozę ar keičiame, teisinga būtų padidinti po kruopelytę ir gal tikrai koks 75 ar 100 jau aktyvintų , bet protingai be nerimo :?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416802 Na šiaip kol kas gerai. Nors vakar žliumbiau :achtung bet buvo priežastis. Buvau psichiškai išvargusi po DS ir tėvuko dramų. :death Šiandien viskas gerai. :)
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
signs rašė:ir kaip savijauta? :o as net nebandziau mazinti, 200mg puikiai tinka man

Ir kaip, neaktyvuoja? Aš noriu 100mg bent pradėt vartot, bet pakolkas tik ant 50 sėdžiu. Bet net ir prie jų jaučiasi jog energingesnis esu. Prie 100 gal išvis būtų bemiegės naktys :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#416829 hmm įdomiai. mane aktyvina, taip naturaliai, apetita pakele. nerima viso nenueme, taciau soc nerimas dinges. na, 50,100 mg aktyvino, bet prie 200mg maloniausiai aktyvina, ne dirbtinai, energijos turiu, kiek daugiau nei kiti zmones. lengviau pasidaryti darbus ir gyventi
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416830 Na bandysiu daktarės reikalaut bent kad 100mg duotų. Nes paroksetino tai 45mg imdavau, tai čia prilygtų vos ne 200mg zoloftui jaučiu. Plius dar mirtazapinas su quetiapinu ir lamictaliu pas mane, tai gal kažkiek tie apramins jei būsiu per aktyvus.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416833 Nežinau kaip lamictalis, bet quetipaine su mirtazapinu tikrai turėtų pristabdyti...
Aš dar dėl ko pamažinau sertralino, kad įvedė man aripiprazolį, pabijojau SSRI sąveikos su aripiprazoliu dėl tų akatizijų... Nors realiai nežinau net ar yra skirtumas tarp dozių ir tos sąveikos. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416835 Na va man būtent dėl akatizijos teko nutraukt aripiprazolį. Quetiapine su mirtaz. tai ilgai jau vartoju, mažm dozėm tai nelabai ką jaučiu. Na bet visvien kažkiek geriau užmigt bent. Šiaip blem.. žymiai geriau be to abilify. Jis nerimą tikrai užblokuoja, bet ir šiaip viską užblokuodavo jis man. Kažkoks biškį kaip zombis. Na bet aišku jei nesukelia akatizijų kažkam tai tikrai geras vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416839 Aš gėriau 5mg ir maždaug po mėnesio vartojimo prasidėjo akatizija. Sumažinau iki 2.5mg poto, bet vistiek taspats š... :/ Man beveik nuo visų neuroleptikų taip būna. Na pas mane depresija/nerimas/panika, tai man nebuvo reikalo labai daug vartot. Gal jeigu būčiau daugiau vartojęs būtų pradėję labiau slopint. Jis mane įdomiai veikė ant 5mg. Ir slopino bet ir tuo pačiu labai aktyvavo. O anksčiau kažkada kai teko vartot prieš kokius 14metų atgal 10 ar net 15mg vartojau, tai nebuvo akatizijos, tik slopinimas. Tai va nesuprasi.. matyt organizmas jau pasikeitė kažkiek, nebepriima neuroleptikų.