Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:Nezinau ar po neuroleptiku ( jau nevartoju apie 1.5 men. ) ar del Sertralino pastoviau judinu kojas einant miegoti, tai dar viena nemigos priezastis, geriu trys kartus dienoje Propranololio po 20 mg, vistiek judinu tom kojom. Ka pasiulytumet daryt, gal kam yra taip ar yra buve?

As ir judinu. Mano sese irgi judina (nors sveika). Nenumirsi, nereik ieskot ligu kur ju nera, cia tiesiog nerimo simptomas greiciausi. Neuzmiegi del kitu priezasciu, ne del koju judinimo
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
LBJ rašė:
Baran rašė:Nezinau ar po neuroleptiku ( jau nevartoju apie 1.5 men. ) ar del Sertralino pastoviau judinu kojas einant miegoti, tai dar viena nemigos priezastis, geriu trys kartus dienoje Propranololio po 20 mg, vistiek judinu tom kojom. Ka pasiulytumet daryt, gal kam yra taip ar yra buve?

As ir judinu. Mano sese irgi judina (nors sveika). Nenumirsi, nereik ieskot ligu kur ju nera, cia tiesiog nerimo simptomas greiciausi. Neuzmiegi del kitu priezasciu, ne del koju judinimo

Siaip tai ne, cia gali buti neramiu koju sindromas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Nesuprastas rašė:
LBJ rašė:

Siaip tai ne, cia gali buti neramiu koju sindromas

Neramiu koju sindromas nera koju judinimas (fidginimas). Tai nevalingas raumenu susitraukinejimas trumpais intervalais 15-60 sekundziu su "skruzdelyciu" jausmu kojose.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421329 Nuo haloperidolio pastoviai man būdavo. Bet aš tai nurašydavau kaip akathisia, nes tuo pačiu ir akathisios visi simptomai būdavo. Negalėjimas ramiai išbūt, stimuliacija nesveika, tai tuo pačiu ir kojas judindavau pastoviai, ypač kai atsiguli.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#421347 Pradejus vartoti ZOLOFT man ir buvo, tesesi kokius 2 menesius. Dabar sekmingai sumazinau doze nuo 200mg iki 100mg + pakeitus i originala Zoloft, ne koki generini. Atrodo 100mg originalo geriau veikia nei generinis 200 mg
Parašė Baran
#421374 Man geriant 50 mg yra stipri nemiga, pries Zolofta megojau blogai, o ji pradejus vartot isvis negaliu miegot. Prie to pacio nerimas stiprus, soc. fobijos su panikos atakom visiskai neveikia. Taip ir kankinuosi.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421388 Jei tau nuo antidepresantu tik blogiau pasidaro, tai nevartok ju. Ne visiem juk tinka
Parašė Baran
#421391 Neiseina mest, neuroleptikus meciau, antidepresanta mazinau kas savaite po 25 mg, kai jau nebegeriau prasidejo abstinencija, buvo labai bloga, labai, neistveriau ir vel teko pradet vartot..
Parašė Baran
#421393 Neradau informacijos kas buna kai smegenyse yra normaliai serotonino, bet vartoji antidepresantus, kas tada buna? Kokie simptomai, ka gali issaukti? Man netinka nei vieni antidepresantai, bet esu labai ilga laika juos vartojes ir siuo metu niekaip man neiseina ju nutraukt, prasideda nerimas, baime, o labiausiai tai galvoj kazkaip saudyt pradeda, kaip i duobe tokia ikrenti, labai baisus dalykas, ejau namo ir dingo atmintis, nezinojau kaip nueit iki namu, veliau pamirsau laiptines duru koda, zodziu..
Vartotojo avataras
Parašė signs
#421411 Greiciausiai ne vaistai viska isgydo, o prie to pacio ir psichoterapija, gyvenimo budo keitimas.

vaistu deka esu darbingesnis, labiau bendraujantis, pradedu lankyti psichoterapija, na, ir sporto sale jau prie sirdies kai norisi numesti pilvuka nuo sedimo gyvenimo budo
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421415 Jei ir su antidepresantais blogai ir be antidepresantu blogai, tai nevartok antidepresantu. Bandyk psichoterapija tik. Jei per 13metu nepadejo, kazin ar bepades
Parašė vitamin9
#421492 Sudas tas zoloftas nuo depresijos nerimo o vos ne po metu isgerus vis dar kyla nerimas tai wtf. Geri nuo nerimo bet nerimas kyla :D NEXT,gal kokiu patarimu kurie istikro migdo ir nesuzombintu?
Parašė vitamin9
#421493 Paroxetinas blemba atsimenu jokio nerimo nesukeldavo o kaiptik kazka su juo pradejo daryt bet greit nutraukiau nes iskastravo mane. Galetu but koks kaip paroxetinas bet be kastracijos :)