Moderatorius: signs

Parašė Vaidabal
#424051 Geriau zoloftą 10 d. anksčiau, siaubinga savijauta buvo, nesugebėjau ištvęrti. Girdėjau kas taip ir du mėn kankinosi, kol pagaliau sulaukė efekto.
Geriu cipralex jau kelias dieneles. Bijojau irgi, laukiau šalutinių, bet suveikė labai gerai. Pirmas ketvertukas suteikė energijos antplūdį, akyse prašviesėjo, jokio slopinimo, pykinimo, galvos svaigimo :super tikrai fainai suveikė, nesitikėjau net tokio rezultato.
Vakare vis geriu pregabalino mažytę dozę, reikia palaukti kol cipralex įsiveiks pilnai, nes dar tik po ketverktuką geriu, bet jau tuoj pusę imsiu.
Ar cipralex nuima ilgainiui ir nemalonius fizinius požymius: gerklės spazmus, kojų deginimą? Nes dabar šie požymiai tvarkomi pregabalino dėka, bet žinau, kad šio vaisto reikia kuo greičiau atsisakyti, nes pripratimą jis duoda, kaip gyd sakė. Net dvejoja, kas blogiau, benzai ar pregabalinas.

Eglonyl po 1/4 man išrašė dar, kad pakeisčiau pregabaliną juo...bet kažkaip nžn...pregabalinas jau neslopina manęs. Kaip jums šis vaistas veikė, ar greitai suveikia?[/quote]

Na escilatopramas taip depresijai, nerimui, nuotaikai padeda. Del psichosomatiniu simptomų gerai veikia eglonyl, man jis padejo, bet svorio priaugau su juo. Pregabalino nesu gerus
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#424997 Tris menesiu geriau sertralin 50mg, tai dziaugiuos kad nebera slopinimo, kaip prie paroksetino ar escitalopramo. Bet. Vistiek reikia bromezapamo nerimui. Sakė kelti iki 100mg. Tai bandau dabar, bet 75mg visiska tragedija, prie bet kokio stresiuko taip drebeti pradedu, ir siaip tokia drebanti. Sustiprino viska. Ar praeis,priprasiu? Jau savaite kankinuosi taip ir nznau,gal cia netinka dozes didinimas man.. Gydytoja atostogose.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Spartan rašė:Nebandet pakeisti aplinkos?

Kaip suprasti? Atostogu?
As bandau vaistus atitaikyti:)
Parašė Graikas
#425145 mmm,tai kas is neigiamos simptomatikos tave labiausiai vargina? Nerimas? Jei neuztenka ad,dek priedui neuroleptika. Eini privaciai? Nes valstybes daktarai gryba pjauna labai daznai
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#425170 Na va kad pabandziau pastaruoju metu prideti neuroleptika prie sertralino, tai kosmaras buvo. Olanzapinas baisiai kauste. O aripiprazolis pradzioj lyg nieko bet poto prasideda keistas nerimas. Ir sustiprina nerima, kazkaip stogas ciuozti pradejo. Tai dbr likau tik prie sertralino ir bandau kelti ji iki 100mg. Stogas bent jau nebeciuozia:) Esant nerimui, na tarkim susirinkime bunant, drebulys,kalbet net sunku, susistresuoju,prakaitas musas,sirdis,spaudimas, nezinau...Na va tokie dalykai man aktualiausi siuo metu.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#425171 Dabar pas valstybes gydytoja einu, bet ji klinikose,daug patirties turi, tik sunku prieiti prie jos... teko poliklinikose pasilankyti.... zodziu 2 metai prarasti gyvenime. Kai slopino mane vaistai, sake "ne,ne,cia geras vaistas,jie aktyvina". Aha....
Na o sertralinas siaip butu neblogas, bet mano nerima nezinau ar iveiks jis..miega gadina,paryciais pabundu. Bet neslopina,tai bent tuo dziaugiuosi.
Darysiu vaistu tinkamumo tyrima. Ziuresime,ka jis parodys.
Parašė Spartan
mmm rašė:
Spartan rašė:Nebandet pakeisti aplinkos?

Kaip suprasti? Atostogu?
As bandau vaistus atitaikyti:)

Atostogu, isvaziuoti, pamirst viska. Man aplinkos pakeitimas padejo labai.
Parašė Graikas
mmm rašė:Na va kad pabandziau pastaruoju metu prideti neuroleptika prie sertralino, tai kosmaras buvo. Olanzapinas baisiai kauste. O aripiprazolis pradzioj lyg nieko bet poto prasideda keistas nerimas. Ir sustiprina nerima, kazkaip stogas ciuozti pradejo. Tai dbr likau tik prie sertralino ir bandau kelti ji iki 100mg. Stogas bent jau nebeciuozia:) Esant nerimui, na tarkim susirinkime bunant, drebulys,kalbet net sunku, susistresuoju,prakaitas musas,sirdis,spaudimas, nezinau...Na va tokie dalykai man aktualiausi siuo metu.

mmm,mergyt,cia tik 2 du isnandyti neuroleptikai. Suprantu,labai nemalonu,kai vaistai "susuka",bet turi bandyti. As jau minejau tau apie svelnesni vaista,kaip Tiapridal. Jei settralinum ramina+tiapridal siek tiek ramintu,gal visai nebloga combo butu?
O seip,tu neuroleptiku yra nemazai. Aripiprazole truputi aktyvina,o jei aktyvina,gali ir del nerimo prisideti. Gal fluonxol tiktu? Mano zmona turejo dideli nerima,tai jai pritaike kombinacija paroksetinas+fluoanxol. Nepasiduok mergyt,zinau,ka reiskia nerimas.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#425266 Aciu tau, Graikas, uz patarimus. Esu ir tiaprida, ir fluanxoli bandziusi. Daug ka...pasikalbesiu su gydytoja. Bijau ,kad sertralinas man netinkamas... jau beveik 4 menesius geriu ji. Siaip paprastai kai ramu tai viskas butu ok, bet va ir i parduotuve nueiti problema ,siandien tokia PA apturejau ten...liudna. ir siaip kai koks socialinis nerimas, tai jis stipriai jauciasi. O kai nera streso,tai gerai buna, neslopina. Buvau vakar pas savo antraji daktara, privatu,pasitarem,tai darysiu vaistu tinkamumo tyrima, nes niekas nebetinka jau keleta metu. Bus kokie kepenu fermentai gal pakite po gimdymo...dar apsvarsteme agomelatina+sertralina. Dar menesi turiu iki savo pagrindines gydytojos vizito, tai gal pabandysiu. Na kaipnors dagyvensiu,turiu bromo. Nors taip nusibodo man tie ramiakai,jie primena,kad blogai man..na nes juos geriu,kai blogai buna.