- 2022 12 07, 22:22
Man kažkaip sertralinas tiko. Arba gal kombinacija visų vaistų. (sertralinas-aripiprazolis-quetiapinas) Kai nerimas buvo didžiulis, bandėm keisti AD, bet grįžau vistiek prie sertralino... Čia tiesiog reik bandyt turbūt visokias kombinacijas, kai daug kas išbandyta. Ir nenuleist rankų...
mmm, tu šaunuolė. Per du gyd. net varai. Įdomu ką tau tas testas rodys, gal atitaikys kažką.
mmm rašė:Aciu tau, Graikas, uz patarimus. Esu ir tiaprida, ir fluanxoli bandziusi. Daug ka...pasikalbesiu su gydytoja. Bijau ,kad sertralinas man netinkamas... jau beveik 4 menesius geriu ji. Siaip paprastai kai ramu tai viskas butu ok, bet va ir i parduotuve nueiti problema ,siandien tokia PA apturejau ten...liudna. ir siaip kai koks socialinis nerimas, tai jis stipriai jauciasi. O kai nera streso,tai gerai buna, neslopina. Buvau vakar pas savo antraji daktara, privatu,pasitarem,tai darysiu vaistu tinkamumo tyrima, nes niekas nebetinka jau keleta metu. Bus kokie kepenu fermentai gal pakite po gimdymo...dar apsvarsteme agomelatina+sertralina. Dar menesi turiu iki savo pagrindines gydytojos vizito, tai gal pabandysiu. Na kaipnors dagyvensiu,turiu bromo. Nors taip nusibodo man tie ramiakai,jie primena,kad blogai man..na nes juos geriu,kai blogai buna.
Man kažkaip sertralinas tiko. Arba gal kombinacija visų vaistų. (sertralinas-aripiprazolis-quetiapinas) Kai nerimas buvo didžiulis, bandėm keisti AD, bet grįžau vistiek prie sertralino... Čia tiesiog reik bandyt turbūt visokias kombinacijas, kai daug kas išbandyta. Ir nenuleist rankų...
mmm, tu šaunuolė. Per du gyd. net varai. Įdomu ką tau tas testas rodys, gal atitaikys kažką.