Moderatorius: signs

Parašė Benny
#198702 ir dar truputi pykina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#198703 parasiau asmenine zinute
Parašė Benny
#198704 dar noreJau pritart kad buvo kazkada ne per seniausiai taip kada pakeliau cipralexo 15 mg bet vel sumazinau iki 10 ir kaip ir susitvarke
Parašė Benny
#200443 kas pasakis kuo skiriasi seroquel nuo nantarid 300 mg?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#200454 Skiriasi gamintojai (pakuotės, jų kainos, tabletės), veiklioji medžiaga ta pati - quetiapinas. Nantarid gamintojas Gedeon Richter, Seroquelio - AstraZeneca...
Parašė Benny
#200536 gal patarsit..
Jau nebezinau ir ka gert:(
sia ir praeita nakti ir kitas beveik kas valanda prabudineyu:(
geriu seroxat 20 mg fluanxol 1 mg nantarid 150 mg ( seroquel ), trittico retard 100 mg ir vis tiek nepadeda mano neramumui kaip as supratau labai didelis nerimas ir del to prabudineyu:( nebezinom su giditoyu ka Jau ir begert..
Parašėnemoku
Benny rašė:gal patarsit..
Jau nebezinau ir ka gert:(
sia ir praeita nakti ir kitas beveik kas valanda prabudineyu:(
geriu seroxat 20 mg fluanxol 1 mg nantarid 150 mg ( seroquel ), trittico retard 100 mg ir vis tiek nepadeda mano neramumui kaip as supratau labai didelis nerimas ir del to prabudineyu:( nebezinom su giditoyu ka Jau ir begert..

Mes irgi nežinom, nė vieno psichiatro čia nėra, kiek žinau. O jei tavo gydytojas nebežino ką tau gert, keisk gydytoją.
Parašė Benny
#200543 zinai kas blogiausia..
nesinori keist giditoyos nes viska reikes is pradziu pasakoti o tai nebeidomu..
geriausia kai gidaisi pas viena giditoya
o gal man seroxat ir fluanxol dar nepradeyo veikti? seroxat geriu apie ~ 1 savaite o fluanxol apie 1.5 - 2 savaites
Parašė Benny
#200544 bet man giditoya sake kad Jie pradeda greit veikt ir Jausis pagereimas net per pirmas dienas.
Parašė Benny
#200546 nemoku noreiau paklaust..
o ar yra i lexotanil panasiu vaistu kad numust nerimas greitai tik be xanaxo ir clonezepamo
Parašėnemoku
#200550 Aš esu pakeitus gydytoją, kažkaip daug pasakoti nereikėjo, pavarto mano ligos istoriją ir mažai ten ko klausinėja.
Aš dar diazepamą gėrus nuo nėrimo, bet čia tavo gydytojai spręst, gal tau netinka.
Parašė Benny
#200577 pas mane nepavartisi ligos istoriya nes lankausi pas privatu giditoya nenoriu kad irasitu i kortele poliklinikoi..
Parašė Benny
#201611 hey kas zino vakare isgeriu seroquelio ir trittico retard ir nuo kazkurio labai norisi valgit hm nuo kurio cia gali?
Parašė Thanatos
#202783 Aš tris savaites jį geriu500 mg dozėmis, jis turi stabilizuoti mano nuotaikas, o vietoj to sulaukiu tokių emocinių atrakcionų ir ekscesų, kokių gyvenime neregėjau :bloga, nukrito apetitas, o ir miegas nuo jo manęs neima papildomai ketvirtadalį klomazepamo gaunu, kad miegočiau :verkiu
Parašė Benny
#202803 gal neseniai pradeei vartoti? man gerai kad apetito tokio nera nes nuo kitu vaistu labai stiprus apetitas o nuo Jo nera :)