Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
#416840 Kazkaip nelabai tas zoloftas veikia,nerimo ten jei pamazines tia 10% max,be raminamu vistiek niekaip,miegu sudinai,neuzmiegi,atsikeldineji,gal nes siektiek blogiau nei priestai. Nu gal dar ivyks koks stebuklas. Zinau nueisiu pas daktare sakys kelk iki 100,tai kaip iseina tada dar labiau nemiegosiu,nenoresiu valgyt,daugiau atsikeldinesiu. Nuuuu laukiam stebuklu gal viena diena atsikelsiu ir sakysiu WOOOOW :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416841 Kelk iki 100-150. Vakare imk quetiapiną ar mirtazapiną kad miegotum ir žiūrėk kaip bus. Man visai neblogai pakolkas. Geriau gal net nei seroxat buvo, nors geriu tik 50mg.
Parašė vitamin9
#416845 Kad geriu ta quetiapina nieko jis nepadeda jau man kai bambonkes. Guli ir raitaisi 2h dar prie to pacio kemsi viska. Negerciau quetiapino butu daug geriau nebutu to nesveiko naktinio edesio tai bent pamiegociau kaip zmogus. Nuo fluanxolio ahujelna ramybe uzmiegi kaip baby grynai pries miega ramutis ramutis gal man ji ir gert reikejo. Nors nenorejau neuroleptiku dvieju plius nepatiko man tie salutiniai tokie kaip "kunas nesupranta karscio todel gali ivykti persijudejus ar perkaitus karscio smugis nes neprakaituoja kunas kiek turi ar pan" wtf galvoju. Nors sudas po 2sav daugiau padare extreme nei sitas po menesiu nors nuo jo ir salutiniu buvo bet aisku pradzioj ir taspats sudas nerimas kaip su AD,su dabartine doze raminamu taip pat praeiciau kaip ir su zoloftu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416847 vitamin9, o kokią quetiapino dozę geri?
Man tas ėdesys žinok po kažkiek laiko praėjo, dabar jau neatsikeliu naktimis, kad pavalgyt... Ligoninėj išvis pravalas buvo traukdavau viską iš spintelės visą naktį net pusiau miegodama ir atsibusdavau su maistu lovoj... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416852 Įdomiai. O man quetiapinas visiškai neturi jokio poveikio alkiui. Vat mirtazapinas tai taip. Nu tai ir pagerk fluanxolį tuomet mažom dozėm, kam čia kankintis. Įsivažiuos poto zoloftas ir nereikės tų neuroleptikų. O raminamųjų tai venk.. priprasi ir šikna bus. Gerk galų gale mirtazapino mažom dozėm. Padės užmigt. Aš imu nakčiai 50mg quetiapino ir 15mg mirtazapino. Jei ne jie tai irgi kažin ar užmigčiau. Tai tavo atveju jei tikrai padeda fluanxolis tai ir pagerk pora mėnesių.
Parašė vitamin9
Astronautė rašė:vitamin9, o kokią quetiapino dozę geri?
Man tas ėdesys žinok po kažkiek laiko praėjo, dabar jau neatsikeliu naktimis, kad pavalgyt... Ligoninėj išvis pravalas buvo traukdavau viską iš spintelės visą naktį net pusiau miegodama ir atsibusdavau su maistu lovoj... :bloga

As ji geriau,buvau sumazines biski tai pasidare isvis baisu panikos priepuoliai nesveiki pasidare. bet nebuvau numetes tiesiog nuo 50mg gal numeciau iki 17.5 ir tada jau "moteriškas lytinis organas" buvo,planavau isvis mest,o siaip jo jie tokie retkarciais budavo. Bet dabar su sertralinu tai nxxxxxxxxxxxx,kas nakti atsikeli niekas nepadeda nei raminantys nei prisivalgyt nei magnis o dar dazniau 2 kart atsikeli jau siandien nervai neatlaike toks nestabilus atsikeliau galvoju reik cia ateit paverkt, siaip buna normaliu dienu bet tie naktipiciai tai pyyp! su zoloftu taip pablogejo.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#417047 Gal netinka jums? as jau virs puse metu su 200mg doze, ir viskas stabiliai, patenkimtas esu. aisku nerimas dar yra, bet ne ziaurus
Parašė vitamin9
signs rašė:Gal netinka jums? as jau virs puse metu su 200mg doze, ir viskas stabiliai, patenkimtas esu. aisku nerimas dar yra, bet ne ziaurus

200mg ir dar nerimo yra? Man tada idomu be mirtazapino kasnors nerima isvis sutvarko? Arba raminanciu.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#417095 yra, visiems skirtingai, nebus kad vaistas absoliuciai visa nerima panaikins. Nebent pasiimkit paroxetina, na slopins kaip reikalas, libido nebus ir t.t. Jei tas siekis yra, tai tada pirmyn. As nesirenku kastracijos, jau geriau su gan mazesniu nerimu gyvent, nei but kaip darzove :)
Parašė vitamin9
signs rašė:yra, visiems skirtingai, nebus kad vaistas absoliuciai visa nerima panaikins. Nebent pasiimkit paroxetina, na slopins kaip reikalas, libido nebus ir t.t. Jei tas siekis yra, tai tada pirmyn. As nesirenku kastracijos, jau geriau su gan mazesniu nerimu gyvent, nei but kaip darzove :)

Nu kaip nebus,2 savaites kloniko pakaliau miega,nerima,viska sutvarke kaip kunigelis ramus gyvenime buvau. Mirtazapinas nerima visiskai buvo sutvarkes tik kad nuo jo psichologiniai salutiniai sudini.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
vitamin9 rašė:
signs rašė:yra, visiems skirtingai, nebus kad vaistas absoliuciai visa nerima panaikins. Nebent pasiimkit paroxetina, na slopins kaip reikalas, libido nebus ir t.t. Jei tas siekis yra, tai tada pirmyn. As nesirenku kastracijos, jau geriau su gan mazesniu nerimu gyvent, nei but kaip darzove :)

Nu kaip nebus,2 savaites kloniko pakaliau miega,nerima,viska sutvarke kaip kunigelis ramus gyvenime buvau. Mirtazapinas nerima visiskai buvo sutvarkes tik kad nuo jo psichologiniai salutiniai sudini.

Tai gal klonika ir gerk jei padeda? Ar neberaso?
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na va man būtent dėl akatizijos teko nutraukt aripiprazolį. Quetiapine su mirtaz. tai ilgai jau vartoju, mažm dozėm tai nelabai ką jaučiu. Na bet visvien kažkiek geriau užmigt bent. Šiaip blem.. žymiai geriau be to abilify. Jis nerimą tikrai užblokuoja, bet ir šiaip viską užblokuodavo jis man. Kažkoks biškį kaip zombis. Na bet aišku jei nesukelia akatizijų kažkam tai tikrai geras vaistas.

Deividai o kas ta akatazija?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417530 Aktyvumas. Negali nusėdėt vietoj, turi kažkur eit visąlaiką, suirzęs labai būni, neturi kur dėtis ant kiek aktyvus jauties. Toks kaip psichomotorinis sujaudinimas, negali ramiai būt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417537 Jei jau jūsų sūnui neatsirado tai nebeatsiras. Man per praeitas ligas irgi nebūdavo akatizijos. Atvirkščiai mane anksčiau slopindavo. Tik šį kartą kažkodėl nesuėjo man neuroleptikai, beveik nuo visų akatizija buvo.